AMIN kuzum ya valla iyiki geldm uye oldm burya inan moral veryrz brbrmze cok gzl gecyr zaman byle vallaBenimki cok asi tatlım hiç lafa söze gelemiyor acemide 5 kavgası olmuştuama artık dikkat etmeli görevini kaybetmemesi için, bol bol tembihliyorum inşallah dikkat eder tutar kendini :)
Amin bebegim ne güzel dedin :)
ay inşallah bitanem tamam asi olabilir ama sivil değil ki orası dikkatli olması lazımmm
Dogru kuzum hayrlsyla getrekte inan 2gun ilac gbi geleck bana wallaha cok ozledm:)
Aynen dikkat etsn cnm tembhle cnku orsa pskljileri dgsyr kin tutarlarsa bde karsismdaki bde dha asbi ckarsa olay Buyur ALLAH korusun dikkat etsnay inşallah bitanem tamam asi olabilir ama sivil değil ki orası dikkatli olması lazımmm
Darisi hepmzn kacusmasna olsun kuzum dha bzm safak karanlk:))Ben de öyle diyorum hep bebegim söz verdi artık, komutan da Allah razı olsun almış karşısına konuşmuş oğlum gel bana şikayet et kavga etme diye, en azından onu dinler diye düşünüyorum :)
Gelir bebegim hayırlısıyla :) ben de cok özledim
AMIN kuzum ya valla iyiki geldm uye oldm burya inan moral veryrz brbrmze cok gzl gecyr zaman byle valla
amiin bitaneem cümlemiziinn
tabiki canım hoşgeldiiin
yok yok canım hayır ama çevirme olmasın gittiği yerde araba falan kullanmasın yeter
aa sahi hatırladım şimdi canıım, naptın nasıl oldu denedin mii?
Darisi hepmzn kacusmasna olsun kuzum dha bzm safak karanlk:))
inşallah canım benim iyi birine denk gelmiş bari canım şükürBen de öyle diyorum hep bebegim söz verdi artık, komutan da Allah razı olsun almış karşısına konuşmuş oğlum gel bana şikayet et kavga etme diye, en azından onu dinler diye düşünüyorum :)
Gelir bebegim hayırlısıyla :) ben de cok özledim
hadi ya haksızlık olmuş gerçekten niye böyle bir şey yaptılarsa artıkyaa kizlar. .yemekhanede bnm sevdicek orda ki yemekleri yapana yardimci oluyo..gecen yemekhanede kavga olmustu sirf o asciya ceza olsun diyemidir nedir askima nobet yazmislar ya morali cok bozuktuasci kavga ediyo olan bizimkine oldu bi aciklamada yapmamis yemekhaneden aldim die ne biçim adam ya
ben geldiiiiiimelbisemi denedim aldim geldimmmm fena olmadi canlarrr gece bidaha ceker gonderiririmm :) erdim de cok begendi ama caktirmadi kurban olurum
Aynen valla cnm kuzenme ddm bana dyr abartma 1sene neki falan yasamyn bilmez ddm bosa anltyrm.anlatmam dha burya paylasyrm icim rahatlyr saynzde akrabama anltyrm icim kararyor valla.d.dTabiki tatlım ya iyiki burası var, arkadaşlara anlatsak sıkıntımızı anlamıyorlar, abartıyosun diyolar ama burda herkes birbirine destek oluyor çok güzel :)
Aynen kuzum hayrlsyla bitirsnler de orda saglikli mutlu olsunlar uzlmesnler bu bze yeter wallaAh ah bizim de, bugün askerimle onu konuşuyoruz yılbaşında, şeker bayramında yanımda olamıcak diye üzülüyodedim sonu kavuşmak olsun da varsın biraz hasretlik çekelim
Bak yaa ne insanlar var cnm yaa bylelerini alcan pataklican bi guzel :/yaa kizlar. .yemekhanede bnm sevdicek orda ki yemekleri yapana yardimci oluyo..gecen yemekhanede kavga olmustu sirf o asciya ceza olsun diyemidir nedir askima nobet yazmislar ya morali cok bozuktuasci kavga ediyo olan bizimkine oldu bi aciklamada yapmamis yemekhaneden aldim die ne biçim adam ya
Aynen valla cnm kuzenme ddm bana dyr abartma 1sene neki falan yasamyn bilmez ddm bosa anltyrm.anlatmam dha burya paylasyrm icim rahatlyr saynzde akrabama anltyrm icim kararyor valla.d.d
Anlatma cnm bosa dememsler akraba akbaba kiskanclgndan demstr oyle bn artk anltmyrm akrbama ozelimi herkesi kendimzgbi sanyrz yanlyrz inan. Aslerde ne aldtck cocuk ke di derdnde 1gun iznleri olyr onuda cafe ymk ymeye gtmekle ugrasyrdr toplu bi sklde asker arkdslryla inanma cnm byle seylereBenim kuzenim( kendisi hemcinsim) o seni aldatır askerdeyken dedi ya olaya gel ne güzel destek dimi
Anlatma cnm bosa dememsler akraba akbaba kiskanclgndan demstr oyle bn artk anltmyrm akrbama ozelimi herkesi kendimzgbi sanyrz yanlyrz inan. Aslerde ne aldtck cocuk ke di derdnde 1gun iznleri olyr onuda cafe ymk ymeye gtmekle ugrasyrdr toplu bi sklde asker arkdslryla inanma cnm byle seylere
Bnada ayni sey oldu ayirmak için bi ara tartsmstk kuznlermdeydm hemcinsm oda iste anltm ddm bana dedi bn olsm ayrlrm tartasmz hic bi sevglm bndn korkr bilmem ne tabi bn gaza gelrmym he tamam ddm annesi ozellkle bana laf vururdu oncdn bz 3sene oldu ckyrduk iste derdi bn kzlarmi o kdr uzun gorstrmem bilmem ne akli sora bana laf vuryr buyuk knsma yenge dedm deli edyrlr baskasi olnca dedikoduda ustlerne yok kzlarna gelnce laf kondurmazlar bende mesafemi kestm cokta samimi dglm eskisi gbi bu laflarida smdi yapamazlar lafimi esrgememAy evet bebegim ya dedik anlar halimizden anlattık derdimizi pisman olduk, yok bebegim hele onun sözüne hic inanmam ,onun derdi bizi ayırmak daha öncesinde bana da birini ayarlamaya calısmıstı onun kafa baska kafa
bide askerleri dovuyomus köpekBak yaa ne insanlar var cnm yaa bylelerini alcan pataklican bi guzel :/
Ay hadi ya o devr eskidendi dovme falan ki kucuk cocuk mu ya bak iste insan byleduynca dellnyr cnm ne kdr gavur insanlar varbide askerleri dovuyomus köpek
cildiriyorum ya gidip tunceliye bogazini sikasim varAy hadi ya o devr eskidendi dovme falan ki kucuk cocuk mu ya bak iste insan byleduynca dellnyr cnm ne kdr gavur insanlar var
Bnada ayni sey oldu ayirmak için bi ara tartsmstk kuznlermdeydm hemcinsm oda iste anltm ddm bana dedi bn olsm ayrlrm tartasmz hic bi sevglm bndn korkr bilmem ne tabi bn gaza gelrmym he tamam ddm annesi ozellkle bana laf vururdu oncdn bz 3sene oldu ckyrduk iste derdi bn kzlarmi o kdr uzun gorstrmem bilmem ne akli sora bana laf vuryr buyuk knsma yenge dedm deli edyrlr baskasi olnca dedikoduda ustlerne yok kzlarna gelnce laf kondurmazlar bende mesafemi kestm cokta samimi dglm eskisi gbi bu laflarida smdi yapamazlar lafimi esrgemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?