2014 Yarenleri! :)

Ayyy amin bitanem yaa:) zaman su gibi aksin gitsin hepimiz sevdiklerimize tamamen kavusalim bir omuuur mutlu huzurlu saglikli olalim onlarla yaslanalim insaAllah:)

anladim canim saol :) biz tanismadik senle galiba demi ben demet canim 23 yasindaa belcikada yasiyorum askerim de sakarya da
Evet canım tanışmadık. Merve ben 22 yaşındayım yeni mezun ve işsizim
Eski asker yareniyim. 6 Eylül'de geldi erkek arkadaşım, 20 Eylül'de de nişanlım oldu kendileri
Kızlarla o günlerden tanışıyoruz kopmadık çok şükür. Ben de ara ara geliyorum bu topiğe işte. Çoğunlukla evlilik topiklerindeyim malum hazırlıklar falan.

bnm sevdicek bi saat nobet bi saat dinlenme seklinde nobet tutuyo toplam 6 saat ..cok garibim e gitti var mi sevdicegi bu şekilde nobet tutan

memnun oldum canim ben seni nedense yasca buyuk diye tahmin etmistim :) ahhhh yerinde olmak icin neler vermezdim :) bende istiyorum nisanlanmak bendeee ceyizlerinden arada burdan da paylas canim ya gozumuz gonlumuz acilsinnn :)
bnde ders calismaya çalıştım ama olmadi kuzum :)
zorlama balim olmuyosa skma kendini bugun stres at yarin guzelce baslarsin :) bende oyle zamanlarda bagira cagira gitar calip soylerdimmm :) bugunde erdi gidince bagira cAgira sarki calip soyledim

Aaa öyle mi niye ki?
Buyrun sizi çeyiz topiğime alalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ceyiz-hazirlama-cabalarina-ortak-olun.613023/

Darısı başına ayrıca tatlımm

bn başlayana kdr sınavlar biter heralde

iyiyim guzelim napayim erdim tekrar döndü nizamiyeye bosluktayim :) sen napiyosun nasilsin

iyiyim canim benim nolsun iste yengemlerdeydim eve geldim simdi odami topluyorum :) sen napiyosun

İyiyim bende bebeğim çok şükür :) evde oturmaca

bnm sevdicek bi saat nobet bi saat dinlenme seklinde nobet tutuyo toplam 6 saat ..cok garibim e gitti var mi sevdicegi bu şekilde nobet tutan

Benim sevdicek de hiç dinlenemiyor akşama kadar yazıhane gece nöbet, halsiz düşücek diye çok korkuyorum

İyiyim bende bebeğim çok şükür :) evde oturmaca

Benim sevdicek de hiç dinlenemiyor akşama kadar yazıhane gece nöbet, halsiz düşücek diye çok korkuyorum
bizim ki normalde yemekhanede nobeti yoktu iki gundr tutuyo bnde oralar soğuk olur hasta olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…