önceden hiç anlamazdım askerlikle ilgi olayları yapılanları .giden yakınlarıam ahayırlı teskereler der gelene hoş geldin derdim şimdi askerlik ile ilgili herbir şeyi öğrendim valla nerdeyse ben bile yapacağım askerlik
Hahaha ayy bnmde oyle yaa makesf hatta ust devrdn brnin gozunu morartms bnm akıllı
Yok kuzum dha ustada dgl malsf meslege vermdler ya ondn uzunbkaliyr acemide 1ay kalrbdha kuzum bu ay belli olacak usta brlgn nerye dusecegi sorrm ama bi blgsi varsa der:)canım ustadasınız değil mi siz, bir öğrensin bakalım sormaktan ne çıkar :)
Yok kuzum dha ustada dgl malsf meslege vermdler ya ondn uzunbkaliyr acemide 1ay kalrbdha kuzum bu ay belli olacak usta brlgn nerye dusecegi sorrm ama bi blgsi varsa der:)
Hahahah ay deli edyr kiz o kadr uyaryrm sakin ol vurma kmseye yok askm delimym yakm kendimi ertsi gnu dyr bde gulerek msj atti brinin goznu morarttm kizma canimi skma bnm gece gece bak lafa bak .d.dAcemilikte çocuğun göğsüne tek atmış 1 hafta askerliği uzayacakmışta zar zor hallolmuş. Bunu bana gelince söylüyor. Şimdi de kesin olaylar olmuştur.
Canım bizimkiler maşallah Jackie Chan ahaha
Acemilikte çocuğun göğsüne tek atmış 1 hafta askerliği uzayacakmışta zar zor hallolmuş. Bunu bana gelince söylüyor. Şimdi de kesin olaylar olmuştur.
Canım bizimkiler maşallah Jackie Chan ahaha
Yok tatlim nerdeeee keske oyle olsaydi:)anladım kuzucum ben sandımki törenden sonra ustaya geçti :)
Kiz bunlar ucmus ya gercekten bde bnmkinin eli agr cidden dovdugu kslere aciyirm.d haketmdktn snra dovmez ama olan kendne olyor bde yazk dovlrmu ya oyle dtnce sen knden yanasn dyr bana deli.dbenimkinin vukuatlarını duysanız ahahaha acemide 5 ustada 2 şuanlık :) adamın kafasını evyeye sokmuşluğu var :)
Kuzum bnm safak 335oldu :)) bn yanls hespliodm bnn asker soyledi .dKızlarr selamm sonunda sahalara döndümmTabloda yanlışlık olanlar söylesinde düzelteyim bu geceee
3 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 56 ---SİİRT
PLASLAN / 60--- TOKAT
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 91
OZGEEMRE / 91
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 100
PERİ__KİZİ / 138
PRENSES / 138
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 137
TUCE_TUCE / 137
EFULİ__ / 138
POFUDUK16 / 152
EVREM2724 / 173
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 228
ZAMANSİZ93 / 248
YESMCEYHN / 251
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 336
KAMUHE / 339
MLTM / 345
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Kullansın işte canım gelsin aralık sonu gibi o da. :)bizim yol izni 4 gün canım yakın olduğu için sizin 2 gün, 3 gün normal izin 4 gün yol izni bize 7 gün eder :) bu ay içinde kullanırsak eğer :)
Ahaha bana da diyor ya akşam akşam derdin ne stresliyim zaten sıkıyorsun bunaltıyorsun beni ahahHahahah ay deli edyr kiz o kadr uyaryrm sakin ol vurma kmseye yok askm delimym yakm kendimi ertsi gnu dyr bde gulerek msj atti brinin goznu morarttm kizma canimi skma bnm gece gece bak lafa bak .d.d
benimkinin vukuatlarını duysanız ahahaha acemide 5 ustada 2 şuanlık :) adamın kafasını evyeye sokmuşluğu var :)
Kullansın işte canım gelsin aralık sonu gibi o da. :)
Ahaha bana da diyor ya akşam akşam derdin ne stresliyim zaten sıkıyorsun bunaltıyorsun beni ahah
Ohh maşallah
Aynen bnde kizdm kendne baya imsnra cvp vermdm yapmasn dye bdha yemn etti yaomcgna :)Kullansın işte canım gelsin aralık sonu gibi o da. :)
Ahaha bana da diyor ya akşam akşam derdin ne stresliyim zaten sıkıyorsun bunaltıyorsun beni ahah
Ohh maşallah
Kızlarr selamm sonunda sahalara döndümmTabloda yanlışlık olanlar söylesinde düzelteyim bu geceee
3 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 56 ---SİİRT
PLASLAN / 60--- TOKAT
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 91
OZGEEMRE / 91
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 100
PERİ__KİZİ / 138
PRENSES / 138
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 137
TUCE_TUCE / 137
EFULİ__ / 138
POFUDUK16 / 152
EVREM2724 / 173
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 228
ZAMANSİZ93 / 248
YESMCEYHN / 251
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 336
KAMUHE / 335
MLTM / 345
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Kiz negatifler cok bnm askerede sorcm kesn oda sanmyrmnyok dcek bak.dinşallah canım ya söyledim şimdi konuştuk, sorarım bir ama sanmıyorum dedi ay ne hevessiz bu çocuk ya..
Kiz bunlar ucmus ya gercekten bde bnmkinin eli agr cidden dovdugu kslere aciyirm.d haketmdktn snra dovmez ama olan kendne olyor bde yazk dovlrmu ya oyle dtnce sen knden yanasn dyr bana deli.d
Kiz negatifler cok bnm askerede sorcm kesn oda sanmyrmnyok dcek bak.d
Aynen massallahlari var ben tersldm cvp atmdm bdha yprsn cvp vermem msjlrna ddm annemi ararm bnde seni isterm mecbr konsrsn benle diyr manyk:) yazn bnm belime hafif vururdu oyle hosna gdyrms beyfendnin nerde oldgmu sasrdm kz actrdi bumu hafif curman derdm toplym ya bde cok sukr kisa girdk izne gelsede vuramz deli edyr beni.dbenimki de el kaldırmazsa karşıdaki, dokunmaz ama o eli havada gördü mü vay haline karşısındakinin, bir de büyük ebatlarda benimki vurdu mu indiriyor yapma diyorum bak askerliğin uzarsa beklemem diyorum ama dinleyen kim, hakediyorlar hayatım diyor :)
Hahahaha aynen gelsnler devmli insallah oyle bse vardr cnm yaaa bnm askerede yansr dmi oyle bse varsa usta brlgne ins iyi yer duser ya geldgnde dyrdu hep sirnaga hakkarye nderyrlarmsnormalde o beni heyecandırır, ay bu askerlik adamın heyecanını hevesini de götürdü
ama eğer böyle birşey varsa '' gel gel acımıcak '' dicem
inşallah canım ya söyledim şimdi konuştuk, sorarım bir ama sanmıyorum dedi ay ne hevessiz bu çocuk ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?