Ayyy eve gülle giremedim yaa en sonuncuda da unutmuştum arabada ahaha Başka bir şey yaa hadi size güveniyorum :)
Evet canım konuştuk şükür iyiydik yanii. Ama nöbette de mesajlaşıyorduk telefon birden kapandı dahada açılmadı inşallah yakalanmamıştır.
Gene fotoğrafları sordu hala yollamadın mı dedi :)
Yarın yollamam gerek yaa.
bugün yollasana yanında değil mi fotoğraflar.. sarjı bitmiş olabilir canım veya devriye gelmiştir hemen kötü düşünme, konuşmanıza sevindim :)
ceyhun da sabaha kadar ofiste çalıştı saat 4 te mesaj attı işim bitti yatıyorum diye :) ben de sese uyanıp cevap verince ''sen bu saate kadar beni mi bekledin '' diyor :) hee dedim uyuyarak bekledim :))
Canım daha mektup yazmadım fotoğrafları çıkarmadım o yüzden yaa gelir diyee askıya aldım ben
Bugün hepsini halledip yarın sabah erkenden yollucam.
mektubun arasına saç teli koy ve mektup sık :)
kargoyu yaparken giysilerin arasına saçım düşmüş son anda kargoyu kapatırken gördüm, çıkarmadım :) sevdiceğe dedim saç telim düşmüş içine ben de almadım dedim.. onu görünce ağlarım ki ben diyor :)
Mektup sık ne bacım parfüm parfüm
İzmir'e ne zaman ulaşır acaba. Aps ile yollayınca haftasonu da iletiliyor mu ya.
1tane mi saç teli koyayım komik olmaz mı
Bak mektup, fotoğraf, bana aldığı bileklik bir adet saç teli ahaha başka
mektup nedir ya ahahah sevdicek aradı tam sana yazarken kafa gitti
bugün bırakabilseydin yarın elinde olurdu :) haftasonu için hiçbir bilgim yok
sana göre içlik de komikti cicim niye komik olsun koy sen koy :) eğer aralık sonu izne gelmicekse çamaşır da yollıcaksın tamam işte yetmez mi :)
Yok canım ben atlet don içlik işini ocak ayına bıraktım ahaha. Şimdi acele fotoğraf falan yollamam gerek bir de mektup keşke salı falan halletseydim şimdi elinde 0lurdu yaa. Fotoğrafları hemen çıkarıyorlar di mi ya
5 dk da çıkarıyorlar fotoğrafları :) mektubun hazır mıydı bari :)
O da hala hazır değil offf yaa her şeyi son dakikaya bırakıyorum ben. Bileklikte evde üff keşke getirseydim bugün bile hallolurdu di mi tühh. Kısmet napalım pazartesi salı elinde olur artık. :)
günaydınnnnnn canlarımmm nasılsınız
inşallah bebeğim cok saol..begenmene sevindim:)Güle güle kullansın kuzum Sevdiceğin çok güzel :) saatini kurup ömrünüz tik tak her dakika birlikte aksın inşallah
günaydınnn canım, çok şükür sen nasılsın :)
ooo ne güzel bebeğim :) sen niye mutlusun bakim:)ohhhh nidam hadi gozun aydin tatlimm hayirli olsun insallahh :)
hosgeldin baaaal :) bende cok mutluyum bugunnn biliyonn muuu :) seviyorum uleeeeeeynnnn hepinizi :)
bende iyiyim canım işteyim herzamanki gibi ...zamanlar geçsin istiyorum nisan gelsin hemen sanki geçmiyor bir bakmışı 1 ay olmuş ....ne bileyim karmakarışığım bugün ben ....
süper haber kuzum bu cokkkkkk sevindim..alisiyo demkki zamnlabugunde masallahi var herkesin yaaa :) valla bende okadar olumsuzluklara ragmen bugun cok mutluyum :) hem erdimin sesini duydum iki gundur arayamiyordu denetim yuzunden hemde annem beni cok mutlu etti :) bana kasik catal bicak seti almiss al kizim ilk ceyizin olsun dedi ayy bir fena oldum ki :) seni vermem turkiyeye diyen kadin ceyizime basladi inanamiyorum yaaa :))))
misafirler var diye inceleyemedim ama resmini gordum biraz eski model ama yarin incelicem artik. begenmezsem geri vercez yoksa da iste gunluk kullaniriz erdimlee :)
canım aslında günler kısa daha çabuk akşam oluyor, nisan da bitiyor sizin.. biz yazın da beklicez hava 9da kararıyor yazın napıcaz bilmiyorum :))
Allhım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım ..geçecek elbet ama ansıl geçecek işte ..senin ne zaman gelecek canım..
amin canım cümlemizin.. ağustosta gelecek canım nasipse
amin canım ...inşallah geçecek canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?