2014 Yarenleri! :)

k

canim sizin aranızda ne geçti kiyamam ya insan cok huzursuz oluyo bilirim

Canım telefonu soğuk açmışım öyle dedi. Neymiş sesimi duymak için arıyormuş ama ben normal biriyle konuşuyormuş gibi açmışım telefonu. Sonrada sinirlendi falan. Saçma sapan konuştu yok işte abim aradı nisanda izne gelince sözlencen bulduk sana birini demiş abisi. Bunun aynısını kavgalı olduğumuz bir dönemde gene söylemişti sonrada her seferinde inanıyorsun dedi.

Mesaj geldi çarşıya çıkınca arkadaşın telefonunu almış, günaydın askım napıyon diye mesaj atmış. :)

hadi gozun aydin canim cok sevindim :)

canım benim bence o an sevgilin biraz gerginmiş senin ilgine ihtiyacı varmış belli ki senden onu göremeyince bozulmuş işte napcaksın.. sen de o şakadan rahatsız olduğunu falan söyle yapıp durmasın ben çok kızarım öyle şeylere.. bak mesaj atmış her şeyi unutmuş bile sen de unut her şeyi güzelce cevap ver güzelce konuşunn
iyiyimm canimmmm kendimi kucuk biirr kiz cocugu gibi hissediyorumm
sen nasilsin yavrucum :)

gunaydin bitanemm kiz su ifadeyi gorunce spor yapasim geliyo
ohh ne güzel ben de aynı şekilde bitaneem tek sorun haftasonu olması ve evde olmamm canım sıkılıyor haftasonuuuu eve gitsekte iş yapsam biraz veya gelince de bu evi toplasam iş yapsam boş durunca zaman geçmiyor kız hiçç

Kavga etmeden güzelce söyledim zaten yaptığı şeyden rahatsız olduğumu uzatmayalım diyip duruyor Allah'ım yaaa. :)

aynen canim bende skliyorum ama kendimi alisverise veriyorum :) oh evinle oyalan ne guzel tatlim kafan dagilir :) bende elbisem gelmis bugun onu denemeye gidicem insallah guzel olur yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…