yay gibi mi duruyorum canım boğayım ben
olur mu canım ne güzel işte ya bol bol foto, görüntülü konuşma maşallah maşallahçok özlediğimizden kafa direkt oraya kayıyor en çok seni özleyecek en çok seniiiii bir an önce görev yerine dönmezse ben de yakıcam kafayı günde 10 dk konuşmak yetmiyor yetmiyorrrr
Görüntülü konuşmadık hiç.Yeter yaa bazen ona da şükrediyorsun yani nasıl yetmiyor aaaaa. Ben sarılmak istiyorumm yaaaaa. Telefon açılmadı hala.
alış telefonla konuşmaya ondan sonra tekrar sorucam sana yetermi sence diyenisana kadar kendi kendimize sarılıcaz bir elimle diğer elimi ısıtıyorum koğuşta açar bacım herkesin ortasında nasıl açsın
Bananee açsın niye açmıyor hıhhBiz anca mesaj normalde de öyleydik çünkü evde rahat rahat konuşamıyorum o yüzden. Özledim teninin kokusunu özledim ühühü
Bekliyoruuuum ama calacaaak biliyorumtelefonun başında çaresiz bekliiiyoooooruuuummmm
Sende dikkat et kendine mervecim kiz ckynmu ckysan gene gel .dkızlarrrr dikkat edin kuzularım kendinize ya yavrularım yaaa telefon başı üzerine tez yazacaz burda vallahaaa
nereye çıkıyom mu kuzum nereye geleyim :)Sende dikkat et kendine mervecim kiz ckynmu ckysan gene gel .d
Kz kendnze dkkat edn dynce sandm ders calsmya gdyn ckacn die oyle dedm haha:) delrdm kz armdi die herlde.dnereye çıkıyom mu kuzum nereye geleyim :)
hahahahah :) ben yazdıklarınıza baktım koptum ona dedim askerler gelene kadar dikat edin kendinize diye :) arar kuzum arar :)Kz kendnze dkkat edn dynce sandm ders calsmya gdyn ckacn die oyle dedm haha:) delrdm kz armdi die herlde.d
Bna smdiden geldiler bile hehe.dhahahahah :) ben yazdıklarınıza baktım koptum ona dedim askerler gelene kadar dikat edin kendinize diye :) arar kuzum arar :)
Bekliyoruuuum ama calacaaak biliyorum
hahahaha kıyamam yolun başında çökenler diye şafağa ekleyelim seni kuzi :)Bna smdiden geldiler bile hehe.d
Hahaha olur kuzu ah ah bi yoru yarilasam:) kendme gelcem.dhahahaha kıyamam yolun başında çökenler diye şafağa ekleyelim seni kuzi :)
Hosbuldum canim :)araft melisciim hos geldin:)
o günlerde gelir kuzummmm bi bakmışsın şafak doğan güneş demişsin :)Hahaha olur kuzu ah ah bi yoru yarilasam:) kendme gelcem.d
yok yok tatlim burasi cok vermis oyle oduller falan baya guvenilir :)Hadi ya oyle odulmu vreryorlr bence sanmyrm cnm yanltyrlr da olablr
hadi yaa canim gercekten mi? :) ben valla istedigim gibi olmadi ya kalin falan oldu daha guzel yapabilirdim ama ilk denememdi napalim :) saol kuzum benimmmBen baktım nefis gozukiyo.... Oyumu verdim ish kazanırsın canım ya....ellerine sağlık
Bekliyoruuuum ama calacaaak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?