bana bunlarla gel heh böyle işte süpersin canım, aynen devam :)
tabiki onların yaşadığı zorluğu biz yaşamıyoruz ama onları anladığımızı hissettirebilirsek, gör bak nasıl dile geliyorlar
Erkeklern yapsi fRklidir demek seninki demiyor cnm taknti yapma yaninicinde yasiyordur buyutme bnce cnm:)
Ozler tabi cnm nye ozlemesn ya heleki askerde varya akillari bizde o derece hehe:) yasadklarni bz bilemeyz smdi sende cocuga yuklenme derm kuzum der tabi bak huyuna git iki tatli soz soyle bak nasl yumusayp diyorlar hepsi byle anam ilk sen pohpohlicanYa canım ilk başlarda öyle değildi söylüyordu acaba artık özlemiyor mu ühühüGerçi çocuk iyi değil belli ama ne bileyim yaa özlesin.
Bakalım bir de böyle denicem :) İşe yarar diye tahmin ediyorum. :)
Ozler tabi cnm nye ozlemesn ya heleki askerde varya akillari bizde o derece hehe:) yasadklarni bz bilemeyz smdi sende cocuga yuklenme derm kuzum der tabi bak huyuna git iki tatli soz soyle bak nasl yumusayp diyorlar hepsi byle anam ilk sen pohpohlican
Sen uzulmedie anlatmiyordur kuzum sıkma canini insallah hayrlsyla yapip gelirlerde bzde bi oh cekeriz:)Evet anlatmıyor bir de bana içine atıyor her şeyi maalesef.
Benim de aklım hep onda ohh
canım aralıkta gelmek istiyor ya, yol izinleri 2015 te tekrar eklenecekmiş böyle birşey söyledi mi askerin acaba bu yüzden mi gelmek istiyor
Sen uzulmedie anlatmiyordur kuzum sıkma canini insallah hayrlsyla yapip gelirlerde bzde bi oh cekeriz:)
Gunaydn tatlm iidr seni sormali:)
Cogu oyle der de bakma degismyen de var mesela abim gitti geldi ayniHerkeste bir ağız olmuş gibi aynı cümleyi kuruyor ''erkek askerden geldiğinde değişir gör bak ayrılır vs.'' gelse bir dert gelmese bir dert.
Ne ogrendn kuzum bzde heycanlanak senle de bakem .dçok şükür bebeğim az önce birşey öğrendim daha da heyecanlandım :)
Cogu oyle der de bakma degismyen de var mesela abim gitti geldi aynibnm asker cok asabi braz saknlestrmede dgsse hic fena olmaz:))
Yok canım söylemedi bir şey. Sadece bunaldım kafa dağıtmam gerek özledim bir de o yüzden gelmek istiyorum dedi. Nasıl yani 2015 te izin süresinden düşmemiş mi olacak yani
Hahaha ayy bnmde oyle yaa makesf hatta ust devrdn brnin gozunu morartms bnm akıllıAynen canım benimki de öyle çok sinirli adam gitti daha beter oldu ahaha
Dogrudur kuzum ama bzmkler kullanyor die otomatkmen silmezlermi? Ins oyle okur da hep gelirler hahamesela canım şöyle oluyormuş az önce bir arkadaşım söyledi, 2014 te yol izinleri varya, yeni yıla girince tekrar yol izinleri ekleniyormuş :)
Ne ogrendn kuzum bzde heycanlanak senle de bakem .d
mesela canım şöyle oluyormuş az önce bir arkadaşım söyledi, 2014 te yol izinleri varya, yeni yıla girince tekrar yol izinleri ekleniyormuş :)
Dogrudur kuzum ama bzmkler kullanyor die otomatkmen silmezlermi? Ins oyle okur da hep gelirler haha
Yol izni dediğin 2 gün değil mi canım yani şimdi gelse aralıkta. 2015te +2 fazla mı olacak sadece 2 güncük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?