2014 Yarenleri! :)

Aslnda bi kere aramsnin sebebde bazn musait olmyr bde calstgm icn acamyrm ardgnda. Bugnde kalablk calstgm yer saolsn arkdslr rahtszm die sen dinlen bz ilglnrz dediler bnde girm shbete knsm ddm:) ins arar:)
bendede oluyor aynısı yogun olunca açamıyorum gerçi o tlfn kullandığı için biraz daha rahat ben arıyorum açabiliyosa açıyo açamazsada daha sonra arıyor :)

bendede oluyor aynısı yogun olunca açamıyorum gerçi o tlfn kullandığı için biraz daha rahat ben arıyorum açabiliyosa açıyo açamazsada daha sonra arıyor :)
Ins bnm askermde tum askerlerde usta brlgnde tel gecrblr yaa enazndn msj da atblio ztn oyle bsey olrsa kontr gnderrm bn kendsne yazsrz:)

Canım o ne öyle yaa. 25 dk 14 te öyle 39 tl. Aveada 23 e hepsi var ohh miss. :) Dur bakalım gelsinde ben düşünüyorum avealı olmayı. Canım 10 gibi uyuyor nöbete kalktığında da mesaj atıyor 2 3 gibi aynen buna da şükür. :)

tabi canım avea çok daha uygun yani :) e tamam canım daha napsın çocuk, erken uyuyorlar tabi benim sevdicek de mesajlaşırken uyuyakalıyo 9 bucuk 10 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…