2014 Yarenleri! :)

Aynen kuzum. Bde soyle dusunelm. Yani askere dha gtmyn sevfililer ne yapsn gene bz dha sanslyz ki gittler bz sadce sabrdp dua edcz :)
aynen önümüzdeki en büyük engeli kaldırdık inşallah valla herkes bi an önce gitsin ya gitmeden daha zordu nasıl dayancam etcem diyodum ama şimdi iyiki gitmiş diyorumm hee benden önce gitse daha iyiydi ama neyseee o zaman belki hemen evlendirrlerdi diyip vazgeçiyorum :)

Yani kuzu takma zatn askern onemli onun dedgi olur babasi ne desede illaki kabllenck skma canini ALLAH buyuk tatlm. Aynen bnde 100 oldumu duserm ama dha cok var tabi:)
sen benden önce teskere alırsın kuzu ya ben bu sayfada kök salarım bu gidişle :) öyle tabi herşey aşkımda bitiyo da umarım sıkmamıştır aşkımın canını bu gece kayınbabacık :) annesini benimsedim ama babayı olmuyo yaaa offf kayınbaba bile diyemiyorum :)

Aynen kuzum hatta kendnede dedm sakadn keske senle tansmdn once askerlgni uaoms olsydn hatta ddm ayrlk askere git gel barsak oldu dedi sakasna dmstm ama:))

Yok kuzu sen bendn once alrsn senn asker cok once gtms ztn :) dersn dersn kaynanam bni benimsemdgi dnmlerde bende diemiodm ama smdi durmadn diyorm :) unutlyr eski zamanlr :)

Aynen kuzum hatta kendnede dedm sakadn keske senle tansmdn once askerlgni uaoms olsydn hatta ddm ayrlk askere git gel barsak oldu dedi sakasna dmstm ama:))
bizde de o dedi ayrılalım gelince evlenel,im diye ciddi sanıp üzüldüm ama delimisin sen bekleme bak noluyo yakarım askerliği dedi de rahatladım :)

Yok kuzu sen bendn once alrsn senn asker cok once gtms ztn :) dersn dersn kaynanam bni benimsemdgi dnmlerde bende diemiodm ama smdi durmadn diyorm :) unutlyr eski zamanlr :)
inşallahhhh yaa demek istiyorum çünkü adamın kızı da yok ben olcam diye sevinmiştim amaa :/ kuzu biz mayısta yolladık ama 67 gün ekledik sonradan hemde hiç izin kullanmadık kullansak yandık :) temmuzda yollamış gibiyim inşallah devamı gelmezz hayrlısı ileee :)

bizde de o dedi ayrılalım gelince evlenel,im diye ciddi sanıp üzüldüm ama delimisin sen bekleme bak noluyo yakarım askerliği dedi de rahatladım :)
Tabi inanma cnm saka soncta bnde yaptm ona aynisini o alsti sakalrma cddye almiyor pek.d ya bn sunu anlmyrm cnm cidden beklemyn kzlar var ayrln askerinden ne zor askere be nasl vicdanlari var anlamyrm bz burda gun dusunce svnyrz kavscz die oyle yapanda cok valla oyle yapln askere ALLAH sabr versn cnm

O zaman temmzda ksmet olrsa gelck temelli dmi kuzum. Ya ALLAHin iznyle olur cnm takma ksmetnde o varsa ALLAH tan baska kmse silemez o yuzden takma bile:)

O zaman temmzda ksmet olrsa gelck temelli dmi kuzum. Ya ALLAHin iznyle olur cnm takma ksmetnde o varsa ALLAH tan baska kmse silemez o yuzden takma bile:)
öyle canım zaten bıraktımm şafak işlerini iyi olsun sağlığına kavuşsun ben beklerim onu her zaman :) kuzu ya ben ders çalışsam artıkk kalkasım gelmiyo muhabbetten ama okul uzar erkan gerçekten yakar askerliği sözüm var uzamıcaak diye :)

Tamam tarlm bnm sen cals dha onemli hep muhabbt ederz istdgn zaman sohbet doyum olmuyr gercekten hehe:) iyi calsmalar sna kuzu ALLAH rahaylk verrsn iyi geceler cnm:)

bende anlamak istemiyorum kınamak da istemiyorum ama erkan da ilk 20 günden sonra kafayı yedi herkes aldatılıyo terkediliyo sende bırakmazsın dimi dedi ağladık resmen ya telefonda :/ beklemeye cesareti yoksa en baştan çıkması o yola yada sevgisi bitse bile adam gibi beklesin 1 sene allah yardım etsin o askerlere kuzummmm yaaa çok zor asker aldatır sanıyoduk devir hakikaten değişmişşşş

Aynen kuzu diger yazdgnada yarn cvp verrm seni mesgl etmym dha fazla.d hadi iyi desler tekrar kuzum
estağfurullah kuzuummmm :) ne zaman istersen burdayım ben :) iyi geceerrrr tatlıı rüyalarrr rüyanda enişteyiii görrr inşallllahhhh

estağfurullah kuzuummmm :) ne zaman istersen burdayım ben :) iyi geceerrrr tatlıı rüyalarrr rüyanda enişteyiii görrr inşallllahhhh
Haha insallah kuzu iki gun once gordm valla anltrm yarn ruyami da :)) sanada iyi geceler kuzum ALLAH rahtlk versn sende ensteyi gor ruyanda :)

Günaydınnnnnn.

Yavru ben bugün hiç yorum yapmayayım ya üstümde bir terslik hayırdır inşallah..

Okudum canım yazdıklarını ne oldu geçmiş olsun bu arada.

Vee sonunda içeri telefon sokabildik. İki gündür mesajlaşıyoruz oleeey. Ama ben nedense çocuğa trip atıyorum niye telefonu kapatıyorsun geç cevap atıyorsun vs ahaha. Çocuk sonunda dedi askerdeyim farkındaysan serbest değil telefon.

Son düzenleme:
Günaydınnn canlarımmm :)

Yeni birrr haftaa pazartesi uykusuzlukkkk ne giycemmm sarjımı yanıma alsam mı kaç oy alıcam kpss tercihi yapıcak mı erdii

Kafamdaaaa deli sorulaaaar

Görüşürüüüüüz canlarımmmm

Son düzenleme:
Ahahahaa ay okurken yoruldum
Kolay gelsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…