Allah herkesin gönlüne göre versin kat kat sabır versin ...O zaman hassaslıgına veriyorum bu konusma yasanmamıs farz edelim. Bizi bizden daha iyi anlayan kim var ki? Umarım tez vakitter doya doya konusursunuz sevdiginle.. Evet bazıları var sende haklısın kısa dönem ne ki be hey gibi düşünen. Ben öyle düşünmüyorum anlamıssındır zaten. :)
Ben sahsen hep korku izlerm romantik izlemem hic. Ama eminm guzeldr dedgnde :)Ağlamalı filmlere bende bayılırım ya biraz mazoşistim sanırım aglamayı seviyorumFanaa yı izledinizmi bilmem?
Amiin amiiin..Allah herkesin gönlüne göre versin kat kat sabır versin ...
Ben bunu 2 gün önce izledim gercekden harıka bi film... Göz yaslarına boguldumKızlar size bomba bi film önerebilirim. Aynı yıldızın altında. Açın ama mendil almadan oturmayın sakın film sırf gözyasıı
canım gözyaşımız hiç durmazken onu açarsak gripe kesin çözümü buluruz valla :) ama izliycem teşekkürler :)Kızlar size bomba bi film önerebilirim. Aynı yıldızın altında. Açın ama mendil almadan oturmayın sakın film sırf gözyasıı
Korku filmlerinede bayılırımBen sahsen hep korku izlerm romantik izlemem hic. Ama eminm guzeldr dedgnde :)
Ben bunu 2 gün önce izledim gercekden harıka bi film... Göz yaslarına boguldum
en yakın zamanda izlemeni tavsiye ediyoruum :) insan stres atıyor yavcanım gözyaşımız hiç durmazken onu açarsak gripe kesin çözümü buluruz valla :) ama izliycem teşekkürler :)
Yani kuzum bnm asker bu hafta gelyr 2gunlgne az bi zaman ama bunda sukur. Insan gornce alsyr gtmsn istyr hatta ilk baslarda o gderken saksna dmstm bnde kat valizin icine. Valizi komtanlr alyr dedi gulrk kalsn o zmn dmstm.d.di
inşallahhhhh ben en fazla 3 gün gördüm bu zamana kadar ama bu kez 40 gün boyunca hergün gördüm offf gitmese nolurdu eve diycem ama annesi babası var ses çıkartamıyorum :/
Canım dedim sana .... Evet çok romantik... Sonu çok Üzücü bittiyoAaa evet sen demiştin dimi bunu herkes izlediğine göre bende izleyeyim bariiii çok ağlamak varsa tamamdırr
çok çok ağlamaklı güzel duygular hissettiren aglarken suratın kaydıgı bi film izleAaa evet sen demiştin dimi bunu herkes izlediğine göre bende izleyeyim bariiii çok ağlamak varsa tamamdırr
söylemeyeydin eyidi
Canım dedim sana .... Evet çok romantik... Sonu çok Üzücü bittiyo
aynen bende ustaya teslim ederken demiştim kıskançlık krizine girdi şakasına bile tahammülü yoktu :) 2 gün az gibi dursada en güzel şekilde geçir tatlım ya sizin aileler biliyodu zaten dimi :)Yani kuzum bnm asker bu hafta gelyr 2gunlgne az bi zaman ama bunda sukur. Insan gornce alsyr gtmsn istyr hatta ilk baslarda o gderken saksna dmstm bnde kat valizin icine. Valizi komtanlr alyr dedi gulrk kalsn o zmn dmstm.d.d
Dedklernde izldm cnm cok gzl evet. Mama gzl mesela korku kapani falan bnm de ozlmdgm kalmamstr ama yeni katlnlri nette seyrdyrm altyazili sevmem pek ama mecbr izlyrm:)Korku filmlerinede bayılırımama izlemediğim korku filmi kalmadı nerdeyse.. Sen anabella yı izlemiştik sinemada. Sıkıcı geldii ilki gibi degildi.. Bide en begendigim ruhlar bölgesi serisi..
peki kuzummm :) o kadar çok ihtiyacım varkiiiien yakın zamanda izlemeni tavsiye ediyoruum :) insan stres atıyor yav
Ben bayadır ole harıka bi film izlememiştim bağıra bağıra Ağladım herhaldeçok çok ağlamaklı güzel duygular hissettiren aglarken suratın kaydıgı bi film izle
Neden cnmsöylemeyeydin eyidi
mamayı izlemedim galiba .. Evet korku kapanını izledim . Şimdi nete her aksam bakıyorum imbd puanı dusuk cogunun ya ızleyesım gelmıyo oyle olunca:)Dedklernde izldm cnm cok gzl evet. Mama gzl mesela korku kapani falan bnm de ozlmdgm kalmamstr ama yeni katlnlri nette seyrdyrm altyazili sevmem pek ama mecbr izlyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?