2014 Yarenleri! :)

Kuzum orda cok kirilgan olurla bak bnmkde dedi teli actgmda efndm ddm efndmmi ddi btnm askm vs dememi istyrdu ilk dedmki askm sabrtmynki gulerk ddmcok kirilgan oldulr kuzum snde alttn almaya bak kuzum
canım yoruldum ya her defasında onun dediğini yaparsam

Hosbulduk bebegim:) tutuyorum tutuyorum kuzum gece nobeti varms gece ariycak beni ona guzel haberler vericem insaAllah :) umarim morali duzelir allahin izniyle:)
Duzelir tatlm ALLAHinz iznyle cok ozledm ya bn gercktn belli etmyrm ozledgmi uzlmesn dha fazla die hatta bna dedi sesin tuhad gelyr yarmz bi durm yok dmi dedi yok ddm

yeni sayılır bebeğim
hakkari çukurca . .
şuan küsüz konuşmuyoruz .s
Usta birligidir heralde dimi kuzum? Konu nedir bilmiyorum bebegim ama yeni gitti sayilir diyosun bak yeni bi ortam aliskin olmadigi duzen onun psikolojisi hic normal degildir bize dusen onlar kizsada kussede sonuna kadar onlara destek olmak bitanem.. Sabir,sabir,sabir... Uzmeyin birbirinizi

A grubu arizali ile ilgili bi fikri olan var mi kizlar? Benim nisanlimin alerjik astimi var a grubu arizali yaziyomus dosyada kiyamam ona cani sikilmis.. Internetten baktimda hafif kusur sayiliyomus kilo orantisizliklarinda byle yaziyomus.. Sadece komando secilmezlerms ama zaten ulastirma birliginde:) onun endisesi sofor olamamak.. Sofor olarak 45gun acemilik yapicakmis, sofor olamazsa yemin toreninden hemen snra dagitima gidicekmis.. Gerci 45gun yapsa bile gittigi yerde sofor olmayadabilir ama bakalim hayirlisi insaAllah..

Cnm evet bnmde bldgm kadryla kusur saylyms ama soforluk rahat oldgu icn onu sofore yazablrler ki dha rahat olur gercekten hayorlisi olsun kuzum

Ceyhunun dosyasında da a grubu arızalı yazıyor bebegim boy kilo orantısızlıklarıyla ilgili bir durum, acemiliğini ulastırma birliğinde yaptı ve itfaiye soforu oldu, komando olmasına engel degil ama zaten ulastırma diyorsun egitimi arac agırlıklı, usta birliğinde soforluk yapmayabilir ceyhun da yapmıyor soforluk.. Herseyin hayırlısı bebegim :)

Tsk ederim bitanem.. Dogruuu bnmki 1.85 boy 95 kilo azcik iri kiyim:) hihi:) koca dana:)

Tsk ederim bitanem.. Dogruuu bnmki 1.85 boy 95 kilo azcik iri kiyim:) hihi:) koca dana:)

Ne demek bebegim :) benimki de 1.80 boy 107 kilo gitti :) hava degisimi verdiler 10 gün ama degmez dedik, gelip gitmesi sonradan koyar diye istemedik.. Ustaya 102 kilo gitti simdi 6 kilo verdim diyor ama bakalım Hahah iri kıyım koca dana

Hahahaha:) :) :) masallah kuzu yaa :) versinler ama azicik bebegim ilerde hic hic veremezler koca gobek olur cikarlar valla:) gerci ben onun gobeginide severiiim amaaa:) yinede versin iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…