ALLAH bildgi gbi yapsn cnm boylelerini sende skma canini ALLAH buyuk kuzum teselli et moral ver aradgndacildiriyorum ya gidip tunceliye bogazini sikasim var
Ay hadi ya o devr eskidendi dovme falan ki kucuk cocuk mu ya bak iste insan byleduynca dellnyr cnm ne kdr gavur insanlar var
kuzum cok az bisi konuştuk uyicam dedi gece nobeti var inşallah yemekhaneden almamislardir dua edin yaALLAH bildgi gbi yapsn cnm boylelerini sende skma canini ALLAH buyuk kuzum teselli et moral ver aradgnda
aynn kuzu ya bizim komutanin da lakabi varmis onu soylerkn duymus askerin gogsune tekme atmis pislikEski falan degil tatlım, ceyhunların orda da telefon araması yapılmıs, herkese sormus komutan telefon var mı herkes yok demis tabi, bir askerin üstünde yakalamıs öyle bir dövmüski ceyhun 2 gün telefonu eline almadı nolur nolmaz diye
Aynen yemn bnde korkarm buyuk konusmaktn kuzim cnku sahit oldm cidden insann basina gelyr buyuk konusnca mesela bnde sevglydm dha is ciddiye binmemsti kuzenlermde bekardi hic demedm nisan olsn arkalrndn cnku bnmde ne olacgm belli olmazki ALLAH korusn bnm basma da gelr buyk konsmam asla ama onlr oyle dgl iste bzm dgl herkz en iyisini cnm.. sevdgm bile bana dedi sık sık gtme kendlere oda svmyr:)Bebegim benim ya en iyisini yapmıssın, ben de aynen kestim görüsmeyi aile toplanmaları dısında.. Herkes kendine baksın, büyük konusmıcaksın neyi yadırgarsan onu illaki yaşarmışsın, ben çok korkarım yadırgamaktan büyük konuşmaktan
Tamam ederz bol bol dua sende sıkma canini kuzum insallah almamslardr yemekhaneden orsa rahat edyrdur enazndnkuzum cok az bisi konuştuk uyicam dedi gece nobeti var inşallah yemekhaneden almamislardir dua edin ya
aynn kuzu ya bizim komutanin da lakabi varmis onu soylerkn duymus askerin gogsune tekme atmis pislik
Aynen yemn bnde korkarm buyuk konusmaktn kuzim cnku sahit oldm cidden insann basina gelyr buyuk konusnca mesela bnde sevglydm dha is ciddiye binmemsti kuzenlermde bekardi hic demedm nisan olsn arkalrndn cnku bnmde ne olacgm belli olmazki ALLAH korusn bnm basma da gelr buyk konsmam asla ama onlr oyle dgl iste bzm dgl herkz en iyisini cnm.. sevdgm bile bana dedi sık sık gtme kendlere oda svmyr:)
kuzum parmagida sıkıntılı kullanamiyo silahida rahat tutamiyo yeri de Tunceli o yüzden korkuyorum,nasil korur kndinide ordakilerideTamam ederz bol bol dua sende sıkma canini kuzum insallah almamslardr yemekhaneden orsa rahat edyrdur enazndn
Aynen kuzum bu tarafn diger dunyasda var nasl hesap vereckler acaba ALLAHim cumlemzi iyi insanlarla karslstrsn kuzum :) askerlermizide ayni sekldeBirsey olsa nasıl verecek hesabını acaba, insan olduğunu unutan insanlar heryerde var, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi :)
Tamam ederz bol bol dua sende sıkma canini kuzum insallah almamslardr yemekhaneden orsa rahat edyrdur enazndn
O zaman bence yemekhandn cikarmzlar kuzum oyle oldgnda vermyrlr cok sukr biraz vicdanlilar bu konuda icn rahat olsn bol bol dua ederz bz senin icn ve tum askerler ic valla dua ederken bi bnm askerm icn etmyrm tum askerler icn edyrm ki hepmzde oyleyzdrkuzum parmagida sıkıntılı kullanamiyo silahida rahat tutamiyo yeri de Tunceli o yüzden korkuyorum,nasil korur kndinide ordakilerideAllahım yardımcısı olsun
inşallah bebeğimKomutanın insafına kalmıs bebegim, iyi düşünelim iyi olsun inşallah görevden almamışlardır :)
cok saol bebeğim iyi ki varsınız bnde hep butun askerlerimize dua ediyorumO zaman bence yemekhandn cikarmzlar kuzum oyle oldgnda vermyrlr cok sukr biraz vicdanlilar bu konuda icn rahat olsn bol bol dua ederz bz senin icn ve tum askerler ic valla dua ederken bi bnm askerm icn etmyrm tum askerler icn edyrm ki hepmzde oyleyzdr
ALLAH razi olsun tatlim sizde iyiki varsnz burada olmasa dertlesmesek inan tahammul edemzdm valla kurban oldugm ALLAH sabrni veryr cok sukur bize de herkesedecok saol bebeğim iyi ki varsınız bnde hep butun askerlerimize dua ediyorum
yok şimdilik telaş tatlım :)Cnm keyfszdm armyr die smdi ardi valla cok mtluym smdi ALLAHma sukurler olsn:) senin ne telasi bebegm nisan icnmi:)
:)amiin bitaneem cümlemiziinn
tabiki canım hoşgeldiiin
yok yok canım hayır ama çevirme olmasın gittiği yerde araba falan kullanmasın yeter
aa sahi hatırladım şimdi canıım, naptın nasıl oldu denedin mii?
Nye cnm.s tartsmaym yaa dikkat et kuzum ya sdce moral vermemz lazmm temelli geldklernde tartsp acsni ckarrz ama orda farkli pskljdeler uzmemek lazm.syok şimdilik telaş tatlım :)
canım çoook sıkkın tartıştık ve tlfnlarıma cvp vermiyor
tatlım inanılmaz alıngan oldu ben üzmek istemedikçeNye cnm.s tartsmaym yaa dikkat et kuzum ya sdce moral vermemz lazmm temelli geldklernde tartsp acsni ckarrz ama orda farkli pskljdeler uzmemek lazm.s
Kuzum orda cok kirilgan olurla bak bnmkde dedi teli actgmda efndm ddm efndmmi ddi btnm askm vs dememi istyrdu ilk dedmki askm sabrtmynki gulerk ddmcok kirilgan oldulr kuzum snde alttn almaya bak kuzumtatlım inanılmaz alıngan oldu ben üzmek istemedikçeo benim sevmediğim şeyleri yapıyor moralim alt üst oluyor ondan daha fazla askerlik yapıyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?