2014 Yarenleri! :)

Kizlar merhabaa anca girebildim netee canim askimla görüştüm ama sesi hic iyi degildi santralci olmus kesin olarak.bir iki kez aramis bni tlfn mesgulmus ailesini aramış duymamislar.cok kotu oldum öksüz gibi hissettim kendimi.gokhan terkedildin oglum demis kendi kendine. Mutlu mutlu konuşmaya calistim ama az keyfim yerime gelsin sesini duyim diye aradim sende bni uzdun dedi.kapatik dayanamadim aradim geri biraz konustuk ses kesildi cok mu uzun yazdim ya kusura bakmayin.

Simdide benim icim cok huzursuz.gunde bir defa ve en fazla 5 dk yetmiyor ya ((((

Canım senınkı nerede ? Of ya zaten su konusamamak en zoru ((
Kibris Lefkoşa azcik bi iletisime girebilsem arada birde olsa bi msj bisey gelse bu kadar hirpalanmicaz belki. cok özledim seni 4 ay nasıl gecicek diyo buraya gelince dank etti diyobnde cok özledim daha bir hafta olmadi gideli. Nisan ayi gelir mi? Hic gelmicek gibi.

merhaba canım. geliyor geliyor sıkmayın hiç o güzel canınızı.. Öyle cabuk gececkki sen bile sasracaksın sadece kafanızı oraya vermeyin. surekli dusunmeyın safagınızıı..

merhaba canım. geliyor geliyor sıkmayın hiç o güzel canınızı.. Öyle cabuk gececkki sen bile sasracaksın sadece kafanızı oraya vermeyin. surekli dusunmeyın safagınızıı..
Insallah ama dusunmeden yapamiyorum hele yalniz kalip aksam yatag bas koyunca...gunde 1 kez ve en fazla 5 dk konusabiliyoruz.ayrilik cooookkk zormus.(

Insallah ama dusunmeden yapamiyorum hele yalniz kalip aksam yatag bas koyunca...gunde 1 kez ve en fazla 5 dk konusabiliyoruz.ayrilik cooookkk zormus.(
yeni gittiği için öyle,bi kaç aya düzene girecektir.. Zaten alısacaksınız tam o sırada gelecek :) o acıdan sanslısınız.

yeni gittiği için öyle,bi kaç aya düzene girecektir.. Zaten alısacaksınız tam o sırada gelecek :) o acıdan sanslısınız.
Bunlari duydukca bi anda seviniyorum.ama kisa sürüyor burasi iyi ki var.sizler..senin asker nerede ne kadar kaldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…