- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ohhhh nidam hadi gozun aydin tatlimm hayirli olsun insallahh :)Kızlaaar ben geldiiim işi kaptımda geldiiiim oleeeeey
hosgeldin baaaal :) bende cok mutluyum bugunnn biliyonn muuu :) seviyorum uleeeeeeynnnn hepinizi :)kizlar bn geldim:) ayy bi mutluyum bugun seviom hepinizi:)
Guzel gunlerde kullan:) hergun duyarsin sevdiceginin sesini insallah.bugunde masallahi var herkesin yaaa :) valla bende okadar olumsuzluklara ragmen bugun cok mutluyum :) hem erdimin sesini duydum iki gundur arayamiyordu denetim yuzunden hemde annem beni cok mutlu etti :) bana kasik catal bicak seti almiss al kizim ilk ceyizin olsun dedi ayy bir fena oldum ki :) seni vermem turkiyeye diyen kadin ceyizime basladi inanamiyorum yaaa :))))
misafirler var diye inceleyemedim ama resmini gordum biraz eski model ama yarin incelicem artik. begenmezsem geri vercez yoksa da iste gunluk kullaniriz erdimlee :)
saol canim :) aminnn insallah hepimiz duyalim askerlerimizin sesiniiiGu
Guzel gunlerde kullan:) hergun duyarsin sevdiceginin sesini insallah.
Haber alamamak sesini duyamamak cok fena.
Saol balımmm :) sende güle güle kullan tatlım agız tadıyla inşallah:)ohhhh nidam hadi gozun aydin tatlimm hayirli olsun insallahh :)
hosgeldin baaaal :) bende cok mutluyum bugunnn biliyonn muuu :) seviyorum uleeeeeeynnnn hepinizi :)
edirnede benimkisi. 365 le basladık safak 100 sukurler olsun:) martta burda canım benimkiisi.. evet burası cok iyi geliyor cok guzel arkadaslıklar ediniyor ınsan :)Bunlari duydukca bi anda seviniyorum.ama kisa sürüyor burasi iyi ki var.sizler..senin asker nerede ne kadar kaldi?
saol kusummm aminn :) sende baslarsin artik ceyize falan kiz :) yoksa hazirmi herseyiin :)Saol balımmm :) sende güle güle kullan tatlım agız tadıyla inşallah:)
hazır kuşum çoğu bitti işte tamamlıcam yavaş yavaş :) yaza yetişirrsaol kusummm aminn :) sende baslarsin artik ceyize falan kiz :) yoksa hazirmi herseyiin :)
Hııı dönüşte yollarsın canım :) hem daha iyi moral olur askerine
Dönüşte kargo yollarım ama şimdi fotoğraflarımızı istiyor onları yollucam bir de mektup yazcam. Bir zarfa başka hangi hediye konulur ki :)
Günaydınnn canlar :)
Günaydın canım
Hmmm bilemedim ki kutu gibi bir şey olsaydı iş biraz daha kolaydıMektuba parfümü sık biraz baya güzel oluyor ben öyle yapmıştım daa
günaydınnnnn
Canım aralık sonu gibi gelirse kargoya gerek yok. Ocak gibi yıldönümümüz o zaman kargo yollucam içlik bile koyarım kargoya artık ahaha.
Şimdi zarf düşün mektup fotoğraf bileklik başka ne olabilir ki?
Günaydıııın :)
Canım aralık sonu gibi gelirse kargoya gerek yok. Ocak gibi yıldönümümüz o zaman kargo yollucam içlik bile koyarım kargoya artık ahaha.
Şimdi zarf düşün mektup fotoğraf bileklik başka ne olabilir ki?
iyiyim balım çok şükür :) sen nasılsın :)nasılsın canım :)
hmmmm düşünüyorum şuan :) sizin için değerli olan bişi koyabilirsin sana aldığı gül gibi :)
ahahah içlik ve çamaşır da lütfennn :) konuşabildin mi dün akşam bebeğim
iyiyim balım çok şükür :) sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?