Napim tatlm eve geldim isten telefonun basinda caresiz bekliyorumnapıyosun kuzumm durun daha efkarlanmayın lütfen
Hosgeldin tatlm benim bzde ozledik senii :)
hoşbulduk hayatım, iyiyim ben de ne yapayım geldim yemek yedim size koştum geldim hihihiNapim tatlm eve geldim isten telefonun basinda caresiz bekliyorumsen napiosn sekerim
Bende de bagimlilik yapti bigun girmesem olmaz hehe.d aynen hep beklyrz bnm can armz bubsaatten snra artk nrmalde 6.30 da ariodu.shoşbulduk hayatım, iyiyim ben de ne yapayım geldim yemek yedim size koştum geldim hihihihep bekliyoruz vallahi hep
hmm hayat süprizlerle dolu kuzum ya belli olmaz ümidimizi yitirmeyelim yine de, ben iki üç gündür çok uykusuzum bak dedim beni erkenden arıyorsun yatıp uyurum yoksa uykumdan uyandırma dinlenicem bu akşam dedim hahaha 8e 9a kadar arar herhalde bu lafın üstüneBende de bagimlilik yapti bigun girmesem olmaz hehe.d aynen hep beklyrz bnm can armz bubsaatten snra artk nrmalde 6.30 da ariodu.s
bizim 343 tatlim yaa ben yatem ölem baari:)benimde nisanlim trabzonda canim bizim safakta biraz karanlik suan usta birliginde 240 gun oldu
Ay ne demssn kz oyle cocuga .d deli:) insallh ararlar hpimizo bugun tatlm:)hmm hayat süprizlerle dolu kuzum ya belli olmaz ümidimizi yitirmeyelim yine de, ben iki üç gündür çok uykusuzum bak dedim beni erkenden arıyorsun yatıp uyurum yoksa uykumdan uyandırma dinlenicem bu akşam dedim hahaha 8e 9a kadar arar herhalde bu lafın üstünebağımlılık ki ne bağımlılık kuzu insan alışıyor
Bnde olem atliyam damdanbizim 343 tatlim yaa ben yatem ölem baari:)
Yok canim oyle dusunme zaman cok cabuk geciyor :)bizim 343 tatlim yaa ben yatem ölem baari:)
inşallah hayatım ama ne yapayım gerçekten çok uykusuzum yorgunum Allah Allah öyle diyorum ben kızar surat asar falan diye düşündüm hani askerlik psikolojisi falan ama tamam hayatım haklısın sen de çok çalışıyorsun bizim için çalışıyorsun sonuçta falan dedi dört ayak üstüne düştüm yine anlayacağınnnAy ne demssn kz oyle cocuga .d deli:) insallh ararlar hpimizo bugun tatlm:)
Bnde olem atliyam damdan
Ayy yok artik safak sayarken olmeyinBnde olem atliyam damdan
Gene anlayisli eniste kuzucum :) sende haklsn tabi kz cok alngn oldulr bu askerlikte ya anlatamam asiri hemdeinşallah hayatım ama ne yapayım gerçekten çok uykusuzum yorgunum Allah Allah öyle diyorum ben kızar surat asar falan diye düşündüm hani askerlik psikolojisi falan ama tamam hayatım haklısın sen de çok çalışıyorsun bizim için çalışıyorsun sonuçta falan dedi dört ayak üstüne düştüm yine anlayacağınnn
Bnde olem atliyam damdan
saka bi yana harbiden geciyo zaman bee:) dun gibi gittigi gunu hatirliyorum ama 20gun oldu bileYok canim oyle dusunme zaman cok cabuk geciyor :)
Asil ozaman olem.dAyy yok artik safak sayarken olmeyin
diyorum ya korktum vallahi terslicek diye ama lafımdan da geri kalmadım hahah, ay çok şükür Allahıma ya anlayışlıdır sevdiceğimGene anlayisli eniste kuzucum :) sende haklsn tabi kz cok alngn oldulr bu askerlikte ya anlatamam asiri hemde
Bi ara gec actm ardgnda kiyamti koprdi dusun.d
Ay evt cnm ya hmn btrrlr insllh seninle safgmz ayni hemen hemen:)saka bi yana harbiden geciyo zaman bee:) dun gibi gittigi gunu hatirliyorum ama 20gun oldu bileyarindan snra bizim acemilik bitiyo:) calisiyo olunca daha kolay atlatiliyo:)
Massallah diyelimm:)diyorum ya korktum vallahi terslicek diye ama lafımdan da geri kalmadım hahah, ay çok şükür Allahıma ya anlayışlıdır sevdiceğim
Selam cnm cok sukur bsey olmams.ama baya kotu olmus kendide yapmams yani kazagi sucu yokken bde ama insllh kotu bi ceza vermzlerSelam kızlar askerımle konustuk bugun kaza yapmışlar çok şükür sağlarında bir sorun yok .Yanında ki arkadası kullanıyormuş arabayı arabanın ön kısmını kaldırıma vurmus komutanlar savunmalarını istemişNişanlımın bu 2.ci oluyor diğerinedekendisi yapmıstı kazayı para cezasıyla yırtmıstı şimdi ne olucak ne yapıcaklar acaba Kavusmaya 1 aykala olanşeylere bakarmısınız bugun morelım alt üst olduresmen
evet bebis biz hemen hemen ayni tarihlerde kavusucaz sevdiceklerimizeAy evt cnm ya hmn btrrlr insllh seninle safgmz ayni hemen hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?