2014 Yarenleri! :)

Ay hadi ya o devr eskidendi dovme falan ki kucuk cocuk mu ya bak iste insan byleduynca dellnyr cnm ne kdr gavur insanlar var

Eski falan degil tatlım, ceyhunların orda da telefon araması yapılmıs, herkese sormus komutan telefon var mı herkes yok demis tabi, bir askerin üstünde yakalamıs öyle bir dövmüski ceyhun 2 gün telefonu eline almadı nolur nolmaz diye

aynn kuzu ya bizim komutanin da lakabi varmis onu soylerkn duymus askerin gogsune tekme atmis pislik

Aynen yemn bnde korkarm buyuk konusmaktn kuzim cnku sahit oldm cidden insann basina gelyr buyuk konusnca mesela bnde sevglydm dha is ciddiye binmemsti kuzenlermde bekardi hic demedm nisan olsn arkalrndn cnku bnmde ne olacgm belli olmazki ALLAH korusn bnm basma da gelr buyk konsmam asla ama onlr oyle dgl iste bzm dgl herkz en iyisini cnm.. sevdgm bile bana dedi sık sık gtme kendlere oda svmyr:)

aynn kuzu ya bizim komutanin da lakabi varmis onu soylerkn duymus askerin gogsune tekme atmis pislik

Birsey olsa nasıl verecek hesabını acaba, insan olduğunu unutan insanlar heryerde var, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi :)

Tamam ederz bol bol dua sende sıkma canini kuzum insallah almamslardr yemekhaneden orsa rahat edyrdur enazndn
kuzum parmagida sıkıntılı kullanamiyo silahida rahat tutamiyo yeri de Tunceli o yüzden korkuyorum,nasil korur kndinide ordakileride Allahım yardımcısı olsun

Birsey olsa nasıl verecek hesabını acaba, insan olduğunu unutan insanlar heryerde var, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi :)
Aynen kuzum bu tarafn diger dunyasda var nasl hesap vereckler acaba ALLAHim cumlemzi iyi insanlarla karslstrsn kuzum :) askerlermizide ayni seklde

kuzum parmagida sıkıntılı kullanamiyo silahida rahat tutamiyo yeri de Tunceli o yüzden korkuyorum,nasil korur kndinide ordakileride Allahım yardımcısı olsun
O zaman bence yemekhandn cikarmzlar kuzum oyle oldgnda vermyrlr cok sukr biraz vicdanlilar bu konuda icn rahat olsn bol bol dua ederz bz senin icn ve tum askerler ic valla dua ederken bi bnm askerm icn etmyrm tum askerler icn edyrm ki hepmzde oyleyzdr

cok saol bebeğim iyi ki varsınız bnde hep butun askerlerimize dua ediyorum

Nye cnm.s tartsmaym yaa dikkat et kuzum ya sdce moral vermemz lazmm temelli geldklernde tartsp acsni ckarrz ama orda farkli pskljdeler uzmemek lazm.s
tatlım inanılmaz alıngan oldu ben üzmek istemedikçe o benim sevmediğim şeyleri yapıyor moralim alt üst oluyor ondan daha fazla askerlik yapıyorum burda

tatlım inanılmaz alıngan oldu ben üzmek istemedikçe o benim sevmediğim şeyleri yapıyor moralim alt üst oluyor ondan daha fazla askerlik yapıyorum burda
Kuzum orda cok kirilgan olurla bak bnmkde dedi teli actgmda efndm ddm efndmmi ddi btnm askm vs dememi istyrdu ilk dedmki askm sabrtmynki gulerk ddmcok kirilgan oldulr kuzum snde alttn almaya bak kuzum

Kizlaaar ben geldiiiiim :) aksamuzeri sevdigimle konustum cani azicik sikkindi onun cani sikkin olunca bnmde cnm sikkin oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…