2014 Yarenleri! :)

Hahahaha:) :) :) masallah kuzu yaa :) versinler ama azicik bebegim ilerde hic hic veremezler koca gobek olur cikarlar valla:) gerci ben onun gobeginide severiiim amaaa:) yinede versin iste:)

Babam cok dalga geciyor :) benim zayıfla diye sitemlerim etki etmiyor ama babam tek lafıyla rejime soktu adamı, kayınpeder korkusu herhalde askere de onun tek lafıyla başvurdu :) ay evet ya göbisler göbisler cok sevimli ama sağlık için kilo vermek lazım ben 50 kiloyum boyum 167

kuzum siz nisanli miydiniz

Anaaam kendimizi gordum sizde bebegiiim:) bende 1.65 boy 53kiloyum.. Yazlari babet, sandalet giydigim zaman yavrusu gibi kaliyorum yaninda:)

kuzum siz nisanli miydiniz

Yok bebeğim aileleri tanıştırdık, askerden önce söz nişan istemedik bebegim.. Siz :)

Anaaam kendimizi gordum sizde bebegiiim:) bende 1.65 boy 53kiloyum.. Yazlari babet, sandalet giydigim zaman yavrusu gibi kaliyorum yaninda:)

Hahah ceyhun beni bazen abisinin gülü diye sever o da benle dalga geçiyor işte Minick bişey yanında

Yok bebeğim aileleri tanıştırdık, askerden önce söz nişan istemedik bebegim.. Siz :)

Hahah ceyhun beni bazen abisinin gülü diye sever o da benle dalga geçiyor işte Minick bişey yanında
ben ailesiyle tanistim. .bnm taraftan da bikac kisi biliyor ..donunce inşallah

Erkek dedigin heybetli olcak bebegim :) gerekirse abin gibi durcak yaninda:) hihihii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…