Cnm onlar askerl
Canm onlar askerlikle cebellesyor akillarnami gelr sanyorsn:) de sen seviyorm diye ozlrdm dienhic bi sknti olmaz ki bnde dyrm sozlume ben dedkce arrk kendide demeye baslyr gecnde bn dedm surekli snra demedm bn ama ilk o demio die dgl aklma glmdi demdm kendi dedi byle ufak seyleri takma kafana:)
Oy kiyamam demek onunda yapsi byle soylemez ama belli eder :) sende dersn sakayla karsk demesi icn :)Ya burda da ben söylüyorum ama sinir oluyorum ya. Görüştüğümüz anlıyorum tabii ki çok özlediğini ama adam söylemeye gelince iş söylemiyor işte yaaa. Takıyorum nedense bananee söylesin.
o işler belli olmaz bacım nasip kısmet
ahahh onu denedim çeyiz konularında o kadar ilgili ki inanamazsınadam 30undan önce çocuk istemiyor o da tutmaz ben abartıyorm herhalde ya adam önünü görmeden beni heveslendirmek istemiyor olabilir mi olabilir
yazı sıcak kışı buz ama ben genel olarak sevmiyorum ankarayı ya :) ama benimki hayran burda yaşayacakmışız öyle istedi ben asla istemem ama 4 sene yetti :)Anladm tatlm. Evet ya cok soguk derler ankara bn bi ara aile gttm gezmye yazdi ama gttgmde:)
canım siz nişanlı değilmiydiniz zaten ya ?o işler belli olmaz bacım nasip kısmet
ahahh onu denedim çeyiz konularında o kadar ilgili ki inanamazsınadam 30undan önce çocuk istemiyor o da tutmaz ben abartıyorm herhalde ya adam önünü görmeden beni heveslendirmek istemiyor olabilir mi olabilir
Oy kiyamam demek onunda yapsi byle soylemez ama belli eder :) sende dersn sakayla karsk demesi icn :)
Hayrlisiolsn tatlm hem okulun icn hem evlenme konusu icn iyi seviyosa ankaryi sende sevefsn belki ilerde:) bnm askermde orda ya isterdm orda olmayi:))yazı sıcak kışı buz ama ben genel olarak sevmiyorum ankarayı ya :) ama benimki hayran burda yaşayacakmışız öyle istedi ben asla istemem ama 4 sene yetti :)
hahahhahaa :) kuzummm sakin sende kendimi gördümmm yaaa dur bi ya bi kaç gün deme hiçbişey zaten o der sen dediğin için o da arada kaynıyodur farkına bile varmamıştır deme bakalım benim ki de öyle ben demezsem der aama arayı açmak lazım aradaYa bu çocuk önceleri söylüyordu baktı artık ben söylüyorum söylemiyor. :) Önceden o söylemeden söylemezdim hatta derdim daha 2 gün oldu görüşeli falan.
Çok dedim ben söylemeden söylemiyorsun diye adam gülüyor benim yapım böyle biliyorsun diyor. Onun yapısını alır kafasına çalarım hee sinirlendim
canım siz nişanlı değilmiydiniz zaten ya ?
Ya bu çocuk önceleri söylüyordu baktı artık ben söylüyorum söylemiyor. :) Önceden o söylemeden söylemezdim hatta derdim daha 2 gün oldu görüşeli falan.
Çok dedim ben söylemeden söylemiyorsun diye adam gülüyor benim yapım böyle biliyorsun diyor. Onun yapısını alır kafasına çalarım hee sinirlendim
Ay alemsn cnm ya:) oda bakti hep sen sylyn hep senden beklyr demek cnm erkek milleti iste napacan cakacan kafalrna oyle anlaYa bu çocuk önceleri söylüyordu baktı artık ben söylüyorum söylemiyor. :) Önceden o söylemeden söylemezdim hatta derdim daha 2 gün oldu görüşeli falan.
öyle kuzum o olsun da yanımdaHayrlisiolsn tatlm hem okulun icn hem evlenme konusu icn iyi seviyosa ankaryi sende sevefsn belki ilerde:) bnm askermde orda ya isterdm orda olmayi:))
kuzum aileler tanışmışsa zaten ağız aramana gerek yok ki sizin iş olmuş gibi sanki :)yok canım aileleri tanıştırdık sadece :)
ahahah bacım sakinnnah o yapıları yok mu hele ''benim huyum böyle bilmiyormusun'' bilmiyorum yavrum bilmiyorum
Insam svdgyle olunca nere olrsa frktmz dmiöyle kuzum o olsun da yanımdakeşke olsan olma şansın olsa iyi olurdu yaaa görürdün valla yaaa :)
inşsllahh kuzumm sen adıyamandaydın dimi ?Insam svdgyle olunca nere olrsa frktmz dmiAynen tatlm usta birlgnde olsaydi giderdm durmazdmd.dd ins usta brlgi uakn uere ckarda gderm:)
kuzum aileler tanışmışsa zaten ağız aramana gerek yok ki sizin iş olmuş gibi sanki :)
Yok ya adana yapcktm adyaman a kaydi duzeltemiom hehe:) adnlym cnminşsllahh kuzumm sen adıyamandaydın dimi ?
zaten sürekli sıkıştırma kuzu erkeler çabuk tırsıyo zaten adımlar atılmış birsürü zorluğa rağğmennn en güzeli sen çeyizi yap hallet o da düzeni kurar hallolur inşallahh :)evet canım ilk adımı attık çok şükürdimi ya ben abartıyorum adamın her dk konuşmasına gerek yok sonuçta
Kesnlkle cnm icin raht olsn die bende yazm dedm ilk admlar atlms raht ol atilmams olsydi bile ilk adim. Senle brlkte sevmese yannda olmazdi ki admlarda atlms cok sukur kuruntlr yapma cnmevet canım ilk adımı attık çok şükürdimi ya ben abartıyorum adamın her dk konuşmasına gerek yok sonuçta
zaten sürekli sıkıştırma kuzu erkeler çabuk tırsıyo zaten adımlar atılmış birsürü zorluğa rağğmennn en güzeli sen çeyizi yap hallet o da düzeni kurar hallolur inşallahh :)
Kesnlkle cnm icin raht olsn die bende yazm dedm ilk admlar atlms raht ol atilmams olsydi bile ilk adim. Senle brlkte sevmese yannda olmazdi ki admlarda atlms cok sukur kuruntlr yapma cnm
hahahhahaa :) kuzummm sakin sende kendimi gördümmm yaaa dur bi ya bi kaç gün deme hiçbişey zaten o der sen dediğin için o da arada kaynıyodur farkına bile varmamıştır deme bakalım benim ki de öyle ben demezsem der aama arayı açmak lazım arada
Ay alemsn cnm ya:) oda bakti hep sen sylyn hep senden beklyr demek cnm erkek milleti iste napacan cakacan kafalrna oyle anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?