- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
canım yoruldum ya her defasında onun dediğini yaparsamKuzum orda cok kirilgan olurla bak bnmkde dedi teli actgmda efndm ddm efndmmi ddi btnm askm vs dememi istyrdu ilk dedmki askm sabrtmynki gulerk ddmcok kirilgan oldulr kuzum snde alttn almaya bak kuzum
ooofffff bunlar gelene kadar biz tükeneceğiz ...Kizlaaar ben geldiiiiim :) aksamuzeri sevdigimle konustum cani azicik sikkindionun cani sikkin olunca bnmde cnm sikkin oluyo
Hos geldn caniiim:) aynen cani skkn olnca bzde yansiyor ama moralni yuksek tut sen kuzum onunKizlaaar ben geldiiiiim :) aksamuzeri sevdigimle konustum cani azicik sikkindionun cani sikkin olunca bnmde cnm sikkin oluyo
Rabbim onlarada bizede sabir versin kuzu.. Senin askerin nerde? Yeni mi gitti fistik?ooofffff bunlar gelene kadar biz tükeneceğiz ...
Kuzum gelene kadr yap cunku onlrn pskljlrni bz anlyamyz allah bilr orda neler yasiylr bzde canlarni skarsk olmazcanım yoruldum ya her defasında onun dediğini yaparsam
yeni sayılır bebeğimRabbim onlarada bizede sabir versin kuzu.. Senin askerin nerde? Yeni mi gitti fistik?
ee madem canı skkın neden açmıyor telefonumu .sKuzum gelene kadr yap cunku onlrn pskljlrni bz anlyamyz allah bilr orda neler yasiylr bzde canlarni skarsk olmaz
Hosbulduk bebegim:) tutuyorum tutuyorum kuzum gece nobeti varms gece ariycak beni ona guzel haberler vericem insaAllah :) umarim morali duzelir allahin izniyle:)Hos geldn caniiim:) aynen cani skkn olnca bzde yansiyor ama moralni yuksek tut sen kuzum onun
Acar bebgm actgndada bsey olmams gbi konus tartsmamssnz gbi tatlm skma canini.see madem canı skkın neden açmıyor telefonumu .s
Duzelir tatlm ALLAHinz iznyle cok ozledm ya bn gercktn belli etmyrm ozledgmi uzlmesn dha fazla die hatta bna dedi sesin tuhad gelyr yarmz bi durm yok dmi dedi yok ddmHosbulduk bebegim:) tutuyorum tutuyorum kuzum gece nobeti varms gece ariycak beni ona guzel haberler vericem insaAllah :) umarim morali duzelir allahin izniyle:)
cok saol bebeğim iyi ki varsınız bnde
ewet kuzum sabredicez ..sonra sonsuza kdr beraberlik inşallahALLAH razi olsun tatlim sizde iyiki varsnz burada olmasa dertlesmesek inan tahammul edemzdm valla kurban oldugm ALLAH sabrni veryr cok sukur bize de herkesede
Usta birligidir heralde dimi kuzum? Konu nedir bilmiyorum bebegim ama yeni gitti sayilir diyosun bak yeni bi ortam aliskin olmadigi duzen onun psikolojisi hic normal degildiryeni sayılır bebeğim
hakkari çukurca . .
şuan küsüz konuşmuyoruz .s
Insallah kuzum ALLAHin iznyle snra herkes sevdicegiyle.olacak insallah:)ewet kuzum sabredicez ..sonra sonsuza kdr beraberlik inşallah
Cnm evet bnmde bldgm kadryla kusur saylyms ama soforluk rahat oldgu icn onu sofore yazablrler ki dha rahat olur gercekten hayorlisi olsun kuzumA grubu arizali ile ilgili bi fikri olan var mi kizlar? Benim nisanlimin alerjik astimi var a grubu arizali yaziyomus dosyada kiyamam ona cani sikilmis.. Internetten baktimda hafif kusur sayiliyomus kilo orantisizliklarinda byle yaziyomus.. Sadece komando secilmezlerms ama zaten ulastirma birliginde:) onun endisesi sofor olamamak.. Sofor olarak 45gun acemilik yapicakmis, sofor olamazsa yemin toreninden hemen snra dagitima gidicekmis.. Gerci 45gun yapsa bile gittigi yerde sofor olmayadabilir ama bakalim hayirlisi insaAllah..
A grubu arizali ile ilgili bi fikri olan var mi kizlar? Benim nisanlimin alerjik astimi var a grubu arizali yaziyomus dosyada kiyamam ona cani sikilmis.. Internetten baktimda hafif kusur sayiliyomus kilo orantisizliklarinda byle yaziyomus.. Sadece komando secilmezlerms ama zaten ulastirma birliginde:) onun endisesi sofor olamamak.. Sofor olarak 45gun acemilik yapicakmis, sofor olamazsa yemin toreninden hemen snra dagitima gidicekmis.. Gerci 45gun yapsa bile gittigi yerde sofor olmayadabilir ama bakalim hayirlisi insaAllah..
Tsk ederim bitanem.. Dogruuu bnmki 1.85 boy 95 kilo azcik iri kiyim:) hihi:) koca dana:)Ceyhunun dosyasında da a grubu arızalı yazıyor bebegim boy kilo orantısızlıklarıyla ilgili bir durum, acemiliğini ulastırma birliğinde yaptı ve itfaiye soforu oldu, komando olmasına engel degil ama zaten ulastırma diyorsun egitimi arac agırlıklı, usta birliğinde soforluk yapmayabilir ceyhun da yapmıyor soforluk.. Herseyin hayırlısı bebegim :)
Tsk ederim bitanem.. Dogruuu bnmki 1.85 boy 95 kilo azcik iri kiyim:) hihi:) koca dana:)
Hahahaha:) :) :) masallah kuzu yaa :) versinler ama azicik bebegim ilerde hic hic veremezler koca gobek olur cikarlar valla:) gerci ben onun gobeginide severiiim amaaa:) yinede versin iste:)Ne demek bebegim :) benimki de 1.80 boy 107 kilo gitti :) hava degisimi verdiler 10 gün ama degmez dedik, gelip gitmesi sonradan koyar diye istemedik.. Ustaya 102 kilo gitti simdi 6 kilo verdim diyor ama bakalımHahah iri kıyım koca dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?