gerci yerine gore degisiyo da olabilirhe tamam tatlim pardon
yok ya benim sevgilim evciye istanbula gitmişti hiç öyle bişey olmadı yani birliği izmirdeydiKizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeenyemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
Cnm yok oyle bsey ama eve geleblr mesela nerde askerlk yapiosa prda tamdgi varsa bi adrs gstrp kendi evne gelblr 2gun yakalanmazsa tabi yask normaldeyok ya benim sevgilim evciye istanbula gitmişti hiç öyle bişey olmadı yani birliği izmirdeydi
Yanls yere yazdm cnm denizlili ye yazcgma sna yazdm sory.dCnm yok oyle bsey ama eve geleblr mesela nerde askerlk yapiosa prda tamdgi varsa bi adrs gstrp kendi evne gelblr 2gun yakalanmazsa tabi yask normalde
amiin bitaneem cümlemiziinnAllah bozmasin bebegim :)
tabiki canım hoşgeldiiingünaydın kızlar :) sohbete beni dahil edermisiniz
yok yok canım hayır ama çevirme olmasın gittiği yerde araba falan kullanmasın yeterKizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeenyemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
aa sahi hatırladım şimdi canıım, naptın nasıl oldu denedin mii?su elbiseyi aldim gecen internetten canim :) denemeden aldim ya oyuzden nasil olcak ustunde bilmiyorum
oy kusum benim yerim seni :) saol guzelim
Wala cnm iyi olmaya calsyrm bn sen naslsnkızlaar merhabalarrr yeni eve gittik geldik eşyaları toparlamaya devam yoğundum azcık gelemedim buraya nasılsınız bakalıım?
iyiyim canım çok şükür telaşeler işte.. senin neyin var keyifsiz gibisin?Wala cnm iyi olmaya calsyrm bn sen naslsn
Cnm keyfszdm armyr die smdi ardi valla cok mtluym smdi ALLAHma sukurler olsn:) senin ne telasi bebegm nisan icnmi:)iyiyim canım çok şükür telaşeler işte.. senin neyin var keyifsiz gibisin?
yok bebeğim ben nişanlıyım zaten, taşınıcaz da onun telaşı var evde.. ay çok sevindim aramasınaa biz bugün konuşamadık sevdiceğimle dahaCnm keyfszdm armyr die smdi ardi valla cok mtluym smdi ALLAHma sukurler olsn:) senin ne telasi bebegm nisan icnmi:)
kuzum hayrlisi olsun ya arar yarina muhakkek bde bugunde arar ALLAHin iznyle sevndm cnm darisi bnm basma ve tum bekarlrn istynlern basna olsun sevnc telaslari bunlar RABBIM :)yok bebeğim ben nişanlıyım zaten, taşınıcaz da onun telaşı var evde.. ay çok sevindim aramasınaa biz bugün konuşamadık sevdiceğimle daha
inşallah canım, biz ailemle taşınıyoruz gerçi kuzum bahsettiğim ev telaşı o ama nişanlılık için diyorsan tabiki rabbim tüm sevenlere nasip etsinkuzum hayrlisi olsun ya arar yarina muhakkek bde bugunde arar ALLAHin iznyle sevndm cnm darisi bnm basma ve tum bekarlrn istynlern basna olsun sevnc telaslari bunlar RABBIM :)
iyi akşamlar hayatım hoşgeldiiin aa neden kitlemişler kii? ama istemiyorsan iyi olmuşGüzelliklerr iyi akşamlar :) nasılsınız kimse yok mu :) çarşılar acılmıs ama bizim çarşıyı kitlemişler, zaten ben de cıkmasını istemiyordum iyi oldu :)
bebeğiim iyi akşamlarrrrr hoşgeldiiniyi akşamlar kizlar :)
Amin tatlim tum istiyenlere tum bekarlara olsun ALLAHin iznyle ev telasi icnde bende evlikk icn sandm dion cnm kusra bakma bn yanls anlamsm:)inşallah canım, biz ailemle taşınıyoruz gerçi kuzum bahsettiğim ev telaşı o ama nişanlılık için diyorsan tabiki rabbim tüm sevenlere nasip etsin
iyi akşamlar hayatım hoşgeldiiin aa neden kitlemişler kii? ama istemiyorsan iyi olmuşniye istemiyordun ki bu arada?
Iyi aksamlar cnm hos geldin:)iyi akşamlar kizlar :)
olsun canım o günler de gelecek nasipseAmin tatlim tum istiyenlere tum bekarlara olsun ALLAHin iznyle ev telasi icnde bende evlikk icn sandm dion cnm kusra bakma bn yanls anlamsm:)
Iyi aksamlar cnm hos geldn naslsn)Güzelliklerr iyi akşamlar :) nasılsınız kimse yok mu :) çarşılar acılmıs ama bizim çarşıyı kitlemişler, zaten ben de cıkmasını istemiyordum iyi oldu :)
ALLAH gonlune gore versn canm :)olsun canım o günler de gelecek nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?