2014 Yarenleri! :)

Saç telini koyma bence:) kimine göre duygusallk yonunden iyi olnlr ama bnada komik gelr bnm sevdcgde kisiye gore degsr die dedm :)

niye her şubede olmasın ki :) bu kargo işleri çok karışık :) 65 lira kargo ücreti verdim üstüne 60 lira daha koysam urfaya giderdim :)

Normal bir kargoyla yollasan daha ucuza giderdi yaa. Çok pahalı kaç kilo tuttu ki?

Saç telini koyma bence:) kimine göre duygusallk yonunden iyi olnlr ama bnada komik gelr bnm sevdcgde kisiye gore degsr die dedm :)

Bence de komik ama Yeşimcim komik değil diyor. Komik yaa ahaha olmaz koymıcam.

Normal bir kargoyla yollasan daha ucuza giderdi yaa. Çok pahalı kaç kilo tuttu ki?

o kadar çok şey yolladımki indirimde yaptı kadın ama ancak bu kadar inebildi :))

Kz cala ben duygusal deglz cok bu tur seylere gulerm bn oda yems de duygsldr askeride bz oyle dgl anam odunuz hahaha ondn gulerz yani katmazdm ben.d

Su telden yazamiyorum duzgun kuzum yaa k.bakma vala ay cok guldum ama yemis yazdm die haha:) sen naslsn tatlm

yok bebeğim ben alışkınım hatta bana yeşo de herkes öyle der :)) iyiym canım çok şükür, bugün askerim kargosunu alacak, tel de yolladım çok heyecanlıyım sokabilcek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…