Tamam kuzum Sağol:) Askermde aramdi dhaayy kıyamambırakır canım dikkat et kendine
günde bi keremi arıyorTamam kuzum Sağol:) Askermde aramdi dha
Evet cnm gunde 1kere ariyorgünde bi keremi arıyor
arar m.etme :)Evet cnm gunde 1kere ariyor
Aslnda bi kere aramsnin sebebde bazn musait olmyr bde calstgm icn acamyrm ardgnda. Bugnde kalablk calstgm yer saolsn arkdslr rahtszm die sen dinlen bz ilglnrz dediler bnde girm shbete knsm ddm:) ins arar:)arar m.etme :)
genctarifeyim bn cnm ya senvar canım ben yaptım750 paketi bu dediğim paket her yöne , araştır bi intten, hattına uygunsa yap :)
genctarifeyim bn cnm ya sen
bendede oluyor aynısı yogun olunca açamıyorum gerçi o tlfn kullandığı için biraz daha rahat ben arıyorum açabiliyosa açıyo açamazsada daha sonra arıyor :)Aslnda bi kere aramsnin sebebde bazn musait olmyr bde calstgm icn acamyrm ardgnda. Bugnde kalablk calstgm yer saolsn arkdslr rahtszm die sen dinlen bz ilglnrz dediler bnde girm shbete knsm ddm:) ins arar:)
ee faturalı daha mantıklı bu durumda değilmi?ben genctarifeyim canım, sana da uyar o zaman
ee faturalı daha mantıklı bu durumda değilmi?
Ins bnm askermde tum askerlerde usta brlgnde tel gecrblr yaa enazndn msj da atblio ztn oyle bsey olrsa kontr gnderrm bn kendsne yazsrz:)bendede oluyor aynısı yogun olunca açamıyorum gerçi o tlfn kullandığı için biraz daha rahat ben arıyorum açabiliyosa açıyo açamazsada daha sonra arıyor :)
anladım canm :)canım ıphone kullandığım için her uygulamam int ile çalışıyor, ben aşıp gidiyorum farkında olmadan, hazırkartı bu yüzden tercih ediyorum, aslında tabiki faturalıda daha iyi kampanyalar var
telfn kullanması güzelde yakalatınca kötü :)Ins bnm askermde tum askerlerde usta brlgnde tel gecrblr yaa enazndn msj da atblio ztn oyle bsey olrsa kontr gnderrm bn kendsne yazsrz:)
ben turkcell kullanıyorum bebeğim 750 dk 25 tl( tam hatırlayamıyorum hep karıştırıyorum)+ 7 tlye 1 gb.. + 7 tl ye sms hazırkartlıyım.. sms normalde almam ama malum ceyhunla konuşurken ancak ordan yazışıyoruz :)
aveada daha çok imkan var bizde niyetlendik hep geçelim diye ama lafta kaldı
yazıhanede olduğu için gün içinde de yazabiliyor bana 1 2 mesaj, akşamları da kaçta nöbeti varsa gider yazıhaneye arar beni (tek oluyor genelde yazıhanede) nöbet bitimi de çok geç bir saat değilse arar sonra yatmaya gider :) tabi çok sık konuşamıyoruz ama yetiyor be canım buna şükür.. tabi konuşmadığımız zamanlarda telefon kapalı, gizli kullandığımız zamanlarda telefonu saklarken hattı çıkarırdı hat gitmesin diye :)
Canım o ne öyle yaa. 25 dk 14 te öyle 39 tl. Aveada 23 e hepsi var ohh miss. :) Dur bakalım gelsinde ben düşünüyorum avealı olmayı. Canım 10 gibi uyuyor nöbete kalktığında da mesaj atıyor 2 3 gibi aynen buna da şükür. :)
Aynen cnm ins yakltmazlar :)telfn kullanması güzelde yakalatınca kötü :)
Cnm bence vodafone dha gzl bence:)tabi canım avea çok daha uygun yani :) e tamam canım daha napsın çocuk, erken uyuyorlar tabi benim sevdicek de mesajlaşırken uyuyakalıyo 9 bucuk 10 gibi
yakalatinca ne yapiolar tatlim? uzuyo mu askerlik;(telfn kullanması güzelde yakalatınca kötü :)
benimki ykalattı bi kere bidaha olursa askerliği uzayacakAynen cnm ins yakltmazlar :)
ilk olarak uyarı alıyor daha sonra aynısını tekrarlarsa askerliği uzaryakalatinca ne yapiolar tatlim? uzuyo mu askerlik;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?