Hahahaha:) :) :) masallah kuzu yaa :) versinler ama azicik bebegim ilerde hic hic veremezler koca gobek olur cikarlar valla:) gerci ben onun gobeginide severiiim amaaa:) yinede versin iste:)
bnmkide cubuk kraker gibi
bn onada oyle hitap ediyorum hosuna gidiyo :)Hihih tanımlaman süper cubuk kraker
kuzum siz nisanli miydinizBabam cok dalga geciyor :) benim zayıfla diye sitemlerim etki etmiyor ama babam tek lafıyla rejime soktu adamı, kayınpeder korkusu herhalde askere de onun tek lafıyla başvurdu :) ay evet ya göbisler göbisler cok sevimli ama sağlık için kilo vermek lazım ben 50 kiloyum boyum 167
Anaaam kendimizi gordum sizde bebegiiim:) bende 1.65 boy 53kiloyum.. Yazlari babet, sandalet giydigim zaman yavrusu gibi kaliyorum yaninda:)Babam cok dalga geciyor :) benim zayıfla diye sitemlerim etki etmiyor ama babam tek lafıyla rejime soktu adamı, kayınpeder korkusu herhalde askere de onun tek lafıyla başvurdu :) ay evet ya göbisler göbisler cok sevimli ama sağlık için kilo vermek lazım ben 50 kiloyum boyum 167
kuzum siz nisanli miydiniz
Anaaam kendimizi gordum sizde bebegiiim:) bende 1.65 boy 53kiloyum.. Yazlari babet, sandalet giydigim zaman yavrusu gibi kaliyorum yaninda:)
Cnmmm napiosuuun nasilsiiin :)bn onada oyle hitap ediyorum hosuna gidiyo :)
ben ailesiyle tanistim. .bnm taraftan da bikac kisi biliyor ..donunce inşallahYok bebeğim aileleri tanıştırdık, askerden önce söz nişan istemedik bebegim.. Siz :)
Hahah ceyhun beni bazen abisinin gülü diye sever o da benle dalga geçiyor işteMinick bişey yanında
bu tarz bnm e bakiom kuzu kafam dagilsin diye:) srn napiosun nasılsınCnmmm napiosuuun nasilsiiin :)
ben ailesiyle tanistim. .bnm taraftan da bikac kisi biliyor ..donunce inşallah
Erkek dedigin heybetli olcak bebegim :) gerekirse abin gibi durcak yaninda:) hihihii:)Yok bebeğim aileleri tanıştırdık, askerden önce söz nişan istemedik bebegim.. Siz :)
Hahah ceyhun beni bazen abisinin gülü diye sever o da benle dalga geçiyor işteMinick bişey yanında
Erkek dedigin heybetli olcak bebegim :) gerekirse abin gibi durcak yaninda:) hihihii:)
Napiyim kuzum iyiyim hamdolsun:) cay iciyorum bendeee:)bu tarz bnm e bakiom kuzu kafam dagilsin diye:) srn napiosun nasılsın
Masallah tü tü tü.. Rabbim nazarlardan korusuuuun bebegim :)Evet ya ceyhunla birlikte bende de o algı oluştu :) maşallah diyelim bebegim
Masallah tü tü tü.. Rabbim nazarlardan korusuuuun bebegim :)
:) manisa alasehirde acemiligini yapiyo bebegim safak 51hafta :)Amin bebeğim cümlemizi :) nerde askerin tatlım şafak kaç soramadım hiç :)
afiyet olsun kuzumm:)Napiyim kuzum iyiyim hamdolsun:) cay iciyorum bendeee:)
:) manisa alasehirde acemiligini yapiyo bebegim safak 51hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?