2014 Yarenleri! :)

ben 50 kiloyum o 100 düşün halimizi işte ben birşey demeyeyim :) bi vursa uçacam ondan vurmuyor herhalde

Hahahaha aynen gelsnler devmli insallah oyle bse vardr cnm yaaa bnm askerede yansr dmi oyle bse varsa usta brlgne ins iyi yer duser ya geldgnde dyrdu hep sirnaga hakkarye nderyrlarms

canım seni teselli etmeyi çok isterdim ama bizim acemideki yer için de yüzde doksan doğu diyorlardı gerçekten dağıtımlar bu şekilde oldu ama tabiki fakirin ekmeğidir umut, niye o yüzde ona girmeyelim diye çok umutlanmıştım :) sen de kötü şeyler düşünme hep hayırlısını iste ki zaten öyle yapıyorsundur :)

Aynen bnde kizdm kendne baya imsnra cvp vermdm yapmasn dye bdha yemn etti yaomcgna :)

Bak bak bana dün ne dedi.

Strese sokuyorsun beni bunaltıyorsun sinirim tepeme çıkıyor durduk yere bir şey çıkartıyorsun her lafın altında bir şey arıyorsun. Bunalıma girdim şimdi.

Aynen benimki normalde de öyle heveslendirmez hiç beni. Buluşacaksak bile kesin olmadan buluşuruz demez bakalım inşallah der ayy gelsin öldürcemm

ahahh ben heyecanımı koruycam olumsuz birşey duyana kadar :) hayırlısı olsun gelirse bana yeniyıl hediyesi olur :)

Aynen kuzun yaa hayirlisi neyse o olsun diyor sirnak dusmesn hakkariyede razym falan hayrlisi olsun RABBIM neyi ksmet goryrsa onu yasicaz. Bnde 57 kiloyum bnmkde 70 civari var bana vuryr anam aglyr sna vursa seninki ucarsn dedgn gbi.d.d

Bak bak bana dün ne dedi.

Strese sokuyorsun beni bunaltıyorsun sinirim tepeme çıkıyor durduk yere bir şey çıkartıyorsun her lafın altında bir şey arıyorsun. Bunalıma girdim şimdi.
Kuzum orda pskoljkleri farkli cidden ne yasadklrni blmyrz snde alttan al bdha byle bse yapma tatlm kuruntu bunlar ya takma

Aynen kuzun yaa hayirlisi neyse o olsun diyor sirnak dusmesn hakkariyede razym falan hayrlisi olsun RABBIM neyi ksmet goryrsa onu yasicaz. Bnde 57 kiloyum bnmkde 70 civari var bana vuryr anam aglyr sna vursa seninki ucarsn dedgn gbi.d.d

uçarım canım artık, ay biri bana vursun elinin tersiyle de uçayım urfaya
hayırlısı canım benim aklıma hakkari de geldi şırnak da geldi nereler nereler geldi çok ağladım üzüldüm urfa aklımın ucundan geçmiyordu ama nasip bu işler tabii

ahahh ben heyecanımı koruycam olumsuz birşey duyana kadar :) hayırlısı olsun gelirse bana yeniyıl hediyesi olur :)
Bakalım ben de umutluyum nedense kesin gelecekmiş gibime geliyor.

Kuzum orda pskoljkleri farkli cidden ne yasadklrni blmyrz snde alttan al bdha byle bse yapma tatlm kuruntu bunlar ya takma

Aynen ama napim öyle yapınca moralim bozuluyor.

Ben İzmir düşünüyordum düşündüğüm gibide oldu sevinsem mi üzülsem mi

Ay alemsn kz.d.d hayrlisi be kuzum nere cikarsa cksn ama hayrlsyla bitirp gelsnler saglikli bi seklde baska bse istemem RABBIM den:)

Bakalım ben de umutluyum nedense kesin gelecekmiş gibime geliyor.

izni kesin değil mi canım yani günü belli değil mi daha :) anlattım ya sana dün akşam konuştuk istersen geleyim dedi sabah bu haberi aldım mutlu oldum, Allah ım bu bir işaret mi :) biri beni yere indirsin ya aklıma neler geliyor neler

Ben İzmir düşünüyordum düşündüğüm gibide oldu sevinsem mi üzülsem mi

sevin canım ya sevin ne güzel 1 saatlik mesafende çok şükür :)

Canım daha kesin değil komutanlara bağlı dedi. Ya daha söylemedi ya da izin aldı ama bana söylemiyor.

İnşallah olur canım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…