Çok iyiyim canım maşallah bana, yakında çok daha iyi olup bomba haberlerle gelcem inşallaaahhaha hehhh tamda öyle hissediyorum kendimi canımsen nasılsın?
oh oh maşaallahh :) ayyy süprisssss mii bayılırım süpriislereee yoksaaaaÇok iyiyim canım maşallah bana, yakında çok daha iyi olup bomba haberlerle gelcem inşallaaah
Ama şimdilik süpriz
Ahahaha yok kuzum onun için önce evlenmem lazım benimoh oh maşaallahh :) ayyy süprisssss mii bayılırım süpriislereee yoksaaaa
aaaa tatlim sen evli degilmiydiiinAhahaha yok kuzum onun için önce evlenmem lazım benim
Yok canım nişanlıyım ben henüzaaaa tatlim sen evli degilmiydiiinay kusura bakma canim ben seni niye evli biliyorum yaa
Günaydınnnnnn.
Okudum canım yazdıklarını ne oldu geçmiş olsun bu arada.
Vee sonunda içeri telefon sokabildik. İki gündür mesajlaşıyoruz oleeey.Ama ben nedense çocuğa trip atıyorum niye telefonu kapatıyorsun geç cevap atıyorsun vs ahaha. Çocuk sonunda dedi askerdeyim farkındaysan serbest değil telefon.
günaydın bebegim.. ya haftasonları nereye kaçıyorsun
telefon sokabilmeniz süper olmuş ohh şükür artık rahatsınızzama artık deli etme çocuğu doğru demiş sanki tatilde
Canım ben işyerinden giriyorum nete evdeki neti kapattım o yüzden mağdurumda mağdurum.
Aynen canım şimdi telefon kapalı akşama doğru açar. :) Ama telefon soktu ya artık aramaz ankesörlüden yaa.Bir bakımada kötü. :)
şimdi anladım diyorum bu kız nerelere kaçıyorrr
kapatsın zaten kullanmadığında canım normali o.. başlarda sürekli kontrol edersin açık mı kapalı mı diye ama zamanla alışırsın :) evet ankesörlüye gitmek istemiyorlar pek ama sesini duyma açısından kötü oldu diyorsan arar ya müsait olduğunda :) telefon rahatlık ya gerçekten çok sevindim sokmasına
Haftasonu net olsa güzel olur aslında yaa. Turkcell paket arıyorum net konuşma sms ama yok öyle bir şey. Aveaya mı geçsem napsam yaa. :)
Evet canım gerçi mesaj atıyorum bakıyorum iletmiyor. :)
Çağrı attım cevap atmadı diye sakın arama cevap gelmezse dedi bende sanki çocuk gezmeye gitmiş gibi hala alışamadım yaa.
Akşamları azıcık konuştuk hemen aşkım yatıyorum gece nöbetim var diyor o yüzden sinir olmuştum yaaa.Seninki de öyle mi canım yaa? Gerçi kapatıyor telefonu sonra hemen. :)
Yani kuzu gore gore onlarda kotu olyordur bencede dedgn ggbi sevgleri btsede adm gbi beklesnler ama devr degisti kuzu. Ruyamda anltm geldgni goryrm ay insallah tersi ckmaz ruyanin hani derler ya tersi ckar die:)bende anlamak istemiyorum kınamak da istemiyorum ama erkan da ilk 20 günden sonra kafayı yedi herkes aldatılıyo terkediliyo sende bırakmazsın dimi dedi ağladık resmen ya telefonda :/ beklemeye cesareti yoksa en baştan çıkması o yola yada sevgisi bitse bile adam gibi beklesin 1 sene allah yardım etsin o askerlere kuzummmm yaaa çok zor asker aldatır sanıyoduk devir hakikaten değişmişşşş
kuzuuu Turkcell'de heryone dakika var mi bna 500 yetmiyo da:)ben turkcell kullanıyorum bebeğim 750 dk 25 tl( tam hatırlayamıyorum hep karıştırıyorum)+ 7 tlye 1 gb.. + 7 tl ye sms hazırkartlıyım.. sms normalde almam ama malum ceyhunla konuşurken ancak ordan yazışıyoruz :)
aveada daha çok imkan var bizde niyetlendik hep geçelim diye ama lafta kaldı
yazıhanede olduğu için gün içinde de yazabiliyor bana 1 2 mesaj, akşamları da kaçta nöbeti varsa gider yazıhaneye arar beni (tek oluyor genelde yazıhanede) nöbet bitimi de çok geç bir saat değilse arar sonra yatmaya gider :) tabi çok sık konuşamıyoruz ama yetiyor be canım buna şükür.. tabi konuşmadığımız zamanlarda telefon kapalı, gizli kullandığımız zamanlarda telefonu saklarken hattı çıkarırdı hat gitmesin diye :)
kuzuuu Turkcell'de heryone dakika var mi bna 500 yetmiyo da:)
:) naslsn canimmmmpiremseslerim
nerelerdesiniz :)
iyiyim kuzum sen nasılsın:) naslsn canimmmm
Bende iyiym cok sukur kuzum su5 grp pesimi braksa daha iyi olacamm:)iyiyim kuzum sen nasılsın
ayy kıyamamBende iyiym cok sukur kuzum su5 grp pesimi braksa daha iyi olacamm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?