2014 Yarenleri! :)

Hahaha ayy bnmde oyle yaa makesf hatta ust devrdn brnin gozunu morartms bnm akıllı

Acemilikte çocuğun göğsüne tek atmış 1 hafta askerliği uzayacakmışta zar zor hallolmuş. Bunu bana gelince söylüyor. Şimdi de kesin olaylar olmuştur.

Canım bizimkiler maşallah Jackie Chan ahaha

canım ustadasınız değil mi siz, bir öğrensin bakalım sormaktan ne çıkar :)
Yok kuzum dha ustada dgl malsf meslege vermdler ya ondn uzunbkaliyr acemide 1ay kalrbdha kuzum bu ay belli olacak usta brlgn nerye dusecegi sorrm ama bi blgsi varsa der:)

Acemilikte çocuğun göğsüne tek atmış 1 hafta askerliği uzayacakmışta zar zor hallolmuş. Bunu bana gelince söylüyor. Şimdi de kesin olaylar olmuştur.

Hahahah ay deli edyr kiz o kadr uyaryrm sakin ol vurma kmseye yok askm delimym yakm kendimi ertsi gnu dyr bde gulerek msj atti brinin goznu morarttm kizma canimi skma bnm gece gece bak lafa bak .d.d

benimkinin vukuatlarını duysanız ahahaha acemide 5 ustada 2 şuanlık :) adamın kafasını evyeye sokmuşluğu var :)

Kızlarr selamm sonunda sahalara döndümm Tabloda yanlışlık olanlar söylesinde düzelteyim bu geceee

3 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 56 ---SİİRT

PLASLAN / 60--- TOKAT

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 91
OZGEEMRE / 91

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 100
PERİ__KİZİ / 138
PRENSES / 138

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 137
TUCE_TUCE / 137
EFULİ__ / 138
POFUDUK16 / 152
EVREM2724 / 173

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 228
ZAMANSİZ93 / 248
YESMCEYHN / 251

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 336
KAMUHE / 335
MLTM / 345

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

benimkinin vukuatlarını duysanız ahahaha acemide 5 ustada 2 şuanlık :) adamın kafasını evyeye sokmuşluğu var :)
Kiz bunlar ucmus ya gercekten bde bnmkinin eli agr cidden dovdugu kslere aciyirm.d haketmdktn snra dovmez ama olan kendne olyor bde yazk dovlrmu ya oyle dtnce sen knden yanasn dyr bana deli.d

Kuzum bnm safak 335oldu :)) bn yanls hespliodm bnn asker soyledi .d

bizim yol izni 4 gün canım yakın olduğu için sizin 2 gün, 3 gün normal izin 4 gün yol izni bize 7 gün eder :) bu ay içinde kullanırsak eğer :)
Kullansın işte canım gelsin aralık sonu gibi o da. :)

Hahahah ay deli edyr kiz o kadr uyaryrm sakin ol vurma kmseye yok askm delimym yakm kendimi ertsi gnu dyr bde gulerek msj atti brinin goznu morarttm kizma canimi skma bnm gece gece bak lafa bak .d.d
Ahaha bana da diyor ya akşam akşam derdin ne stresliyim zaten sıkıyorsun bunaltıyorsun beni ahah

Ohh maşallah

Ahaha bana da diyor ya akşam akşam derdin ne stresliyim zaten sıkıyorsun bunaltıyorsun beni ahah

Ohh maşallah

inşallah canım ya söyledim şimdi konuştuk, sorarım bir ama sanmıyorum dedi ay ne hevessiz bu çocuk ya..

Ohh maşallah
Aynen bnde kizdm kendne baya imsnra cvp vermdm yapmasn dye bdha yemn etti yaomcgna :)

ellerine sağlık kuzum :) bugünlere çok şükürrrrrrrrrrrrrr ....

Kiz bunlar ucmus ya gercekten bde bnmkinin eli agr cidden dovdugu kslere aciyirm.d haketmdktn snra dovmez ama olan kendne olyor bde yazk dovlrmu ya oyle dtnce sen knden yanasn dyr bana deli.d

benimki de el kaldırmazsa karşıdaki, dokunmaz ama o eli havada gördü mü vay haline karşısındakinin, bir de büyük ebatlarda benimki vurdu mu indiriyor yapma diyorum bak askerliğin uzarsa beklemem diyorum ama dinleyen kim, hakediyorlar hayatım diyor :)

Aynen massallahlari var ben tersldm cvp atmdm bdha yprsn cvp vermem msjlrna ddm annemi ararm bnde seni isterm mecbr konsrsn benle diyr manyk:) yazn bnm belime hafif vururdu oyle hosna gdyrms beyfendnin nerde oldgmu sasrdm kz actrdi bumu hafif curman derdm toplym ya bde cok sukr kisa girdk izne gelsede vuramz deli edyr beni.d

normalde o beni heyecandırır, ay bu askerlik adamın heyecanını hevesini de götürdü
ama eğer böyle birşey varsa '' gel gel acımıcak '' dicem
Hahahaha aynen gelsnler devmli insallah oyle bse vardr cnm yaaa bnm askerede yansr dmi oyle bse varsa usta brlgne ins iyi yer duser ya geldgnde dyrdu hep sirnaga hakkarye nderyrlarms

inşallah canım ya söyledim şimdi konuştuk, sorarım bir ama sanmıyorum dedi ay ne hevessiz bu çocuk ya..

Aynen benimki normalde de öyle heveslendirmez hiç beni. Buluşacaksak bile kesin olmadan buluşuruz demez bakalım inşallah der ayy gelsin öldürcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…