tabi canım avea çok daha uygun yani :) e tamam canım daha napsın çocuk, erken uyuyorlar tabi benim sevdicek de mesajlaşırken uyuyakalıyo 9 bucuk 10 gibi
Hadi ya oyle odulmu vreryorlr bence sanmyrm cnm yanltyrlr da olablrsaol tatlim benimmm :) odul tatil :) kazanirsam insallah erdimi gondermeyi dusunuyorum askerden sonra ilac gibi gelmez miii :)
ama kazanamayacigimi biliyorum
Ayy bugünde işlerim yoğun bakamıyorum bir türlü nete. :)
Yani fazla mesajlaşmıyoruz o yüzden yaa ne blm anlayışsızlık yapıyorum farkındayım. :) Ama ben uyurken güzel mesaj attım öyle uyudum o da nöbete kalkınca cevap atmış.
pazartesi işler yoğun
zamanla artar bir gün çok mesajlaşırız bir gün hiç mesajlaşamayız olur canım ama daha rahat tabiki telefon olması, uyandığında mesajını görmek heleki paha biçilemez bir duygu sanki sana ilk defa mesaj atıyormuşcasına
çok özledim ben ya
Aynen ben de çok özledim yaa üff neyse nisana az kaldı.
Yaa ben neye uyuz oluyorum biliyor musun? Bu çocuk ben özledim demeden seni özledim demiyor yaaa sinir oluyorum.
az mı kaldı nisana
canım senin yarin hem kıskanç hem maço herhalde :) önceden de böylemiydi
Yaa aslında önceden böyle değildi özledim derdi sonradan ben söylemeye başladım bu sefer o durdu söylemiyor sinir oluyorum yaa. :)
canım arada kendimizi çekmek gerekiyor, öyle küçük oyunlar yapabilirsinbenim sevdicek de telefonu kapatırken birşey dicekmisin kapatmam gerekiyor der ben yok birşey söylemicem hadi görüşürüz dersem seni seviyorum demek yok mu der, aklı sıra bana oyun oynuyor şapşalımm
işte yürek meselesi kuzummm :/ yokk yokkk çıkmaz inşallah ya hayırlı gelmeler olsun inşallah :)Yani kuzu gore gore onlarda kotu olyordur bencede dedgn ggbi sevgleri btsede adm gbi beklesnler ama devr degisti kuzu. Ruyamda anltm geldgni goryrm ay insallah tersi ckmaz ruyanin hani derler ya tersi ckar die:)
Doğru söylüyorsun baktıki ben onun üstüne düşüyorum bu süper o çekildi. Ama ben beceremiyorum nedense yaa. Ama yapcam seni özledim demicem mesela. :)
Aynen kuzum insallah ya hayrlisi olsun:) sen nasilsnişte yürek meselesi kuzummm :/ yokk yokkk çıkmaz inşallah ya hayırlı gelmeler olsun inşallah :)
erkeklerin tabiatında var bu canım alınan ilgi verilen ilgiden çoksa adamlarda bir rahatlık ki sorma gitsinsöyle tabiki canım özledim de seviyorum de ama ilk o söylesin bakalım biraz ondan beklediğini hissetsin ama vur deyince öldürme arada sen de ilk söyleyen ol
Bilmiyorum ilk benim söylemem lazım son 1 senedir böyle ilk ben derim seni özledim diye belki de adama fırsat vermiyorumdur o da var.Ama artık söylemicem o söyleyene kadar hiç söylemezse de dicem bu ne yaaaaaaaaa
söyler söyler sen biraz çeksen kendini bak neler söyler
benim de sevdiceği test etmem lazım evlilik konusunda, verebileceğin tavsiye var mı
iyiyimm kuzumm okula gittim geldimm çok soğuk buz tuttuk geldik vallaaaAynen kuzum insallah ya hayrlisi olsun:) sen nasilsn
Canm onlar askerlikle cebellesyor akillarnami gelr sanyorsn:) de sen seviyorm diye ozlrdm dienhic bi sknti olmaz ki bnde dyrm sozlume ben dedkce arrk kendide demeye baslyr gecnde bn dedm surekli snra demedm bn ama ilk o demio die dgl aklma glmdi demdm kendi dedi byle ufak seyleri takma kafana:)Bilmiyorum ilk benim söylemem lazım son 1 senedir böyle ilk ben derim seni özledim diye belki de adama fırsat vermiyorumdur o da var.Ama artık söylemicem o söyleyene kadar hiç söylemezse de dicem bu ne yaaaaaaaaa
Sen ankarada otrymymsn cnm yurt dynce sorm ddm :) bnde iyiym kuzi evt bzm burada sogk ya braz hastneni ici sicack ama oh mis:)iyiyimm kuzumm okula gittim geldimm çok soğuk buz tuttuk geldik vallaaaama yurduma geldim sıcağa kavuştummm :) sen nasılsın
yok canım gaziantepliyim ben ankarada öğrenciyim sadece :) zaten iyiki kısa süreliyim ömür boyu yaşamak imkansız :)Sen ankarada otrymymsn cnm yurt dynce sorm ddm :) bnde iyiym kuzi evt bzm burada sogk ya braz hastneni ici sicack ama oh mis:)
Anladm tatlm. Evet ya cok soguk derler ankara bn bi ara aile gttm gezmye yazdi ama gttgmde:)yok canım gaziantepliyim ben ankarada öğrenciyim sadece :) zaten iyiki kısa süreliyim ömür boyu yaşamak imkansız :)
Sevdiceği nisanda sözlenecek birinden evlilik için tavsiye mi bekliyorsun canımcım yaaaa.
Ortaya çeyizle ilgili herhangi bir atabilirsin bence çeyizime şunu aldım bunu aldım gibi.Ya da evlendikten kaç sene sonra çocuk yaparız diye sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?