2014 Yarenleri! :)

Görüntülü konuşmadık hiç. Yeter yaa bazen ona da şükrediyorsun yani nasıl yetmiyor aaaaa. Ben sarılmak istiyorumm yaaaaa. Telefon açılmadı hala.

Görüntülü konuşmadık hiç. Yeter yaa bazen ona da şükrediyorsun yani nasıl yetmiyor aaaaa. Ben sarılmak istiyorumm yaaaaa. Telefon açılmadı hala.

alış telefonla konuşmaya ondan sonra tekrar sorucam sana yetermi sence diye nisana kadar kendi kendimize sarılıcaz bir elimle diğer elimi ısıtıyorum koğuşta açar bacım herkesin ortasında nasıl açsın

Bananee açsın niye açmıyor hıhh Biz anca mesaj normalde de öyleydik çünkü evde rahat rahat konuşamıyorum o yüzden. Özledim teninin kokusunu özledim ühühü

Kz kendnze dkkat edn dynce sandm ders calsmya gdyn ckacn die oyle dedm haha:) delrdm kz armdi die herlde.d
hahahahah :) ben yazdıklarınıza baktım koptum ona dedim askerler gelene kadar dikat edin kendinize diye :) arar kuzum arar :)

Hadi ya oyle odulmu vreryorlr bence sanmyrm cnm yanltyrlr da olablr
yok yok tatlim burasi cok vermis oyle oduller falan baya guvenilir :)
Ben baktım nefis gozukiyo.... Oyumu verdim ish kazanırsın canım ya....ellerine sağlık
hadi yaa canim gercekten mi? :) ben valla istedigim gibi olmadi ya kalin falan oldu daha guzel yapabilirdim ama ilk denememdi napalim :) saol kuzum benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…