aahahha aynı ben son dakikaların adamıyızz
inşaallah canım, bekliyoruz sabırla duayla.. ama ben de nisanı bekliyorum izin için :)
Hayırlısı böyleymiş demek ki.Her şube aps yolluyor mu acaba ya
senin nerdeydi canım benim antalyada acemiliği aralık 18 ta usta bir,ğine geçicek canım ş.urfa...gidecek ..
Saç telini koyma bence:) kimine göre duygusallk yonunden iyi olnlr ama bnada komik gelr bnm sevdcgde kisiye gore degsr die dedm :)Mektup sık ne bacım parfüm parfüm
İzmir'e ne zaman ulaşır acaba. Aps ile yollayınca haftasonu da iletiliyor mu ya.
1tane mi saç teli koyayım komik olmaz mı
Bak mektup, fotoğraf, bana aldığı bileklik bir adet saç teli ahaha başka
Gunaydn cnm pek hastym vala pek iyi degilmgünaydınnnnnn canlarımmm nasılsınız
Gunaydn cnm pek hastym vala pek iyi degilm
Sagol canim.Evet tatlm ztn bi pesimi brakmadi ya askerm gttgnden beri iflah olmadm ben :))geçmiş olsun kuzum neyin var soğuk algınlığımı ?
niye her şubede olmasın ki :) bu kargo işleri çok karışık :) 65 lira kargo ücreti verdim üstüne 60 lira daha koysam urfaya giderdim :)
Saç telini koyma bence:) kimine göre duygusallk yonunden iyi olnlr ama bnada komik gelr bnm sevdcgde kisiye gore degsr die dedm :)
Normal bir kargoyla yollasan daha ucuza giderdi yaa. Çok pahalı kaç kilo tuttu ki?
Bence de komik ama Yeşimcim komik değil diyor.Komik yaa ahaha olmaz koymıcam.
o kadar çok şey yolladımki indirimde yaptı kadın ama ancak bu kadar inebildi :))
Kz cala ben duygusal deglz cok bu tur seylere gulerm bn oda yems de duygsldr askeride bz oyle dgl anam odunuz hahaha ondn gulerz yani katmazdm ben.d
Normal bir kargoyla yollasan daha ucuza giderdi yaa. Çok pahalı kaç kilo tuttu ki?
Yesim dcgme yemis yazmism allahm hahah.d
Kargoya o kadar verilmesi saçma ya bildiğin otobüs bileti parası.
Ayrıca ne yolladın.
Su telden yazamiyorum duzgun kuzum yaa k.bakma vala ay cok guldum ama yemis yazdm die haha:) sen naslsn tatlmyemiş mi ahahah yasemin diyen oldu yeşil diyen oldu yeliz diyen oldu ama yemiş ilk defa be canım :)))
Su telden yazamiyorum duzgun kuzum yaa k.bakma vala ay cok guldum ama yemis yazdm die haha:) sen naslsn tatlm
Sagol canim.Evet tatlm ztn bi pesimi brakmadi ya askerm gttgnden beri iflah olmadm ben :))
valizi hazırlarken koyduklarımızdan birer ikişer yolladım sayamam yavru burda hepsini ahahah 1400 km yol gitti canım hem de büyük koli anca yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?