2014 Yarenleri! :)

yok canım aileleri tanıştırdık sadece :)

ahahah bacım sakinnn ah o yapıları yok mu hele ''benim huyum böyle bilmiyormusun'' bilmiyorum yavrum bilmiyorum

Ayyy şu an çok sinirlendim yaa niye her zaman ben söylüyorum ki söylesin bir zahmet.
Adamın hoşuna gidiyor benim kıskanmam özlemem ama adamda tık yok yaa

AMIN kuzum hepmzn insallah. Bnde cok kurunru yapardm oncdn bana derdi aklnda o kdr binbr seyler uretyn massallah hizina kmse yetsmz die hahaha

Ayyy şu an çok sinirlendim yaa niye her zaman ben söylüyorum ki söylesin bir zahmet.
Adamın hoşuna gidiyor benim kıskanmam özlemem ama adamda tık yok yaa

alıştırma canım sen de söyleme bak gör neler neler diyecek

AMIN kuzum hepmzn insallah. Bnde cok kurunru yapardm oncdn bana derdi aklnda o kdr binbr seyler uretyn massallah hizina kmse yetsmz die hahaha

ahahh aynen bacım bana da öyle diyor ya yazıp çizip oynuyorsun ben de izliyorum diyor dalga geçiyor benimle

Yok ya adana yapcktm adyaman a kaydi duzeltemiom hehe:) adnlym cnm
hadi yaa :) size antep mersin çıksa çok rahat edersiniz o zaman hee :)
Hiç zannetmiyorum demez bu odun gene.

Bence adam farkına bile varmıyor ya belli yanii ya da hoşuna gidiyor o yüzden hep benden bekliyor.
der kzummm bak sen bi geri çekil nasıl diyo ::)

Yok ya adana yapcktm adyaman a kaydi duzeltemiom hehe:) adnlym cnm
hadi yaa :) size antep mersin çıksa çok rahat edersiniz o zaman hee :)
rahat ol kuzum hayırlısıyla su akar yolu bulur :)

alıştırma canım sen de söyleme bak gör neler neler diyecek

ahahh aynen bacım bana da öyle diyor ya yazıp çizip oynuyorsun ben de izliyorum diyor dalga geçiyor benimle
Hahaha bnm asker sinr olyor olduryor su kuruntun beni kotu dusnme bi kerede diyor hehe:)

Hahaha bnm asker sinr olyor olduryor su kuruntun beni kotu dusnme bi kerede diyor hehe:)

benim yaşam felsefem kötü düşün iyi olursa mutlu ol

Daha hiçbir şey yapmadım aaa fotoğraf yollayacaktım di mi kafa mı kaldı yaaa. :) Ama şimdi tlf soktu ya adam der yollama nete de giriyor zaten ohh.

aklını başından aldı ya oo akıllı telefon mu soktu vay vay bacım hadi iyisin

aklını başından aldı ya oo akıllı telefon mu soktu vay vay bacım hadi iyisin

Bacım burcun ne yay mı? :)

Aynen bende dedim bu ne yaa güya mesaj konuşma yeter diyorsun nete de giriyorsun ohh kıskandım yani banane ya ne gerek var internete ahahah. Ama bana resim yollamış bende bugün ona attım akşama görür. Ayy ben ne yüzsüzüm altına da yazdım gülüşümü özlemişsindir ahaha Özlemekle bozdum kafayı En çok beni özleyecek en çok beni! Saksı değilim ben!

yay gibi mi duruyorum canım boğayım ben
olur mu canım ne güzel işte ya bol bol foto, görüntülü konuşma maşallah maşallah çok özlediğimizden kafa direkt oraya kayıyor en çok seni özleyecek en çok seniiiii bir an önce görev yerine dönmezse ben de yakıcam kafayı günde 10 dk konuşmak yetmiyor yetmiyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…