2014 Yarenleri! :)

Ya burda da ben söylüyorum ama sinir oluyorum ya. Görüştüğümüz anlıyorum tabii ki çok özlediğini ama adam söylemeye gelince iş söylemiyor işte yaaa. Takıyorum nedense bananee söylesin.

Ya burda da ben söylüyorum ama sinir oluyorum ya. Görüştüğümüz anlıyorum tabii ki çok özlediğini ama adam söylemeye gelince iş söylemiyor işte yaaa. Takıyorum nedense bananee söylesin.
Oy kiyamam demek onunda yapsi byle soylemez ama belli eder :) sende dersn sakayla karsk demesi icn :)

Canım enişte yanlış hatırlamıyorsam 23 yaşındaydı değil mi? Yaşı itibariyle bu konuları henüz açmıyor olabilir. İş durumları nasıl oturmuş bir düzeni var mı? Bir gelsin ondan sonra şekillenir her şey sonuçta 4 sene olmuş yani. Askerlik durumu engel olmaktan çıksın ondan sonra kendisi açar konuyu zaten. :)

Anladm tatlm. Evet ya cok soguk derler ankara bn bi ara aile gttm gezmye yazdi ama gttgmde:)
yazı sıcak kışı buz ama ben genel olarak sevmiyorum ankarayı ya :) ama benimki hayran burda yaşayacakmışız öyle istedi ben asla istemem ama 4 sene yetti :)

canım siz nişanlı değilmiydiniz zaten ya ?

Oy kiyamam demek onunda yapsi byle soylemez ama belli eder :) sende dersn sakayla karsk demesi icn :)

Ya bu çocuk önceleri söylüyordu baktı artık ben söylüyorum söylemiyor. :) Önceden o söylemeden söylemezdim hatta derdim daha 2 gün oldu görüşeli falan.
Çok dedim ben söylemeden söylemiyorsun diye adam gülüyor benim yapım böyle biliyorsun diyor. Onun yapısını alır kafasına çalarım hee sinirlendim

yazı sıcak kışı buz ama ben genel olarak sevmiyorum ankarayı ya :) ama benimki hayran burda yaşayacakmışız öyle istedi ben asla istemem ama 4 sene yetti :)
Hayrlisiolsn tatlm hem okulun icn hem evlenme konusu icn iyi seviyosa ankaryi sende sevefsn belki ilerde:) bnm askermde orda ya isterdm orda olmayi:))

hahahhahaa :) kuzummm sakin sende kendimi gördümmm yaaa dur bi ya bi kaç gün deme hiçbişey zaten o der sen dediğin için o da arada kaynıyodur farkına bile varmamıştır deme bakalım benim ki de öyle ben demezsem der aama arayı açmak lazım arada

canım siz nişanlı değilmiydiniz zaten ya ?

yok canım aileleri tanıştırdık sadece :)

ahahah bacım sakinnn ah o yapıları yok mu hele ''benim huyum böyle bilmiyormusun'' bilmiyorum yavrum bilmiyorum

Ay alemsn cnm ya:) oda bakti hep sen sylyn hep senden beklyr demek cnm erkek milleti iste napacan cakacan kafalrna oyle anla

Hayrlisiolsn tatlm hem okulun icn hem evlenme konusu icn iyi seviyosa ankaryi sende sevefsn belki ilerde:) bnm askermde orda ya isterdm orda olmayi:))
öyle kuzum o olsun da yanımda keşke olsan olma şansın olsa iyi olurdu yaaa görürdün valla yaaa :)

yok canım aileleri tanıştırdık sadece :)

ahahah bacım sakinnn ah o yapıları yok mu hele ''benim huyum böyle bilmiyormusun'' bilmiyorum yavrum bilmiyorum
kuzum aileler tanışmışsa zaten ağız aramana gerek yok ki sizin iş olmuş gibi sanki :)

evet canım ilk adımı attık çok şükür dimi ya ben abartıyorum adamın her dk konuşmasına gerek yok sonuçta
zaten sürekli sıkıştırma kuzu erkeler çabuk tırsıyo zaten adımlar atılmış birsürü zorluğa rağğmennn en güzeli sen çeyizi yap hallet o da düzeni kurar hallolur inşallahh :)

evet canım ilk adımı attık çok şükür dimi ya ben abartıyorum adamın her dk konuşmasına gerek yok sonuçta
Kesnlkle cnm icin raht olsn die bende yazm dedm ilk admlar atlms raht ol atilmams olsydi bile ilk adim. Senle brlkte sevmese yannda olmazdi ki admlarda atlms cok sukur kuruntlr yapma cnm

zaten sürekli sıkıştırma kuzu erkeler çabuk tırsıyo zaten adımlar atılmış birsürü zorluğa rağğmennn en güzeli sen çeyizi yap hallet o da düzeni kurar hallolur inşallahh :)

yok canım ben hiç açmam zaten evlilik konusunu ondan beklerim ama o da açmıyor pek yada açsa da yüzeysel kalıyor.. ben de çeyize başlayamıyorum işte bir türlü kafamda oturtamıyorum yani ama artık dediğin gibi nasipse başlıcam küçük küçük :)

Kesnlkle cnm icin raht olsn die bende yazm dedm ilk admlar atlms raht ol atilmams olsydi bile ilk adim. Senle brlkte sevmese yannda olmazdi ki admlarda atlms cok sukur kuruntlr yapma cnm

canım çok teşekkür ederim yorumun için, uzakta olduğumuz için ben kuruntu yapıyorum sanırım haklısın.. çok şükür canım darısı başınıza en güzelleri daha güzelleri inşallah

Hiç zannetmiyorum demez bu odun gene.
Ay alemsn cnm ya:) oda bakti hep sen sylyn hep senden beklyr demek cnm erkek milleti iste napacan cakacan kafalrna oyle anla

Bence adam farkına bile varmıyor ya belli yanii ya da hoşuna gidiyor o yüzden hep benden bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…