2014 Yarenleri! :)

14milyardi 18e cikardlr dha da cikartrlar yani keske parasz olsydida deslrdi istyn gider istyn gitmz die.d

kimse gitmezdi o zaman canım :) ama sen gitmezsen ben gitmezsem savaş halinde kim koruyacak vatanı, sadece askerliğin bu kadar uzun olmasından şikayetçiyim, her gün disiplinli bir şekilde eğitim aldıkları 6 ayı bu 12 aydan daha verimli görüyorum :)

valal kızlar hakkımzada hayırlısı ne ise onu versin Allhım ..askerlerimiz paşalar gibi yapıp gelecek inşallah biz onlara moral verelim destek ollım alttan alalım onları kimbilir ne ruh halindeler orda bizlerden uazak

heh oturdum totomun üzerine işteee.. bizde izinler hepsini birden kullanıcaksan veriliyormuş, komutan yollamam seni demiş

Eneee bakalım benimki söylemedi sanırım yaa bir dönüş yapsa bana sorcamda şu denetlemeler bitmedi gitti.

sevgilimin askere gideceği zaman bir arkadaşı her şeyinde yanındaydı çocukluğunun birlikte geçtiği bir arkadaşı sevgilim otobüse binip gittikten 10 dk sonra benim yanıma geldi ağlıyordum iyi misin diye sordu iyiyim dedim neyle dönüceksin bırakayım mı seni dedi arabayla geldim gerek yok dedim neyse ben bu çocuğu daha sevgilimi tanımadan evvel tanıyordum bana takılmıştı daha önce ama zaten önüne gelene asılan bi çocuk oldugu için o zamanlar önemsemedm neyse sevgilim gittikten sonra kayınvalideme gittim görümcekimle kayınvalidemle oturduk sonra eve döndüğümde facede bu çocuk eklemiş beni kabul ettim bana numarasını yazmış bişeye ihtiyacın olursa araman yeterli okan benm kardeşim emanetine sahıp cıkmak yakısır dedı bende dusunmen yeter sag ol dedım haber vermezsen sen bilirsin bir görevimizi yapalım dedi tekrar sağ ol dedim sonra bu cocuk benı faceden sıldi sevgilim daha yenı yola cıkmıs ben ona bısey soylemedm tabı sonra unuttum aksam aklıma geldi soyledım ve bana cok kızdı bana neden smdı soyluyosun neden daha once soylemedn dıye sen bu cocukla konussaymıssın sana asılacakmıs resmen dedi bana soylemedım dıye cok kızdı sımdı tırım tırım o cocugun numarasını arıyor benım sevglm cok snırlı bırısı korkuyorum kızlar

eğer aranızda geçen konuşma sadece bundan ibaretse sana bu kadar kızması anlamsız geldi canım sonuçta hepimize askerlerimizin arkadaşları veya abileri böyle şeyler söyleyebiliyorlar, niyetini belli etmedikten sonra nerden anlayabilirizki kim kötü kim iyi niyetli.. seni suçlamasına izin verme bu yüzden.. o çocuk da eğer sevgilinin düşündüğü gibi kötü niyetliyse konuşmasın da fayda var, korkun konuşmaktan da öteye gitmesi sanırım ama korkma canım çocukluk arkadaşı diyorsun, birbirlerinin huylarını bilirler diye düşünüyorum

üzüldüm ya bütün izin bir seferde, ama yapacak birşey yok hayırlısı :)

Ben şimdi konuştum öğleden sonra denetleme olmazsa komutanlar müsait olursa izin işini konuşcam ona göre kesinleşecek dedi.
Neymişş neymişş kızlarrr kaçırdım olayıııı

Canım yeni seneye girince yol izinleri yenileniyormuş yani tekrardan yol izni ekleniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…