2014 Yarenleri! :)

ayyy ne kadar guzel yaaa masallahhh canimmmm :) allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu olursunuzzzz :)

yaaa bencede kavusun artiiik bikincaya kadar 7/24 beraber oluuuun:) askerden donunce hersey yavas yoluna girmeye baslar bitanem.. sonradaaa nikah masasinaa oturucaniz isteee

nişanlımla bu aralar problemlerimiz var , doyasıya zaman geçiremiyoruz birbirimizi yemekten o yüzden askere gitse üzülür müyüm bilemedim
Nisanlisin ne kadar guzel :)
Ilk baslarda oh kurtuldum diye dusunsende sonradan coook pisman oluyorsun keske hep iyi olsaydik uzmeseydim faln diyosun

ayy hatirladim tatlim kusura bakma bidaha yazmak zorunda kaldinn :) ama kimin tanisma hikayesi oldugunu unutmustum valla :) allah tamamina erdirsin insallah canim benimmmm :)
Olsun tatlm canin sagolsn gene olsa gene yazarm:)) sagol kuzum AMIN ALLAH sizide tamamina erdirsn insallah mutlu olursunz hep insallah :))

yaaa bencede kavusun artiiik bikincaya kadar 7/24 beraber oluuuun:) askerden donunce hersey yavas yoluna girmeye baslar bitanem.. sonradaaa nikah masasinaa oturucaniz isteee
ah ah insallllahhhh:) önce işi balım işi olmadan tanışmak istemiyo ailemle.. tek umudumuz kpss bakalım canımmm

nişanlımla bu aralar problemlerimiz var , doyasıya zaman geçiremiyoruz birbirimizi yemekten o yüzden askere gitse üzülür müyüm bilemedim
cnm bnm oncelikle hosgeldin.. nisanlin gidince keske burda olsaydida yine birbirimizi yeseydik diyceksin emin ol:) cnku ben tartistigimiz zamanlarin bile kiymetini anladim 20gunde o zaten streslidir simdi askerlik oncesi.. sen alttan almaya calis onu rahatlatmaya calis tatlim:)

yok askerlikten değil olgun olmayışından onunla kvgamız , inşllh derim bnde sızler gibi

ah ah insallllahhhh:) önce işi balım işi olmadan tanışmak istemiyo ailemle.. tek umudumuz kpss bakalım canımmm
hayirlisi bitanemmm allahin izniyle o da hallolur.. allah bi sekilde yolunu bulduruyo:) herseyin bi vakti saati oluyo ve pat diye oluyo.. ben nisanimiza nasi karar verdik nasi yuzukleri aldik nasi hazirlandik nasi oldu hatirlamiyorm bile.. olmasi gereken zaman geldi ve oldu yani bebegim:) sizinde oyle olucak insallah.. bigun bi bakicaksin parmaginda erdinin yuzugunu tasiyo olucaksin

oyle yavrum herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…