Sagol tatlm insallah askerm ararsa gunum aydnlanacak insallah:)
günaydın canım aranız düzeldi tabi keyfin yerinde bi dahada bozmayınGünaydın Bebeklerim :) ayy icim kipir kipir valla :) siz Nasılsıniz bakalım
Sen8n safak kac cnm:)
AMIN canm insallah ararlar:) aynen cok iyi moral olur:)inşallah canım inşallah hepimiz konuşuruz da moral olur ya :)
Darisi tum istynlere 78olmasi icn bn demeye korkyrm ya o kadr cokki:)günaydın canım aranız düzeldi tabi keyfin yerinde bi dahada bozmayın
78 canım benim şafak
günaydın şekerimm, seni böyle görmek güzel inşallah darısı @Salvo nun başına :)[/QUOT] amin bebeğim ya onlarda biran once duzelir inşallah. .insan çok kotu oluyo ya
ewet kuzum ya çok sukur..bidaha olmaz inşallah ..sen nasilsin bakimgünaydın canım aranız düzeldi tabi keyfin yerinde bi dahada bozmayın
78 canım benim şafak
bizde senin gibiydik canım aynı başladık bu günlere geldik çok şükür,sen iyi başlamşsn ama moralin hep yüksek olsun daha rahat geçer askerlikDarisi tum istynlere 78olmasi icn bn demeye korkyrm ya o kadr cokki:)
Herzmn insallah icin kipir kipir olur cnm:) bnde iyiym cok sukur seni sormali:)[/QUOTE inşallah canim bn cok iyiyim bugun valla:)
Aynen cnm moralmi yuksek tutyrm bnbde deli dolu oldgm icn pek moral bozmuyorm kendimi motive edyrm:) bnm safak 353 .dbizde senin gibiydik canım aynı başladık bu günlere geldik çok şükür,sen iyi başlamşsn ama moralin hep yüksek olsun daha rahat geçer askerlik
inşallah arar bitanem haftasonu ya daha rahat arar diye düşünüyorumm:)Gunaydn cnm sevndm darsi hergunn konsmanza bn dha bnmkyle konusamadm dunden beri insallah arar bugn:)
bomba gibiyiim çok iyiyimm çook şükürrnaber şeker günaydınn
ben de öyleyiimmGünaydın Bebeklerim :) ayy icim kipir kipir valla :) siz Nasılsıniz bakalım
oy oyyy yerimmm :)kızlaaar öncelikleee dün akşam için özür dileriim 00:00da burda olup şafakları attıramadık, dün mesajlarınıza cevap atamadığım süreçte de askerimle konuştuk 20 dakika ve akabinde hemen uyumuşun zatenn çok özledim eşek sıpasını yaaa oy oyy
günaydın canımlaaarrr♥
oh nazar degmesinnnGünaydın Bebeklerim :) ayy icim kipir kipir valla :) siz Nasılsıniz bakalım
biz hala ediyoruz kavga valla bi bitmediewet kuzum ya çok sukur..bidaha olmaz inşallah ..sen nasilsin bakim
Aynen cnm haftasonu die rahat ararlr insallah hepmzi ararlar :)inşallah arar bitanem haftasonu ya daha rahat arar diye düşünüyorumm:)
bomba gibiyiim çok iyiyimm çook şükürrseni sormalı kuzuum
ben de öyleyiimmçok şükür keyifliyim bugün günaydın canııım
ne güzel canım maşşalh diyelim :)Aynen cnm moralmi yuksek tutyrm bnbde deli dolu oldgm icn pek moral bozmuyorm kendimi motive edyrm:) bnm safak 353 .d
bnde iyiyim canım mersiibomba gibiyiim çok iyiyimm çook şükürrseni sormalı kuzuum
aynen canımm ben de seni yerim ki canım beniimoy oyyy yerimmm :)
yok kuzumm daha iyi iste birden 2 gun attircaz daha guzel olcak :)
oh nazar degmesinnnvalla bende cok iyiyim canimmm erdim yanimda gibiydi allah sizede nasip etsin insallaaahhh :) sen nasilsinnn?
günaydın fıstık nasılsıııngunaydiiiiin pitirciklarimmm
inşallah bitanem yaaAynen cnm haftasonu die rahat ararlr insallah hepmzi ararlar :)
günaydın tatlımgunaydiiiiin pitirciklarimmmnasilsiniz bakiiim?
Dogru xiyon cnm ALLAH tim askrlrmzmi korusn hayrli tezkrelr sanda cnm:)ne güzel canım maşşalh diyelim :)
biter günler kimler geldi geçti bu zamana kadr bizmi kalcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?