Hosbuldum seker:) ay bugn nyedir bilmem icmde bi mutluluk var nedensiz:))iyiyim ben de canım benim sen de hoşgeldiin
hayırdır canım sorun nedir?kızlar bana yardım edin bi sorunum var
ohh ne güzell işte kuzumm ben de kendimi telkinlemeye çalışıyorum diyet açığımı kapatmaya çalışıyorumHosbuldum seker:) ay bugn nyedir bilmem icmde bi mutluluk var nedensiz:))
Ayy diyet deme bana baya uzak benden:) yapamiyorm diyet yahayırdır canım sorun nedir?
ohh ne güzell işte kuzumm ben de kendimi telkinlemeye çalışıyorum diyet açığımı kapatmaya çalışıyorum
ayy ben haftasonu kaçırdım baya şimdi toparlamaya çalışıyorum pöffAyy diyet deme bana baya uzak benden:) yapamiyorm diyet ya
Evde blgsyrdan acyrm hareket yapyorm zayflama icn:) hahaayy ben haftasonu kaçırdım baya şimdi toparlamaya çalışıyorum pöff
ben bütün gün hareket halinde olduğum için anca boğazımı kesmeye çalışıyorum, hareket yapacak halim hiç kalmıyor hahahahEvde blgsyrdan acyrm hareket yapyorm zayflama icn:) haha
aynen canim ..bizde hepsini bir kullanıcaz diger türlü komutan göndermiyo malesefheh oturdum totomun üzerine işteee.. bizde izinler hepsini birden kullanıcaksan veriliyormuş, komutan yollamam seni demiş
hahah herkeste bir mutluluk bugün hayırdır inşallahkizlar bn geldim:) ayy bi mutluyum bugun seviom hepinizi:)
hayırlı olsun nidacim.cok sevindimKızlaaar ben geldiiim işi kaptımda geldiiiim oleeeeey
hb bebekimm..valla iim cok şükür ya askerimde sabh aradi cok mutlu geliyodu sesi,bnm mutlulukta tavan yaptı dolayısıyla:)hahah herkeste bir mutluluk bugün hayırdır inşallahhoşgeldin hayatım
bnmde bnmde:)Hosbuldum seker:) ay bugn nyedir bilmem icmde bi mutluluk var nedensiz:))
aynen canim ..bizde hepsini bir kullanıcaz diger türlü komutan göndermiyo malesef
ohh Allah nazarlardan korusun kuzu maşallahhb bebekimm..valla iim cok şükür ya askerimde sabh aradi cok mutlu geliyodu sesi,bnm mutlulukta tavan yaptı dolayısıyla:)
Şubat ta kullanicaz allahin izniyle tatlımCanım siz bu ay kullanmıcak mıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum
amin kuzum..ya bizimki biraz dengesiz bzn çok durgun sessiz oluyo telefonda,bnde keyiflensin diye uğraşıyorum. .bznde cok mutlu geliyo sesi..askerlik psikolojisi iste:)ohh Allah nazarlardan korusun kuzu maşallah
askerlik işte kuzu napıcaksın insanlık hali bir de, birbirini tutmuyor malesef her zamanamin kuzum..ya bizimki biraz dengesiz bzn çok durgun sessiz oluyo telefonda,bnde keyiflensin diye uğraşıyorum. .bznde cok mutlu geliyo sesi..askerlik psikolojisi iste:)
bnde hicbisi demiyorum kuzu ..bakıyorum mutlu bnde sormuyorum hic dun niye durgundun diye, bunaltmak istemiyorum ..askerlik işte kuzu napıcaksın insanlık hali bir de, birbirini tutmuyor malesef her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?