Ahahaha sakallrni yol kz .d.dDenicem başladım bile ahahah. Ayy bir gelsin olmayan pıyıklarını yolcam ahaha
14milyardi 18e cikardlr dha da cikartrlar yani keske parasz olsydida deslrdi istyn gider istyn gitmz die.dPATRON ÇILDIRDI
12 AY ASKERLİK 18.000 TL
Ben de çok heyecanlıyım ama bastırmaya çalışıyorum hala kendimi nisana endekslediminşallah canım benim inşallah :) inan öyle heyecanlandım ki :)
Ahahaha sakallrni yol kz .d.d
Sizden 3ay fazlayz :) hemen gecsn istyrm bn tatlm yaa oda mumkn dgl tabi bunada sukur:)
14milyardi 18e cikardlr dha da cikartrlar yani keske parasz olsydida deslrdi istyn gider istyn gitmz die.d
Ben de çok heyecanlıyım ama bastırmaya çalışıyorum hala kendimi nisana endeksledimİnşallah gelirler yaaa :)
ben de bastırsam iyi olcak her an hevesim kursağımda kalabilir :)
İşte bir canımda hayal kırıklığına uğrayacağımı söylüyor o yüzden nötrüm şu anda.
nötr nötr takılalım gel :) gelmek istemezse ona da hak veririm gelip tekrar dönmek zor olucaktır ahhh ahh
Gelsin benimki yaaaaa
Uff hayırlısıŞu anda hüzün ve özlem duygusu bastırdı beni
heh oturdum totomun üzerine işteee.. bizde izinler hepsini birden kullanıcaksan veriliyormuş, komutan yollamam seni demiş
Eneee bakalım benimki söylemedi sanırım yaa bir dönüş yapsa bana sorcamda şu denetlemeler bitmedi gitti.
Eneee bakalım benimki söylemedi sanırım yaa bir dönüş yapsa bana sorcamda şu denetlemeler bitmedi gitti.
sevgilimin askere gideceği zaman bir arkadaşı her şeyinde yanındaydı çocukluğunun birlikte geçtiği bir arkadaşı sevgilim otobüse binip gittikten 10 dk sonra benim yanıma geldi ağlıyordum iyi misin diye sordu iyiyim dedim neyle dönüceksin bırakayım mı seni dedi arabayla geldim gerek yok dedim neyse ben bu çocuğu daha sevgilimi tanımadan evvel tanıyordum bana takılmıştı daha önce ama zaten önüne gelene asılan bi çocuk oldugu için o zamanlar önemsemedm neyse sevgilim gittikten sonra kayınvalideme gittim görümcekimle kayınvalidemle oturduk sonra eve döndüğümde facede bu çocuk eklemiş beni kabul ettim bana numarasını yazmış bişeye ihtiyacın olursa araman yeterli okan benm kardeşim emanetine sahıp cıkmak yakısır dedı bende dusunmen yeter sag ol dedım haber vermezsen sen bilirsin bir görevimizi yapalım dedi tekrar sağ ol dedim sonra bu cocuk benı faceden sıldi sevgilim daha yenı yola cıkmıs ben ona bısey soylemedm tabı sonra unuttum aksam aklıma geldi soyledım ve bana cok kızdı bana neden smdı soyluyosun neden daha once soylemedn dıye sen bu cocukla konussaymıssın sana asılacakmıs resmen dedi bana soylemedım dıye cok kızdı sımdı tırım tırım o cocugun numarasını arıyor benım sevglm cok snırlı bırısı korkuyorum kızlar
üzüldüm ya bütün izin bir seferde, ama yapacak birşey yok hayırlısı :)
Neymişş neymişş kızlarrr kaçırdım olayıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?