2014 Yarenleri! :)

yok bebeğim ben alışkınım hatta bana yeşo de herkes öyle der :)) iyiym canım çok şükür, bugün askerim kargosunu alacak, tel de yolladım çok heyecanlıyım sokabilcek mi diye

Ne zaman yolladın ki bugün alacak daha bugün yollamadın mı

Ahaha

Niye bu çocugun hiçbir şeyi yok mu bacım

benimki iri yavru çamaşır konusunda sıkıntı çekiyoruz çok fazla terliyor.. bir de çarşısı yok şampuanı bile ben alıp yolladım düşün yani :)) ayy konuşturma beni aşkısının bütün kirli çamaşırları çıktı oraya :))

yok canım salı günü gönderdim şimdi baktım internetten viranşehire gelmiş, öğleden sonra gidip alacak kısmetse :)

Aaa çarşısı yoksa zor o zaman haklısın canım benim. İyi bari o zaman peki PTT ile mi yolladın özel kargo şirketi mi erken gitmiş çünkü. :)

Bu arada telefon hala açılmadı kesin yakalandı. Şarjı az olsa mutlaka söylerdi.

Ahada açıldı şükür

Son düzenleme:
Aaa çarşısı yoksa zor o zaman haklısın canım benim. İyi bari o zaman peki PTT ile mi yolladın özel kargo şirketi mi erken gitmiş çünkü. :)

yurtiçi kargoyla yolladım canım şubesi çok yakınmış o yüzden onu tercih ettik :) evet ya çok hızlı gitti çok şükür :)
heh bak açılmış telefon sevindim :))

yok bebeğim ben alışkınım hatta bana yeşo de herkes öyle der :)) iyiym canım çok şükür, bugün askerim kargosunu alacak, tel de yolladım çok heyecanlıyım sokabilcek mi diye
Tamam yeso haha.d bende iyiym sukur kz kargoya bakyor komutanlar tel nasl yolladn

Yok cnm ben ilaclardan nefret ederm icmem smdi scak suya limon bal kattm bssym kalmaz ins:) tskr kuzum dusndgn icn

ne demek canım biz burda aynı duyguları aynı hasretliği çekşiyoruz tanımasakta hsiler aynı olunca yardımcı olmak için ne gerekiyorsa yarnelr burdayız :) nasıl cümle kurdum

yurtiçi kargoyla yolladım canım şubesi çok yakınmış o yüzden onu tercih ettik :) evet ya çok hızlı gitti çok şükür :)
heh bak açılmış telefon sevindim :))

Bakalım ptt ile geç gider diyorlar ama başka çare yok. :)

Bnmkde gecrdi sukur az yazio smdlik ama olsn:)

İlk başlarda öyle oluyor sonra yavaş yavaş yazmaya başlıyorlar canım. :)

Merhaba kızlar,

Biliyorsunuz Jandarma olan kısa erlerin hâlâ acemi eğitimi atışlar ve tüfeksiz eğitimle devam ediyor. Tüfeksiz eğitimler tarzan pozisyonunda geçtiği için çok yorucuymuş. Benim sevgilim bugün hangi ilçede görev yapacağım belli olacak dedi. Acemiliği Manisa'ydı, ustalığı da Manisa ama ilçesi bugün belli oluyor. Hayırlısı neyse o olsun. İnşallah cezaevi çıkmaz tek dileğim bu. Ben bugün yine spordayım :) Bu arada regl günüm yaklaştıkça tatlı değil ama çikolata isteğim artıyor. Ne yapabilirim diye düşündüm sonra yaptığım araştırma sayesinde kendi çikolatamı yaptım. Tam çikolata denmez ama ona yakın.

16 tane hurmayı suda biraz ıslattım. Sonra çekirdeklerini çıkarıp rondoya attım. Üstüne 1 çay bardağı dolusu fındık, 4-5 yemek kaşığı süt, 1 çay kaşığı vanilya ve 2 silme çorba kaşığı kakao ekledim. Rondoda çektim ve bir tabağa iyice bastırdım dolaba attım. Biraz sertleştikten sonra dilimleyip yemeye hazır. Tadı gerçekten çok güzel olmuştu. Hurma zaten çok faydalı. 2 silme çorba kaşığı kakaoda yaklaşık 75-80 kalori falan. Vanilya 20 kalori civarında. Yani asıl kalori gibi gözüken şeyler toplamda 100 kalori. Hurma, süt ve fındık zaten normalde tüketilmesi gereken şeyler. Ve yaptığım şeyden bana yaklaşık 10 günlük çikolata çıkar. :) Normal çikolataya göre daha sağlıklı bir de ben spor yaptığım için daha uygun bana. @nidagkhn sormadan ben paylaştım tarifi. Herkese mutlu günler.

canım sor askerine kargo şirketleri askeriyeye kadar bırakabiliyormuş bazen..

Ptt ile yolla dedi şimdi. :)

Ben ocakta kısmetse o kurabiyeyi de koycam ahaha. Bu arada kaç gündür radyoda reklamda termal içlik 16 tl diye denk geliyorum bu bir işaret midir nedir

Ptt ile yolla dedi şimdi. :)

Ben ocakta kısmetse o kurabiyeyi de koycam ahaha. Bu arada kaç gündür radyoda reklamda termal içlik 16 tl diye denk geliyorum bu bir işaret midir nedir

aynen bu sefer yiyecek göndericem ya kurabiyeler nöbette yesin diye kuruyemişler doğumgünüsü için o asker kurabiyelerinden bir de sarma :)) nasılsa iki günde gidiyor tapper a koydum mu dayanır herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…