2014 Yarenleri! :)

günaydınnn güzeller.. yeni bir hafta.. yine bir pazartesi :)
akşam olunca sabah olsun isteyen, sabah olunca da bir an önce akşam olsun isteyenler herhalde asker yarenleri

günaydın bebegim.. ya haftasonları nereye kaçıyorsun
telefon sokabilmeniz süper olmuş ohh şükür artık rahatsınızz ama artık deli etme çocuğu doğru demiş sanki tatilde

günaydın bebegim.. ya haftasonları nereye kaçıyorsun
telefon sokabilmeniz süper olmuş ohh şükür artık rahatsınızz ama artık deli etme çocuğu doğru demiş sanki tatilde

Canım ben işyerinden giriyorum nete evdeki neti kapattım o yüzden mağdurumda mağdurum.

Aynen canım şimdi telefon kapalı akşama doğru açar. :) Ama telefon soktu ya artık aramaz ankesörlüden yaa. Bir bakımada kötü. :)

şimdi anladım diyorum bu kız nerelere kaçıyorrr
kapatsın zaten kullanmadığında canım normali o.. başlarda sürekli kontrol edersin açık mı kapalı mı diye ama zamanla alışırsın :) evet ankesörlüye gitmek istemiyorlar pek ama sesini duyma açısından kötü oldu diyorsan arar ya müsait olduğunda :) telefon rahatlık ya gerçekten çok sevindim sokmasına

Haftasonu net olsa güzel olur aslında yaa. Turkcell paket arıyorum net konuşma sms ama yok öyle bir şey. Aveaya mı geçsem napsam yaa. :)
Evet canım gerçi mesaj atıyorum bakıyorum iletmiyor. :)
Çağrı attım cevap atmadı diye sakın arama cevap gelmezse dedi bende sanki çocuk gezmeye gitmiş gibi hala alışamadım yaa.
Akşamları azıcık konuştuk hemen aşkım yatıyorum gece nöbetim var diyor o yüzden sinir olmuştum yaaa. Seninki de öyle mi canım yaa? Gerçi kapatıyor telefonu sonra hemen. :)

ben turkcell kullanıyorum bebeğim 750 dk 25 tl( tam hatırlayamıyorum hep karıştırıyorum)+ 7 tlye 1 gb.. + 7 tl ye sms hazırkartlıyım.. sms normalde almam ama malum ceyhunla konuşurken ancak ordan yazışıyoruz :)
aveada daha çok imkan var bizde niyetlendik hep geçelim diye ama lafta kaldı
yazıhanede olduğu için gün içinde de yazabiliyor bana 1 2 mesaj, akşamları da kaçta nöbeti varsa gider yazıhaneye arar beni (tek oluyor genelde yazıhanede) nöbet bitimi de çok geç bir saat değilse arar sonra yatmaya gider :) tabi çok sık konuşamıyoruz ama yetiyor be canım buna şükür.. tabi konuşmadığımız zamanlarda telefon kapalı, gizli kullandığımız zamanlarda telefonu saklarken hattı çıkarırdı hat gitmesin diye :)

Yani kuzu gore gore onlarda kotu olyordur bencede dedgn ggbi sevgleri btsede adm gbi beklesnler ama devr degisti kuzu. Ruyamda anltm geldgni goryrm ay insallah tersi ckmaz ruyanin hani derler ya tersi ckar die:)

kuzuuu Turkcell'de heryone dakika var mi bna 500 yetmiyo da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…