Ben baktım nefis gozukiyo.... Oyumu verdim ish kazanırsın canım ya....ellerine sağlıkyok kiz sanmiyorum :) cok guzel makarnalar var :)
Olablr kuzu bu erkekler rahata alsknlar hersti kzdan beklerler:)Hiç zannetmiyorum demez bu odun gene.
Bence adam farkına bile varmıyor ya belli yanii ya da hoşuna gidiyor o yüzden hep benden bekliyor.
yok canım aileleri tanıştırdık sadece :)
ahahah bacım sakinnnah o yapıları yok mu hele ''benim huyum böyle bilmiyormusun'' bilmiyorum yavrum bilmiyorum
AMIN kuzum hepmzn insallah. Bnde cok kurunru yapardm oncdn bana derdi aklnda o kdr binbr seyler uretyn massallah hizina kmse yetsmz die hahahayok canım ben hiç açmam zaten evlilik konusunu ondan beklerim ama o da açmıyor pek yada açsa da yüzeysel kalıyor.. ben de çeyize başlayamıyorum işte bir türlü kafamda oturtamıyorum yani ama artık dediğin gibi nasipse başlıcam küçük küçük :)
canım çok teşekkür ederim yorumun için, uzakta olduğumuz için ben kuruntu yapıyorum sanırım haklısın.. çok şükür canım darısı başınıza en güzelleri daha güzelleri inşallah
Ayyy şu an çok sinirlendim yaa niye her zaman ben söylüyorum ki söylesin bir zahmet.
Adamın hoşuna gidiyor benim kıskanmam özlemem ama adamda tık yok yaa
AMIN kuzum hepmzn insallah. Bnde cok kurunru yapardm oncdn bana derdi aklnda o kdr binbr seyler uretyn massallah hizina kmse yetsmz die hahaha
Olablr kuzu bu erkekler rahata alsknlar hersti kzdan beklerler:)
hadi yaa :) size antep mersin çıksa çok rahat edersiniz o zaman hee :)Yok ya adana yapcktm adyaman a kaydi duzeltemiom hehe:) adnlym cnm
der kzummm bak sen bi geri çekil nasıl diyo ::)Hiç zannetmiyorum demez bu odun gene.
Bence adam farkına bile varmıyor ya belli yanii ya da hoşuna gidiyor o yüzden hep benden bekliyor.
hadi yaa :) size antep mersin çıksa çok rahat edersiniz o zaman hee :)Yok ya adana yapcktm adyaman a kaydi duzeltemiom hehe:) adnlym cnm
rahat ol kuzum hayırlısıyla su akar yolu bulur :)yok canım ben hiç açmam zaten evlilik konusunu ondan beklerim ama o da açmıyor pek yada açsa da yüzeysel kalıyor.. ben de çeyize başlayamıyorum işte bir türlü kafamda oturtamıyorum yani ama artık dediğin gibi nasipse başlıcam küçük küçük :)
canım çok teşekkür ederim yorumun için, uzakta olduğumuz için ben kuruntu yapıyorum sanırım haklısın.. çok şükür canım darısı başınıza en güzelleri daha güzelleri inşallah
alıştırma canım sen de söyleme bak gör neler neler diyecek
Ya hiçbir şey demez kesin oduncuk.
der kzummm bak sen bi geri çekil nasıl diyo ::)
Bakalım taktik uygulamaya başlıcam geri çekiliyorum adam benden soğur çeker giderse bu sefer sizin kafanıza çalarım haberiniz olsun.
Ankara yakn iste 5saatlk yol aslnda usta brlgi onmli bnm icn kuzu o yakn olsun.dhadi yaa :) size antep mersin çıksa çok rahat edersiniz o zaman hee :)
rahat ol kuzum hayırlısıyla su akar yolu bulur :)
Tamam kiz deme o zmn sen bi sure der o:)Çok saçma ya asıl benim beklemem lazım bananee.
Hahaha bnm asker sinr olyor olduryor su kuruntun beni kotu dusnme bi kerede diyor hehe:)alıştırma canım sen de söyleme bak gör neler neler diyecek
ahahh aynen bacım bana da öyle diyor ya yazıp çizip oynuyorsun ben de izliyorum diyor dalga geçiyor benimle
Tamam kiz deme o zmn sen bi sure der o:)
öyle canım yakın olmasından ziyade rahat hayırlı yerler olsun :)Ankara yakn iste 5saatlk yol aslnda usta brlgi onmli bnm icn kuzu o yakn olsun.d
AMIN kuzum tum askerlermze olsn:)öyle canım yakın olmasından ziyade rahat hayırlı yerler olsun :)
Hahaha bnm asker sinr olyor olduryor su kuruntun beni kotu dusnme bi kerede diyor hehe:)
Daha hiçbir şey yapmadım aaa fotoğraf yollayacaktım di mi kafa mı kaldı yaaa. :) Ama şimdi tlf soktu ya adam der yollama nete de giriyor zaten ohh.
:) ALLAH buyuk cnm hepimizin gönlüne gore versin RABBIMbenim yaşam felsefem kötü düşün iyi olursa mutlu ol
aklını başından aldı yaoo akıllı telefon mu soktu vay vay bacım hadi iyisin
aklını başından aldı yaoo akıllı telefon mu soktu vay vay bacım hadi iyisin
Bacım burcun ne yay mı? :)
Aynen bende dedim bu ne yaa güya mesaj konuşma yeter diyorsun nete de giriyorsun ohh kıskandım yani banane ya ne gerek var internete ahahah.Ama bana resim yollamış bende bugün ona attım akşama görür. Ayy ben ne yüzsüzüm altına da yazdım gülüşümü özlemişsindir ahaha Özlemekle bozdum kafayı En çok beni özleyecek en çok beni! Saksı değilim ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?