2014 Yarenleri! :)

Ya kizlar sevncmizi paylasyorz gorusecez die gorusemck olanlar icinde sakn yanls anlamayn sevncmizi paylasyrz bi an dusundum acba hani olur ya keske bzde g
Makarna yapiyosun tarifi yaziyosun resimlerini cekiyosun paylasiyosun canim :) oylama oluyo sonra :) bugun son gundu 2 saat sonra sona eriyomus
Aa cok guzlmis vala etknlk yapiliyo byle zamanda gecer:) insallah sen kazanrsn tatlm:)

PAYLASAMADM O YAZdgmi tekrar yazim:) k.bakmayn hani bi an dusunmdm belki gorsmyende olblr bencillik ettim braz k.bakmayn kzlar ssvncmi sizle paylasm dedm. Inanin kmseye paylasamyrm akeabalra olsun cogu cekemdkleri icn .s burda avncmi paylasm dedm sizlerle

yok tatlim benim kimsenin art niyetli olmadigini biliyoruz sorun yok :) tabi ki sevincinizi de bizimle paylasacaksiniz biz yoksa ne icin variz? :) sknti yok bende seviniyorum gorusecek olmaniza canim benim
Tatlım linki yollada oylayalım bizdde
hehe saol canim yarismalar bolumunde :) diger makarnalara da bakin cok guzeller :)

Cok sagol tatlm anlayisin icin aynen biz o yuzden burdayz ama icim rahat etmez die dusuncemi paylasm dedm :)

biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şükür yine de bu kadar ayrıntılı yazmayalım kuzum yaa görüşmeyecek olan da vardır muhakkak
ayyy cok ozur dilerim yaaa dusuncesizlik ettim.. hepimiz ozledik sevdiklerimizi.. rabbim hepimizi tez vakitte kavustursun insaAlah.. bu gecici bi ayrilik sonunda zafer bizim olucak ve omuurboyu asklarimizla mutlu olucaaaaaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…