yok bebeğim ben alışkınım hatta bana yeşo de herkes öyle der :)) iyiym canım çok şükür, bugün askerim kargosunu alacak, tel de yolladım çok heyecanlıyım sokabilcek mi diye
Ahaha
Niye bu çocugun hiçbir şeyi yok mu bacım
Ne zaman yolladın ki bugün alacak daha bugün yollamadın mı
benimki iri yavru çamaşır konusunda sıkıntı çekiyoruz çok fazla terliyor.. bir de çarşısı yok şampuanı bile ben alıp yolladım düşün yani :)) ayy konuşturma beni aşkısının bütün kirli çamaşırları çıktı oraya :))
yok canım salı günü gönderdim şimdi baktım internetten viranşehire gelmiş, öğleden sonra gidip alacak kısmetse :)
Aaa çarşısı yoksa zor o zaman haklısın canım benim. İyi bari o zaman peki PTT ile mi yolladın özel kargo şirketi mi erken gitmiş çünkü. :)
Yok cnm ben ilaclardan nefret ederm icmem smdi scak suya limon bal kattm bssym kalmaz ins:) tskr kuzum dusndgn icndikkat et kendine canım salma kendini.nane limon iç ilaç kullnıyormuusn ..
Tamam yeso haha.d bende iyiym sukur kz kargoya bakyor komutanlar tel nasl yolladnyok bebeğim ben alışkınım hatta bana yeşo de herkes öyle der :)) iyiym canım çok şükür, bugün askerim kargosunu alacak, tel de yolladım çok heyecanlıyım sokabilcek mi diye
Bnmkde gecrdi sukur az yazio smdlik ama olsn:)Bu arada telefon hala açılmadı kesin yakalandı. Şarjı az olsa mutlaka söylerdi.
Ahada açıldı şükür
Tamam yeso haha.d bende iyiym sukur kz kargoya bakyor komutanlar tel nasl yolladn
Aynen tatlm dikkat etsn guzl fikrnama bnde sarjmi yollasm napsam haha:)kendisi gidip alıcak canım öğleden sonra için izin aldı :) yoksa yollarmıyım yavru ahahah askerlik uzar
Yok cnm ben ilaclardan nefret ederm icmem smdi scak suya limon bal kattm bssym kalmaz ins:) tskr kuzum dusndgn icn
Aynen tatlm dikkat etsn guzl fikrnama bnde sarjmi yollasm napsam haha:)
yurtiçi kargoyla yolladım canım şubesi çok yakınmış o yüzden onu tercih ettik :) evet ya çok hızlı gitti çok şükür :)
heh bak açılmış telefon sevindim :))
Bnmkde gecrdi sukur az yazio smdlik ama olsn:)
Bakalım ptt ile geç gider diyorlar ama başka çare yok. :)
İlk başlarda öyle oluyor sonra yavaş yavaş yazmaya başlıyorlar canım. :)
canım sor askerine kargo şirketleri askeriyeye kadar bırakabiliyormuş bazen..
Ptt ile yolla dedi şimdi. :)
Ben ocakta kısmetse o kurabiyeyi de koycam ahaha. Bu arada kaç gündür radyoda reklamda termal içlik 16 tl diye denk geliyorum bu bir işaret midir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?