- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ayyy ne kadar guzel yaaa masallahhh canimmmm :) allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu olursunuzzzz :)bende onu soruyom kendime bebegim nasi guvendim nasi cesaret ettim:) ama dedim yaa allahtan iyi insandi yani ayy bizde ayni dersaneye gidiyoduk bebegm kpssye hazirlaniyoduk 2010'da:) ben ilk gordum bunu sinifta boylu poslu yakisikli dikkatimi cekti ama nasi gicik oldum.. artizin teki.. havali.. hic kimseyle muhatap olmuyo cevresindekiler buna gidip caglar syle caglar byle poposunu kaldiriyolar fln:) cok uzatmiyim bebegim gel zmn git zmn muhabbetimiz olmaya basladi.. onun ilgisini hissediyorum ama olmaz deniz senin tarzin degil byle artizle yapamazsin diye kendime engel olmaya calistim.. ama konustukcada onun gorundugu gibi olmadgni anladim.. anaaam byle bigun dersane cikisi beni eve birakicakti onun dogumgunuydu ogun tam evin onunden ayrilirken biz bi sarildik bebegiiim o gun bugundur askim o benim:) onun dogumgunu bizim ayni zamanda yil donumumuz
Askerin henuz gitmemis gidene kadar doyasiya vakit gecir sonrasi malum
yaaa bencede kavusun artiiik bikincaya kadar 7/24 beraber oluuuun:) askerden donunce hersey yavas yoluna girmeye baslar bitanem.. sonradaaa nikah masasinaa oturucaniz isteeeAmiiin canimm hepimizin insallah :)
Evet cok cok zordu canim gercekten, ama hep o teselli etti beni biliyomusun. Bosver özlemek daha guzel diye diye sabretmeyi ogrendim. 4 sene sonunda hala heycanlaniyorum yanina gelince diyo, bundan daha buyuk mutluluk olamaz canim :) ama artik yeter ben artik heycanlanmak istemiyorum ona alismak istiyorum yaaaaau :)
Nisanlisin ne kadar guzel :)nişanlımla bu aralar problemlerimiz var , doyasıya zaman geçiremiyoruz birbirimizi yemekten o yüzden askere gitse üzülür müyüm bilemedim
Boyle diyince gözümde canlandı muhtesemmmm bi duyguyaaa bencede kavusun artiiik bikincaya kadar 7/24 beraber oluuuun:) askerden donunce hersey yavas yoluna girmeye baslar bitanem.. sonradaaa nikah masasinaa oturucaniz isteee
Olsun tatlm canin sagolsn gene olsa gene yazarm:)) sagol kuzum AMIN ALLAH sizide tamamina erdirsn insallah mutlu olursunz hep insallah :))ayy hatirladim tatlim kusura bakma bidaha yazmak zorunda kaldinn :) ama kimin tanisma hikayesi oldugunu unutmustum valla :) allah tamamina erdirsin insallah canim benimmmm :)
afiyet olsun bebegim:) aman dikkat etallah siziii mudure yakalaniyodum az dahaaaben yemege kaciyorum telefondan yazicam
Nisanlisin ne kadar guzel :)
Ilk baslarda oh kurtuldum diye dusunsende sonradan coook pisman oluyorsun keske hep iyi olsaydik uzmeseydim faln diyosun
ah ah insallllahhhh:) önce işi balım işi olmadan tanışmak istemiyo ailemle.. tek umudumuz kpss bakalım canımmmyaaa bencede kavusun artiiik bikincaya kadar 7/24 beraber oluuuun:) askerden donunce hersey yavas yoluna girmeye baslar bitanem.. sonradaaa nikah masasinaa oturucaniz isteee
odunumu yontupta gönderseler keşke
Napsam acaba komutandan rica mı etsem
hadi inşallahöyle olucak tatlim m.etme
cnm bnm oncelikle hosgeldin.. nisanlin gidince keske burda olsaydida yine birbirimizi yeseydik diyceksin emin ol:) cnku ben tartistigimiz zamanlarin bile kiymetini anladim 20gundenişanlımla bu aralar problemlerimiz var , doyasıya zaman geçiremiyoruz birbirimizi yemekten o yüzden askere gitse üzülür müyüm bilemedim
yok askerlikten değil olgun olmayışından onunla kvgamız , inşllh derim bnde sızler gibicnm bnm oncelikle hosgeldin.. nisanlin gidince keske burda olsaydida yine birbirimizi yeseydik diyceksin emin ol:) cnku ben tartistigimiz zamanlarin bile kiymetini anladim 20gundeo zaten streslidir simdi askerlik oncesi.. sen alttan almaya calis onu rahatlatmaya calis tatlim:)
Lise mezunumu ? Gitmeden önce napiyoduah ah insallllahhhh:) önce işi balım işi olmadan tanışmak istemiyo ailemle.. tek umudumuz kpss bakalım canımmm
hayirlisi bitanemmm allahin izniyle o da hallolur.. allah bi sekilde yolunu bulduruyo:) herseyin bi vakti saati oluyo ve pat diye oluyo.. ben nisanimiza nasi karar verdik nasi yuzukleri aldik nasi hazirlandik nasi oldu hatirlamiyorm bile.. olmasi gereken zaman geldi ve oldu yani bebegim:) sizinde oyle olucak insallah.. bigun bi bakicaksin parmaginda erdinin yuzugunu tasiyo olucaksinah ah insallllahhhh:) önce işi balım işi olmadan tanışmak istemiyo ailemle.. tek umudumuz kpss bakalım canımmm
oyle yavrum herseyinhayirlisi bitanemmm allahin izniyle o da hallolur.. allah bi sekilde yolunu bulduruyo:) herseyin bi vakti saati oluyo ve pat diye oluyo.. ben nisanimiza nasi karar verdik nasi yuzukleri aldik nasi hazirlandik nasi oldu hatirlamiyorm bile.. olmasi gereken zaman geldi ve oldu yani bebegim:) sizinde oyle olucak insallah.. bigun bi bakicaksin parmaginda erdinin yuzugunu tasiyo olucaksin
gecmis olsun tatlim yaAllahm ya gozmde ucuk çıktı halk arsnda it dirsegi. Gozm azck sis.s
diyceksiiin bak goryok askerlikten değil olgun olmayışından onunla kvgamız , inşllh derim bnde sızler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?