2014 Yarenleri! :)

bugunde masallahi var herkesin yaaa :) valla bende okadar olumsuzluklara ragmen bugun cok mutluyum :) hem erdimin sesini duydum iki gundur arayamiyordu denetim yuzunden hemde annem beni cok mutlu etti :) bana kasik catal bicak seti almiss al kizim ilk ceyizin olsun dedi ayy bir fena oldum ki :) seni vermem turkiyeye diyen kadin ceyizime basladi inanamiyorum yaaa :))))

misafirler var diye inceleyemedim ama resmini gordum biraz eski model ama yarin incelicem artik. begenmezsem geri vercez yoksa da iste gunluk kullaniriz erdimlee :)

Gu
Guzel gunlerde kullan:) hergun duyarsin sevdiceginin sesini insallah.
Haber alamamak sesini duyamamak cok fena.

Bunlari duydukca bi anda seviniyorum.ama kisa sürüyor burasi iyi ki var.sizler..senin asker nerede ne kadar kaldi?
edirnede benimkisi. 365 le basladık safak 100 sukurler olsun:) martta burda canım benimkiisi.. evet burası cok iyi geliyor cok guzel arkadaslıklar ediniyor ınsan :)

Dönüşte kargo yollarım ama şimdi fotoğraflarımızı istiyor onları yollucam bir de mektup yazcam. Bir zarfa başka hangi hediye konulur ki :)

Günaydınnn canlar :)

Günaydın canım

Hmmm bilemedim ki kutu gibi bir şey olsaydı iş biraz daha kolaydı Mektuba parfümü sık biraz baya güzel oluyor ben öyle yapmıştım daa

Günaydın canım

Hmmm bilemedim ki kutu gibi bir şey olsaydı iş biraz daha kolaydı Mektuba parfümü sık biraz baya güzel oluyor ben öyle yapmıştım daa

Canım aralık sonu gibi gelirse kargoya gerek yok. Ocak gibi yıldönümümüz o zaman kargo yollucam içlik bile koyarım kargoya artık ahaha.

Şimdi zarf düşün mektup fotoğraf bileklik başka ne olabilir ki?

Canım aralık sonu gibi gelirse kargoya gerek yok. Ocak gibi yıldönümümüz o zaman kargo yollucam içlik bile koyarım kargoya artık ahaha.

hmmmm düşünüyorum şuan :) sizin için değerli olan bişi koyabilirsin sana aldığı gül gibi :)

ahahah içlik ve çamaşır da lütfennn :) konuşabildin mi dün akşam bebeğim

hmmmm düşünüyorum şuan :) sizin için değerli olan bişi koyabilirsin sana aldığı gül gibi :)

Ayyy eve gülle giremedim yaa en sonuncuda da unutmuştum arabada ahaha Başka bir şey yaa hadi size güveniyorum :)

ahahah içlik ve çamaşır da lütfennn :) konuşabildin mi dün akşam bebeğim

Evet canım konuştuk şükür iyiydik yanii. Ama nöbette de mesajlaşıyorduk telefon birden kapandı dahada açılmadı inşallah yakalanmamıştır.

Gene fotoğrafları sordu hala yollamadın mı dedi :)
Yarın yollamam gerek yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…