tesekkurelr bebegmm :)hayırlı olsun nidacim.cok sevindim
Yok kuzunum :) sen yapıyo musun?
İstanbul'dan İzmir'e yollayacaktım. Şimdilik askıya aldım gelme ihtimali var çünkü. :)
Nedensz yere ama keske hep bole olsam haha:)bnmde bnmde:)
Cokkk begendm kuzum gule gule kullansn insallah:)kizlar askima saat aldim malum sevgililer gununde burda inşallah:) bide siz bakin begenicekmisiniz:)
Eki Görüntüle 1323805
saol kuzumm amin inss:)Cokkk begendm kuzum gule gule kullansn insallah:)
bnde mutluydum ama sevdicek aramadi merak ediyorum ..mutluluk yarım kaldi gibi :)Nedensz yere ama keske hep bole olsam haha:)
Arar bebegin insallah yarin kalmasin mutlulugun kiz arar:)bnde mutluydum ama sevdicek aramadi merak ediyorum ..mutluluk yarım kaldi gibi :)
Simdide benim icim cok huzursuz.gunde bir defa ve en fazla 5 dk yetmiyor ya((((
Kibris LefkoşaCanım senınkı nerede ? Of ya zaten su konusamamak en zoru((
merhaba canım. geliyor geliyor sıkmayın hiç o güzel canınızı.. Öyle cabuk gececkki sen bile sasracaksın sadece kafanızı oraya vermeyin. surekli dusunmeyın safagınızıı..Kibris Lefkoşaazcik bi iletisime girebilsem arada birde olsa bi msj bisey gelse bu kadar hirpalanmicaz belki. cok özledim seni 4 ay nasıl gecicek diyo buraya gelince dank etti diyo bnde cok özledim daha bir hafta olmadi gideli. Nisan ayi gelir mi? Hic gelmicek gibi.
Beni de eklermisinn canim 137.Canim benim beni de ekler misin şafak 335
Insallah ama dusunmeden yapamiyorum hele yalniz kalip aksam yatag bas koyunca...gunde 1 kez ve en fazla 5 dk konusabiliyoruz.ayrilik cooookkk zormus.merhaba canım. geliyor geliyor sıkmayın hiç o güzel canınızı.. Öyle cabuk gececkki sen bile sasracaksın sadece kafanızı oraya vermeyin. surekli dusunmeyın safagınızıı..
yeni gittiği için öyle,bi kaç aya düzene girecektir.. Zaten alısacaksınız tam o sırada gelecek :) o acıdan sanslısınız.Insallah ama dusunmeden yapamiyorum hele yalniz kalip aksam yatag bas koyunca...gunde 1 kez ve en fazla 5 dk konusabiliyoruz.ayrilik cooookkk zormus.(
Bunlari duydukca bi anda seviniyorum.ama kisa sürüyor burasi iyi ki var.sizler..senin asker nerede ne kadar kaldi?yeni gittiği için öyle,bi kaç aya düzene girecektir.. Zaten alısacaksınız tam o sırada gelecek :) o acıdan sanslısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?