- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Aynen tatlm bi yarsma vardi bnde gordm kizlar gozlerini cekyor hangisi iyi kalem ccekms die not verdmAyne kuzum :) oh ne guzel aileyle vakit gecirmek cok iyi geliyo gercekten :) bende skntidan yarismaya katildim burda hayirlisi
O nasl oynanyor kuzu belki zaman gecsn diye bende katlrm:)Yok tatlim makarna yarismasina katildim ravioli yaptim :)
Makarna yapiyosun tarifi yaziyosun resimlerini cekiyosun paylasiyosun canim :) oylama oluyo sonra :) bugun son gundu 2 saat sonra sona eriyomusYa
O nasl oynanyor kuzu belki zaman gecsn diye bende katlrm:)
Aa cok guzlmis vala etknlk yapiliyo byle zamanda gecer:) insallah sen kazanrsn tatlm:)Makarna yapiyosun tarifi yaziyosun resimlerini cekiyosun paylasiyosun canim :) oylama oluyo sonra :) bugun son gundu 2 saat sonra sona eriyomus
Makarna yapiyosun tarifi yaziyosun resimlerini cekiyosun paylasiyosun canim :) oylama oluyo sonra :) bugun son gundu 2 saat sonra sona eriyomus
Az kalms kuzu hem sevgililer ayi subat saha iiyi:)bizde şubatta buluscaz kizlar
ewwt kuzum bnm sevdicekte sevgililer gununde beraber olalım die o zmn kullancak ayy cok heyecanliyim şimdiden:)Az kalms kuzu hem sevgililer ayi subat saha iiyi:)
Cok iyi dusunmus tatlm romantk eniste anlasilan:)ewwt kuzum bnm sevdicekte sevgililer gununde beraber olalım die o zmn kullancak ayy cok heyecanliyim şimdiden:)
yok kuzum ya bildiğin odun valla :) ama ozel gunleri atlamaz hiç ..:)Cok iyi dusunmus tatlm romantk eniste anlasilan:)
yok tatlim benim kimsenin art niyetli olmadigini biliyoruz sorun yok :) tabi ki sevincinizi de bizimle paylasacaksiniz biz yoksa ne icin variz? :) sknti yok bende seviniyorum gorusecek olmaniza canim benimPAYLASAMADM O YAZdgmi tekrar yazim:) k.bakmayn hani bi an dusunmdm belki gorsmyende olblr bencillik ettim braz k.bakmayn kzlar ssvncmi sizle paylasm dedm. Inanin kmseye paylasamyrm akeabalra olsun cogu cekemdkleri icn .s burda avncmi paylasm dedm sizlerle
hehe saol canim yarismalar bolumunde :) diger makarnalara da bakin cok guzeller :)Tatlım linki yollada oylayalım bizdde
Bnm asker dha odun gecn sene d.gnumu unutmustu o arlr kafsi cok bozuktu gercide olsun unutmamasi lazmyok kuzum ya bildiğin odun valla :) ama ozel gunleri atlamaz hiç ..:)
Cok sagol tatlm anlayisin icin aynen biz o yuzden burdayz ama icim rahat etmez die dusuncemi paylasm dedm :)yok tatlim benim kimsenin art niyetli olmadigini biliyoruz sorun yok :) tabi ki sevincinizi de bizimle paylasacaksiniz biz yoksa ne icin variz? :) sknti yok bende seviniyorum gorusecek olmaniza canim benim
hehe saol canim yarismalar bolumunde :) diger makarnalara da bakin cok guzeller :)
oo eniste fazla odunmus kuzum desene :))))Bnm asker dha odun gecn sene d.gnumu unutmustu o arlr kafsi cok bozuktu gercide olsun unutmamasi lazm
biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şüküryine de bu kadar ayrıntılı yazmayalım kuzum yaa görüşmeyecek olan da vardır muhakkak
Aynen tatlm bnde bilerk dmgunu geldgnde untms gbi yaptm kiyameti kopardi bana hahahoo eniste fazla odunmus kuzum desene :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?