- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Ev taşıyorlar canım işleri var.
anladim canim saol :) biz tanismadik senle galiba demi ben demet canim 23 yasindaa belcikada yasiyorum askerim de sakarya daEv taşıyorlar canım işleri var.
Ayyy amin bitanem yaa:) zaman su gibi aksin gitsin hepimiz sevdiklerimize tamamen kavusalim bir omuuur mutlu huzurlu saglikli olalim onlarla yaslanalim insaAllah:)Bişeycik kalmamış ya, ama asıl şimdi günler geçmez :) ben de yemin töreninde 32 saat uykusuzdum, hele giderken hiç uyunmuyor gözlerim fıldı fıldırdıAllah tamamen kavuşmayı nasip etsin inşallah bebegim :)
Evet canım tanışmadık. Merve ben 22 yaşındayım yeni mezun ve işsizimanladim canim saol :) biz tanismadik senle galiba demi ben demet canim 23 yasindaa belcikada yasiyorum askerim de sakarya da
bnde ders calismaya çalıştım ama olmadi kuzum :)iyiyim guzelim napayim erdim tekrar döndü nizamiyeye bosluktayim :) sen napiyosun nasilsin
iyiyim canim benim nolsun iste yengemlerdeydim eve geldim simdi odami topluyorum :) sen napiyosun
memnun oldum canim ben seni nedense yasca buyuk diye tahmin etmistim :) ahhhh yerinde olmak icin neler vermezdim :) bende istiyorum nisanlanmak bendeeeEvet canım tanışmadık. Merve ben 22 yaşındayım yeni mezun ve işsizim
Eski asker yareniyim. 6 Eylül'de geldi erkek arkadaşım, 20 Eylül'de de nişanlım oldu kendileri
Kızlarla o günlerden tanışıyoruz kopmadık çok şükür. Ben de ara ara geliyorum bu topiğe işte. Çoğunlukla evlilik topiklerindeyim malum hazırlıklar falan.
zorlama balim olmuyosa skma kendini bugun stres at yarin guzelce baslarsin :) bende oyle zamanlarda bagira cagira gitar calip soylerdimmm :) bugunde erdi gidince bagira cAgira sarki calip soyledimbnde ders calismaya çalıştım ama olmadi kuzum :)
Görüşmedik Cnm dün konuştum o da 3 dk bugün aramadı ama hersey çok güzelVaaoooov masallahhhh kuzuuu :) sevdiginle mi konustuuun gorustun :)
Aaa öyle mi niye ki?memnun oldum canim ben seni nedense yasca buyuk diye tahmin etmistim :) ahhhh yerinde olmak icin neler vermezdim :) bende istiyorum nisanlanmak bendeeeceyizlerinden arada burdan da paylas canim ya gozumuz gonlumuz acilsinnn :)
zorlama balim olmuyosa skma kendini bugun stres at yarin guzelce baslarsin :) bende oyle zamanlarda bagira cagira gitar calip soylerdimmm :) bugunde erdi gidince bagira cAgira sarki calip soyledim
Darısı başına ayrıca tatlımmmemnun oldum canim ben seni nedense yasca buyuk diye tahmin etmistim :) ahhhh yerinde olmak icin neler vermezdim :) bende istiyorum nisanlanmak bendeeeceyizlerinden arada burdan da paylas canim ya gozumuz gonlumuz acilsinnn :)
zorlama balim olmuyosa skma kendini bugun stres at yarin guzelce baslarsin :) bende oyle zamanlarda bagira cagira gitar calip soylerdimmm :) bugunde erdi gidince bagira cAgira sarki calip soyledim
bn başlayana kdr sınavlar biter heraldememnun oldum canim ben seni nedense yasca buyuk diye tahmin etmistim :) ahhhh yerinde olmak icin neler vermezdim :) bende istiyorum nisanlanmak bendeeeceyizlerinden arada burdan da paylas canim ya gozumuz gonlumuz acilsinnn :)
:) askerligin guzel yanlarindan biride bu dimi tatlim.. Dahada gucleniyo tum baglar :)Gorusmediki
Görüşmedik Cnm dün konuştum o da 3 dk bugün aramadı ama hersey çok güzelhep birbirimize destek veriyoruz kocama bi aile olduk burda
Evet Cnm senin askerin nerde suan ?:) askerligin guzel yanlarindan biride bu dimi tatlim.. Dahada gucleniyo tum baglar :)
aha da hemen bakiyorummm :)Aaa öyle mi niye ki?
Buyrun sizi çeyiz topiğime alalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ceyiz-hazirlama-cabalarina-ortak-olun.613023/
ah aminnn canimm insallah saol :)Darısı başına ayrıca tatlımm
deli :) calis tatlim cok caliis bitir o okuluuuuu :)bn başlayana kdr sınavlar biter heralde
ins yaaa:)aha da hemen bakiyorummm :)
ah aminnn canimm insallah saol :)
deli :) calis tatlim cok caliis bitir o okuluuuuu :)
iyiyim guzelim napayim erdim tekrar döndü nizamiyeye bosluktayim :) sen napiyosun nasilsin
iyiyim canim benim nolsun iste yengemlerdeydim eve geldim simdi odami topluyorum :) sen napiyosun
bnm sevdicek bi saat nobet bi saat dinlenme seklinde nobet tutuyo toplam 6 saat ..cok garibim e gitti var mi sevdicegi bu şekilde nobet tutan
Manisa/alasehir'de tatlim:) biz henuz acemiyiz :) senin askerin nerde? Ne kadar kaldi donmesine?Evet Cnm senin askerin nerde suan ?
bizim ki normalde yemekhanede nobeti yoktu iki gundr tutuyo bnde oralar soğuk olur hasta olur diye korkuyorumİyiyim bende bebeğim çok şükür :) evde oturmaca
Benim sevdicek de hiç dinlenemiyor akşama kadar yazıhane gece nöbet, halsiz düşücek diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?