2014 Yarenleri! :)

Bende de bagimlilik yapti bigun girmesem olmaz hehe.d aynen hep beklyrz bnm can armz bubsaatten snra artk nrmalde 6.30 da ariodu.s
hmm hayat süprizlerle dolu kuzum ya belli olmaz ümidimizi yitirmeyelim yine de, ben iki üç gündür çok uykusuzum bak dedim beni erkenden arıyorsun yatıp uyurum yoksa uykumdan uyandırma dinlenicem bu akşam dedim hahaha 8e 9a kadar arar herhalde bu lafın üstüne bağımlılık ki ne bağımlılık kuzu insan alışıyor

Ay ne demssn kz oyle cocuga .d deli:) insallh ararlar hpimizo bugun tatlm:)

Ay ne demssn kz oyle cocuga .d deli:) insallh ararlar hpimizo bugun tatlm:)
inşallah hayatım ama ne yapayım gerçekten çok uykusuzum yorgunum Allah Allah öyle diyorum ben kızar surat asar falan diye düşündüm hani askerlik psikolojisi falan ama tamam hayatım haklısın sen de çok çalışıyorsun bizim için çalışıyorsun sonuçta falan dedi dört ayak üstüne düştüm yine anlayacağınnn

Gene anlayisli eniste kuzucum :) sende haklsn tabi kz cok alngn oldulr bu askerlikte ya anlatamam asiri hemde
Bi ara gec actm ardgnda kiyamti koprdi dusun.d

Gene anlayisli eniste kuzucum :) sende haklsn tabi kz cok alngn oldulr bu askerlikte ya anlatamam asiri hemde
Bi ara gec actm ardgnda kiyamti koprdi dusun.d
diyorum ya korktum vallahi terslicek diye ama lafımdan da geri kalmadım hahah, ay çok şükür Allahıma ya anlayışlıdır sevdiceğim

Selam kızlar askerımle konustuk bugun kaza yapmışlar çok şükür sağlarında bir sorun yok .Yanında ki arkadası kullanıyormuş arabayı arabanın ön kısmını kaldırıma vurmus komutanlar savunmalarını istemiş Nişanlımın bu 2.ci oluyor diğerinedekendisi yapmıstı kazayı para cezasıyla yırtmıstı şimdi ne olucak ne yapıcaklar acaba Kavusmaya 1 aykala olanşeylere bakarmısınız bugun morelım alt üst olduresmen

Selam cnm cok sukur bsey olmams.ama baya kotu olmus kendide yapmams yani kazagi sucu yokken bde ama insllh kotu bi ceza vermzler

inşallah canım komutanlarla aram iyi dedi hallederim bi şekilde dedi ama bilmiyorumm beni rahatlatmak için mi dedi acaba ?

Ay evt cnm ya hmn btrrlr insllh seninle safgmz ayni hemen hemen:)
evet bebis biz hemen hemen ayni tarihlerde kavusucaz sevdiceklerimize herkes gidicek biz kalcaz ahahaha:) gerci burdan kopamaz sanirim insan yaa.. bnm nisanlim askerden donse bile girerim ben yine:) arkadasliklar, paylasimlar cok gzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…