öyle canım çabamız var hem imkansızlıkta kısıtlı vakitlerde yapıyoruz şimdi bana deseler yarın gelecek diye neler yaparımm yaaa ama nerde artık evine de gitmem imkansız zaten o yüzden ancak vapurda parkda simit yeriz biz :) özlemişmiyiz ne kamuhe :)Hahaha :) aynen vitamnli olsada bi yidm aldi bdhada icemedi cokcuk dedm k.bakmada disarda yapnlar gbi yapamam bulmsta bunuyor:) cnm gene iyi yapyrz bz ya yapmiyanlar hc yapmynlrsa vardr bz gene cablyp yapyorz:))
ayyy eğitimleri daha sıkıdır e bide ankara soğuğu dikkat etsinler hepsi yaaa :) aminn kuzumm aminnnnn tez zamanda hayırlısı ileeee inşallahh :)Garbmn sesi kslmsti yaaa neyseki dilli hemen arkds kurdu kendne:) ALLAH buyut kuzum geldklernde evlenrz insallah HAYirli bi seklde insallah :)
Evine nye gitmn imkansz cnm. Ya bu kamuhe de facmdeki adres inglzcyle kamuhel yazmstm anlmnda unttm kamuhe sigdi l harfi sgmadi.d adim damla cnm. Ya sevdgmzle olakta nere olursa farketmz kuzu ya :) cok ozledm vallaha 4kasmda gitti yeni belki ama cok gbi gelio bana.söyle canım çabamız var hem imkansızlıkta kısıtlı vakitlerde yapıyoruz şimdi bana deseler yarın gelecek diye neler yaparımm yaaa ama nerde artık evine de gitmem imkansız zaten o yüzden ancak vapurda parkda simit yeriz biz :) özlemişmiyiz ne kamuhe :)
Ful yogun ztn kuzu ymn torenine hazrlk:) bde atki islettm ztn verecm takar bol bol ins gotureblrse:)ayyy eğitimleri daha sıkıdır e bide ankara soğuğu dikkat etsinler hepsi yaaa :) aminn kuzumm aminnnnn tez zamanda hayırlısı ileeee inşallahh :)
merve bende canımmm memnun oldumm :) babası beni istemiyo çünkü bu zamana kadar istiyodu şimdi istemiyo adam pat diye bende gözüne batmamaya çalışıyorum annesini görmeye gitsemde işteyken giderimEvine nye gitmn imkansz cnm. Ya bu kamuhe de facmdeki adres inglzcyle kamuhel yazmstm anlmnda unttm kamuhe sigdi l harfi sgmadi.d adim damla cnm. Ya sevdgmzle olakta nere olursa farketmz kuzu ya :) cok ozledm vallaha 4kasmda gitti yeni belki ama cok gbi gelio bana.s
evet sarı lacivert olandı dimi seninkii taksın tabi ya ankaranın ayazına tam çare :)Ful yogun ztn kuzu ymn torenine hazrlk:) bde atki islettm ztn verecm takar bol bol ins gotureblrse:)
Hadi ya nye birden bre byle oldki babasda. Ya zamanla gecer cnm kaynanmda beni ilk istmdi pek kani kaynamamsti dstan havali goryrdu tanynca sevmeye basladi bde is ciddye binince takma kuzu olyor byle seyler olmasa dha iyi ama iste. Bende cok memnun oldm cnm:) ya safk cok olunca bede bnm sayasm gelmio saysmda yanls sayyrm ztn hahamerve bende canımmm memnun oldumm :) babası beni istemiyo çünkü bu zamana kadar istiyodu şimdi istemiyo adam pat diye bende gözüne batmamaya çalışıyorum annesini görmeye gitsemde işteyken giderimyeni değil juzu ya zaten en zor dönem ilk 25 gündü bende :/
Evet kuzi sari laciver:) begnr insallah :) parfmde skarm bi gzl.devet sarı lacivert olandı dimi seninkii taksın tabi ya ankaranın ayazına tam çare :)
kürt olduğumu öğrenmiş kuzu öğrenene kadar övüyodu bizim oğlanı baya düzeltti etti diye kaynanaya övmüş ama ne zamanki öğrendi işler sarpa sardı :/ zaten sayfada ya mezhepden ya ırkda istenmeyen durumuna gelenlerin sonradan olumlu sonuç aldıklarını görünce seviniyorum :) bende kuzummm ya hep fazla sayıyomuşum bigün telde deim şafak şu diye güya hava atcam :) bana dediki bensiz rahatsın herhalde gelmeyim diye şafağı uzatıyon hergün :) bende bıraktım ya vuslat tarihi belli zatn ben ona odaklıyım :)Hadi ya nye birden bre byle oldki babasda. Ya zamanla gecer cnm kaynanmda beni ilk istmdi pek kani kaynamamsti dstan havali goryrdu tanynca sevmeye basladi bde is ciddye binince takma kuzu olyor byle seyler olmasa dha iyi ama iste. Bende cok memnun oldm cnm:) ya safk cok olunca bede bnm sayasm gelmio saysmda yanls sayyrm ztn haha
ohhhhh .) bende aşkımın parfümünü aldım valizinden tşörtünü de aldım sıktım parfümü tekrar koydum her gece o tşört le yatıyom ama eve gidince napcam bilmiyorumEvet kuzi sari laciver:) begnr insallah :) parfmde skarm bi gzl.d
beğenir hemde çokkk beğenirrr ya çok güzeldi ki olmasa bile senden hediye o :)Evet kuzi sari laciver:) begnr insallah :) parfmde skarm bi gzl.d
Kuzum bende sinr olyorm byle duynca yani mezhp ayrimi ney insan insandr. Dedgn gbi bnm kuznmde turkle evlendi o kdr yok mok cekti daym cock geme alsi smdi kaynanada sevio kaynbabada dedgn gbi byle durmlr cok olyor tam tanmdn etmedn mezhp olayi nedr yani takma cnm. Aynen banada aordu safk kac die sence kac dedm bnde blmyrm sasryrm dedi ddmki bnm sasrmam norml o zaman hehe:)kürt olduğumu öğrenmiş kuzu öğrenene kadar övüyodu bizim oğlanı baya düzeltti etti diye kaynanaya övmüş ama ne zamanki öğrendi işler sarpa sardı :/ zaten sayfada ya mezhepden ya ırkda istenmeyen durumuna gelenlerin sonradan olumlu sonuç aldıklarını görünce seviniyorum :) bende kuzummm ya hep fazla sayıyomuşum bigün telde deim şafak şu diye güya hava atcam :) bana dediki bensiz rahatsın herhalde gelmeyim diye şafağı uzatıyon hergün :) bende bıraktım ya vuslat tarihi belli zatn ben ona odaklıyım :)
Ayyy cnm bnm yaa kiyamam .s bnde fotograflara bakyrm hergn uyumdan snra vuryrm kafyi yatyrm:) oglen pek takmyrm ama basmi yastga katnca o kdr cok yoklgnu hssdyrmki. Ama ALLAH buyuk bu gunlerde btck insallah:)ohhhhh .) bende aşkımın parfümünü aldım valizinden tşörtünü de aldım sıktım parfümü tekrar koydum her gece o tşört le yatıyom ama eve gidince napcam bilmiyorum
malesef kuzum ya ama işte ilk kez ırkım sorun oldu ama ne yapayım beklicem sabırla :) benimki en baştan sayma demişti zaten ama heves etmiştim sonra baktımki beceremyom zaten azalmıyoda bıraktım gitti ucunu 100den düşerse o zaman saycam :)Kuzum bende sinr olyorm byle duynca yani mezhp ayrimi ney insan insandr. Dedgn gbi bnm kuznmde turkle evlendi o kdr yok mok cekti daym cock geme alsi smdi kaynanada sevio kaynbabada dedgn gbi byle durmlr cok olyor tam tanmdn etmedn mezhp olayi nedr yani takma cnm. Aynen banada aordu safk kac die sence kac dedm bnde blmyrm sasryrm dedi ddmki bnm sasrmam norml o zaman hehe:)
Dogru dyn cnm begnmse suratna firlatrm dermisimbeğenir hemde çokkk beğenirrr ya çok güzeldi ki olmasa bile senden hediye o :)
gündüz zaman akıyo arasın diye beklerken dahada akıyo ama gece o iyi geceler mesajı gelmiyo ya işte o an zaman duruyo :/ ama bitecek kzum başlamak bitirmenin yarısıdır :)Ayyy cnm bnm yaa kiyamam .s bnde fotograflara bakyrm hergn uyumdan snra vuryrm kafyi yatyrm:) oglen pek takmyrm ama basmi yastga katnca o kdr cok yoklgnu hssdyrmki. Ama ALLAH buyuk bu gunlerde btck insallah:)
Yani kuzu takma zatn askern onemli onun dedgi olur babasi ne desede illaki kabllenck skma canini ALLAH buyuk tatlm. Aynen bnde 100 oldumu duserm ama dha cok var tabi:)malesef kuzum ya ama işte ilk kez ırkım sorun oldu ama ne yapayım beklicem sabırla :) benimki en baştan sayma demişti zaten ama heves etmiştim sonra baktımki beceremyom zaten azalmıyoda bıraktım gitti ucunu 100den düşerse o zaman saycam :)
Aynen kuzum. Bde soyle dusunelm. Yani askere dha gtmyn sevfililer ne yapsn gene bz dha sanslyz ki gittler bz sadce sabrdp dua edcz :)gündüz zaman akıyo arasın diye beklerken dahada akıyo ama gece o iyi geceler mesajı gelmiyo ya işte o an zaman duruyo :/ ama bitecek kzum başlamak bitirmenin yarısıdır :)
yapmazsın biliyorum ama o da beğenir zaten eminim onadannn ::)Dogru dyn cnm begnmse suratna firlatrm dermisim
Aynen kiyamam:) Insallah tatlm:)yapmazsın biliyorum ama o da beğenir zaten eminim onadannn ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?