2014 Yarenleri! :)

Allah herkesin gönlüne göre versin kat kat sabır versin ...

Kızlar size bomba bi film önerebilirim. Aynı yıldızın altında. Açın ama mendil almadan oturmayın sakın film sırf gözyasıı

Kızlar size bomba bi film önerebilirim. Aynı yıldızın altında. Açın ama mendil almadan oturmayın sakın film sırf gözyasıı
canım gözyaşımız hiç durmazken onu açarsak gripe kesin çözümü buluruz valla :) ama izliycem teşekkürler :)

Ben sahsen hep korku izlerm romantik izlemem hic. Ama eminm guzeldr dedgnde :)
Korku filmlerinede bayılırım ama izlemediğim korku filmi kalmadı nerdeyse.. Sen anabella yı izlemiştik sinemada. Sıkıcı geldii ilki gibi degildi.. Bide en begendigim ruhlar bölgesi serisi..

i

inşallahhhhh ben en fazla 3 gün gördüm bu zamana kadar ama bu kez 40 gün boyunca hergün gördüm offf gitmese nolurdu eve diycem ama annesi babası var ses çıkartamıyorum :/
Yani kuzum bnm asker bu hafta gelyr 2gunlgne az bi zaman ama bunda sukur. Insan gornce alsyr gtmsn istyr hatta ilk baslarda o gderken saksna dmstm bnde kat valizin icine. Valizi komtanlr alyr dedi gulrk kalsn o zmn dmstm.d.d

Yani kuzum bnm asker bu hafta gelyr 2gunlgne az bi zaman ama bunda sukur. Insan gornce alsyr gtmsn istyr hatta ilk baslarda o gderken saksna dmstm bnde kat valizin icine. Valizi komtanlr alyr dedi gulrk kalsn o zmn dmstm.d.d
aynen bende ustaya teslim ederken demiştim kıskançlık krizine girdi şakasına bile tahammülü yoktu :) 2 gün az gibi dursada en güzel şekilde geçir tatlım ya sizin aileler biliyodu zaten dimi :)

Korku filmlerinede bayılırım ama izlemediğim korku filmi kalmadı nerdeyse.. Sen anabella yı izlemiştik sinemada. Sıkıcı geldii ilki gibi degildi.. Bide en begendigim ruhlar bölgesi serisi..
Dedklernde izldm cnm cok gzl evet. Mama gzl mesela korku kapani falan bnm de ozlmdgm kalmamstr ama yeni katlnlri nette seyrdyrm altyazili sevmem pek ama mecbr izlyrm:)

Bu gece her zamankinden daha melankolik bir havadayım. İlk otobüse binip, askerlik yerine yola çıktığında üzgün ve şoktaydım. Şimdi o şoku atlattım ama hala hüznüm aynı. Her sabah, bu sefer alıştım artık askerde olmana diyorum. Çünkü gün içinde öyle yoğun oluyorum ki dikkatim dağılıyor ve alışmışım gibi geliyor. Taa ki, boş bir anım olup, özlemin beni esir alana kadar. Farkında olmadan gözlerim doluyor, çok özlüyorum. Sabah kahvaltıda menemen oluyor mesela, boğazımdan geçmiyor. Biliyorum ki sen çok seviyorsun menemeni ve orada yiyemiyorsun. Sonra aklıma birden, botlarının ayağını vurduğu aklıma geliyor. Ağlamamak için zor tutuyorum. Öylesine benim bir parçam olmuşsun ki, çektiğin zorlukları ve acıları taa içimde hissediyorum. Geçen gün her zamanki gibi aynı durakta okula gitmek için indim. Bazen sürpriz yapıp beni köşede beklerdin ya, sanki yine sürpriz yapıp karşıma çıkacaksın gibi hissediyorum. Yürüdüğüm yolları düne kadar seninle yürürken, şimdi yalnız yürüyorum. El ele dolaşan sevgilileri görünce çok kıskanıyorum. Sonra askerden dönünce acısını çıkaracağız diyorum. Sonra kafam ve kalbim başka bir şeye atlıyor, aklıma ufak tartışmalarda sana attığım tripler geliyor. Hani sana kızardım da başımı çevirirdim başka yöne, o anların pişmanlığını yaşıyorum. Evet 2 dakika başımı çevirmiş olurdum ama şimdi o 2 dakikayı öyle arıyorum ki. Şu an 2 dakika senin gözlerine bakıp, sarılıp öpmek için neleri feda etmezdim bir bilsen... Nöbette üşüyorsun ya benimde içim üşüyor. 20 gün geçti, herkes biter geçer diyor ama hala 148 gün duruyor. 20 gün bile zor geçti, 148 gün nasıl geçer. Doğum gününde yanında olamayacağım, yıl dönümümüzde... Hala elim telefona gidiyor. Hala sabahları heyecanla telefona bakıyorum. İnsanoğlu çok farklı varlık. İyi olan her şeye alışırken, kötü olan zor olana alışamıyoruz. Sesini, ellerini, bakışlarını, sarılmalarını, öpmelerini öyle özledim ki... Keşke 148 gün boyunca deliksiz uyusam ve uyandığımda karşımda sen olsan. Seni bu gecede çok arıyorum, dün ve ondan önceki gün, daha önceki günler olduğu gibi. Seni seviyorum bitanem... İyi geceler aşkım.

Şu an şu yazdıklarımı ona söylemek isterdim ama söyleyemiyorum. İmkanımda olsa söylemezdim o üzülmesin diye. Off sevdiklerimiz dönse de komple rahatlasak kızlar...

Dedklernde izldm cnm cok gzl evet. Mama gzl mesela korku kapani falan bnm de ozlmdgm kalmamstr ama yeni katlnlri nette seyrdyrm altyazili sevmem pek ama mecbr izlyrm:)
mamayı izlemedim galiba .. Evet korku kapanını izledim . Şimdi nete her aksam bakıyorum imbd puanı dusuk cogunun ya ızleyesım gelmıyo oyle olunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…