rica şekerciimbnde iyiyim canım mersii
k
canim sizin aranızda ne geçti kiyamam yainsan cok huzursuz oluyo bilirim
amin canım sanada hayırlı teskerelerDogru xiyon cnm ALLAH tim askrlrmzmi korusn hayrli tezkrelr sanda cnm:)
aynen canımm ben de seni yerim ki canım beniim
günaydın fıstık nasılsııın
inşallah bitanem yaa
gunaydin bitanemmgünaydın tatlım
hadi gozun aydin canim cok sevindim :)Canım telefonu soğuk açmışım öyle dedi. Neymiş sesimi duymak için arıyormuş ama ben normal biriyle konuşuyormuş gibi açmışım telefonu. Sonrada sinirlendi falan. Saçma sapan konuştu yok işte abim aradı nisanda izne gelince sözlencen bulduk sana birini demiş abisi. Bunun aynısını kavgalı olduğumuz bir dönemde gene söylemişti sonrada her seferinde inanıyorsun dedi.
Mesaj geldi çarşıya çıkınca arkadaşın telefonunu almış, günaydın askım napıyon diye mesaj atmış. :)
o oyunu çözemedm bn ya.ama tüm emeklerin gittimi şimdirica şekerciimya ben de The Sims 3 oynuyordum ne güzel dün yanlışlıkla bir şeyler yaptım mahfettim oyunu giremiyorum oyunaa öf
ee güne zinde başlamak lazımiyiyimm canimmmm kendimi kucuk biirr kiz cocugu gibi hissediyorumm
sen nasilsin yavrucum :)
gunaydin bitanemmkiz su ifadeyi gorunce spor yapasim geliyo
canım benim bence o an sevgilin biraz gerginmiş senin ilgine ihtiyacı varmış belli ki senden onu göremeyince bozulmuş işte napcaksın.. sen de o şakadan rahatsız olduğunu falan söyle yapıp durmasın ben çok kızarım öyle şeylere.. bak mesaj atmış her şeyi unutmuş bile sen de unut her şeyi güzelce cevap ver güzelce konuşunnCanım telefonu soğuk açmışım öyle dedi. Neymiş sesimi duymak için arıyormuş ama ben normal biriyle konuşuyormuş gibi açmışım telefonu. Sonrada sinirlendi falan. Saçma sapan konuştu yok işte abim aradı nisanda izne gelince sözlencen bulduk sana birini demiş abisi. Bunun aynısını kavgalı olduğumuz bir dönemde gene söylemişti sonrada her seferinde inanıyorsun dedi.
Mesaj geldi çarşıya çıkınca arkadaşın telefonunu almış, günaydın askım napıyon diye mesaj atmış. :)
ohh ne güzel ben de aynı şekilde bitaneem tek sorun haftasonu olması ve evde olmamm canım sıkılıyor haftasonuuuu eve gitsekte iş yapsam biraz veya gelince de bu evi toplasam iş yapsam boş durunca zaman geçmiyor kız hiççiyiyimm canimmmm kendimi kucuk biirr kiz cocugu gibi hissediyorumm
sen nasilsin yavrucum :)
gunaydin bitanemmkiz su ifadeyi gorunce spor yapasim geliyo
malesef en baştan silip yüklücem sıfırdan oynamak zorunda kalıcamo oyunu çözemedm bn ya.ama tüm emeklerin gittimi şimdi
oyalanırsın bebiş artık zaman geçermalesef en baştan silip yüklücem sıfırdan oynamak zorunda kalıcam
aynen bebeğiim başka çare yokoyalanırsın bebiş artık zaman geçer
canım benim bence o an sevgilin biraz gerginmiş senin ilgine ihtiyacı varmış belli ki senden onu göremeyince bozulmuş işte napcaksın.. sen de o şakadan rahatsız olduğunu falan söyle yapıp durmasın ben çok kızarım öyle şeylere.. bak mesaj atmış her şeyi unutmuş bile sen de unut her şeyi güzelce cevap ver güzelce konuşunn
benim değiill sizin için çooook sevindim kiii günaydın bebeğimGunaydınnn şekerlerrrrBugün görüş günü yaşasınnnn
affet affet o da hatasını anlamış belli kiiiKavga etmeden güzelce söyledim zaten yaptığı şeyden rahatsız olduğumu uzatmayalım diyip duruyor Allah'ım yaaa. :)
Gunaydin canim yaaa:) ayyy askeriye mi cezaevi mi belirsiz vallahi :) gorus gunu olanlara guzel sohbetler dilerimmm :)Gunaydınnn şekerlerrrrBugün görüş günü yaşasınnnn
aynen canim bende skliyorum ama kendimi alisverise veriyorum :) oh evinle oyalan ne guzel tatlim kafan dagilir :) bende elbisem gelmis bugun onu denemeye gidicem insallah guzel olur yaaa :)canım benim bence o an sevgilin biraz gerginmiş senin ilgine ihtiyacı varmış belli ki senden onu göremeyince bozulmuş işte napcaksın.. sen de o şakadan rahatsız olduğunu falan söyle yapıp durmasın ben çok kızarım öyle şeylere.. bak mesaj atmış her şeyi unutmuş bile sen de unut her şeyi güzelce cevap ver güzelce konuşunn
ohh ne güzel ben de aynı şekilde bitaneem tek sorun haftasonu olması ve evde olmamm canım sıkılıyor haftasonuuuu eve gitsekte iş yapsam biraz veya gelince de bu evi toplasam iş yapsam boş durunca zaman geçmiyor kız hiçç
Gunydn cnm bnmki dha acmi birlkte yk izn fln malsf.sGunaydınnn şekerlerrrrBugün görüş günü yaşasınnnn
ne elbosesi canım :)aynen canim bende skliyorum ama kendimi alisverise veriyorum :) oh evinle oyalan ne guzel tatlim kafan dagilir :) bende elbisem gelmis bugun onu denemeye gidicem insallah guzel olur yaaa :)
Allah bozmasin bebegim :)inşallah arar bitanem haftasonu ya daha rahat arar diye düşünüyorumm:)
bomba gibiyiim çok iyiyimm çook şükürrseni sormalı kuzuum
ben de öyleyiimmçok şükür keyifliyim bugün günaydın canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?