2014 Yarenleri! :)

Kizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeen yemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
yok ya benim sevgilim evciye istanbula gitmişti hiç öyle bişey olmadı yani birliği izmirdeydi

Allah bozmasin bebegim :)
amiin bitaneem cümlemiziinn
günaydın kızlar :) sohbete beni dahil edermisiniz
tabiki canım hoşgeldiiin
Kizlar size bisi sorucam.. Yardim edermisiniz lutfeen yemin toreninden sonra 2gun evci iznine ayriliyolar ya o evci iznindeyken birlige gidip hergun imza falan atmalari gerekiyo muuu? Bi fikriniz var mi kizlar?
yok yok canım hayır ama çevirme olmasın gittiği yerde araba falan kullanmasın yeter
su elbiseyi aldim gecen internetten canim :) denemeden aldim ya oyuzden nasil olcak ustunde bilmiyorum

oy kusum benim yerim seni :) saol guzelim
aa sahi hatırladım şimdi canıım, naptın nasıl oldu denedin mii?

kızlaar merhabalarrr yeni eve gittik geldik eşyaları toparlamaya devam yoğundum azcık gelemedim buraya nasılsınız bakalıım?

Cnm keyfszdm armyr die smdi ardi valla cok mtluym smdi ALLAHma sukurler olsn:) senin ne telasi bebegm nisan icnmi:)
yok bebeğim ben nişanlıyım zaten, taşınıcaz da onun telaşı var evde.. ay çok sevindim aramasınaa biz bugün konuşamadık sevdiceğimle daha

yok bebeğim ben nişanlıyım zaten, taşınıcaz da onun telaşı var evde.. ay çok sevindim aramasınaa biz bugün konuşamadık sevdiceğimle daha
kuzum hayrlisi olsun ya arar yarina muhakkek bde bugunde arar ALLAHin iznyle sevndm cnm darisi bnm basma ve tum bekarlrn istynlern basna olsun sevnc telaslari bunlar RABBIM :)

Güzelliklerr iyi akşamlar :) nasılsınız kimse yok mu :) çarşılar acılmıs ama bizim çarşıyı kitlemişler, zaten ben de cıkmasını istemiyordum iyi oldu :)

kuzum hayrlisi olsun ya arar yarina muhakkek bde bugunde arar ALLAHin iznyle sevndm cnm darisi bnm basma ve tum bekarlrn istynlern basna olsun sevnc telaslari bunlar RABBIM :)
inşallah canım, biz ailemle taşınıyoruz gerçi kuzum bahsettiğim ev telaşı o ama nişanlılık için diyorsan tabiki rabbim tüm sevenlere nasip etsin
Güzelliklerr iyi akşamlar :) nasılsınız kimse yok mu :) çarşılar acılmıs ama bizim çarşıyı kitlemişler, zaten ben de cıkmasını istemiyordum iyi oldu :)
iyi akşamlar hayatım hoşgeldiiin aa neden kitlemişler kii? ama istemiyorsan iyi olmuş niye istemiyordun ki bu arada?

Amin tatlim tum istiyenlere tum bekarlara olsun ALLAHin iznyle ev telasi icnde bende evlikk icn sandm dion cnm kusra bakma bn yanls anlamsm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…