Kizlarr bende kargoyu pttyle yolladim o gidiyormuş askeriyeye diye 2 günde gitti üstelik bir koliye 9 TL verdimm
Hayrlisi artk bekliok:)Bakalım ptt ile geç gider diyorlar ama başka çare yok. :)
İlk başlarda öyle oluyor sonra yavaş yavaş yazmaya başlıyorlar canım. :)
Cok büyük bir koli edildi canm küçüktü mesafedeee 8 9 saat falann[/QUOTE]OTE="yesmceyhn, post: 38126318, member: 607714"]mesafe ne kadardı canım bir de kolinin büyüklüğü :)
Gunaydn sekerim iyi diyelm iyi olalm sen:)günaydın canlarımmmm :) nasılsınız
oh ne guzel kusum yaaaa :) gule gule kullan :) bi ara konu acta bakalim ceyizlerine yavrumm :)hazır kuşum çoğu bitti işte tamamlıcam yavaş yavaş :) yaza yetişirr
gunaydin canimmm :)Günaydınnn canlar :)
ayy insallah balimmm cok saol yaa :) hahah yerim senin anani kizzz :)süper haber kuzum bu cokkkkkk sevindim..alisiyo demkki zamnla bnm annmde gecn sac duzlesttirici almıştım teyzeme anlatırken bizim damat almis dedi:):) hersey yoluna giricek inşallah:)
gunaydin tatlimm :)Gunaydinn sekerler:)
kiz sen ne guzel ucuza halletmissin :) ben iki kere yolladim herseferinde 40 euro odedim yaaaani toplamda 250 TLye falan geldi :)Kizlarr bende kargoyu pttyle yolladim o gidiyormuş askeriyeye diye 2 günde gitti üstelik bir koliye 9 TL verdimm
aynen bu sefer yiyecek göndericem ya kurabiyeler nöbette yesin diye kuruyemişler doğumgünüsü için o asker kurabiyelerinden bir de sarma :)) nasılsa iki günde gidiyor tapper a koydum mu dayanır herhalde :))
Hayrlisi artk bekliok:)
Kizlar ya az sonra eve gidince resimlerini cekeyim catal bicak setimin beraber bi bakalim karar verelim guzel mi degilmi diyee yoksa geri vericemm :)
benim ayiptir soylemesi is yerinden yemek kartim var her ay 150 eurokaç parça canım :) tamam bakalımm
benim ayiptir soylemesi is yerinden yemek kartim var her ay 150 euroanneme veriyorum hep o kullaniyo onunla almis canim heryerde gecmiyo normalde ama orda gecmis 150 euroya almis yani
bebisleeeeer napiosunuuuuz :) yarin menim askim gidiyooo ufffcok cabuk gecti bu bi hftaaa
Calsyrm canm sen. Aynen biter iki gun nasl gecti anlmdm bnde:)bebisleeeeer napiosunuuuuz :) yarin menim askim gidiyooo ufffcok cabuk gecti bu bi hftaaa
Ya kizlar kendme ceyzlik kahve fincani alacm altligi da soyle anlatm. Cikolta katma icn yerde var. Kaynanama da almayi dusnyrm szce begnrmi:)
aynen canim :) biriktir biriktir canim toplu parayla almak daha guzeldr :) 150 euroya almis tatlim yani iste 400 450 lira fln yapiyo heraldeanladım canım iyi yapıyorsun bak o da seni düşünüyor :) ben de her ay kenara para atıyorum, annem küçük küçük birşeyler alalım diyor ama şuan kenarda nakit olması benim daha çok işime geliyor :)) kaç parça çatal bıçak takımı canım
aynen canim :) biriktir biriktir canim toplu parayla almak daha guzeldr :) 150 euroya almis tatlim yani iste 400 450 lira fln yapiyo heralde
ay canim bende onu kac para diye okuyorum :)) bide diyorum bu kiz gormedimi bidaha soruyo :) 150 parcaymis kuzum galiba 12 kisilikcanım fiyatını anladım, benim demek istediğim kaç parça çatal bıçak takımı mesela 91 parça oluyor 36 parça oluyor adedini soruyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?