Teslım tarıhı 3 kasım csnım ama kendınden once gıden ust devrelerı nezaman terhıs olcak acabaMerhaba canim teslim tarihi nedir acaba?
Noldu ki tatlim
Var canim da resmini atmadim yaa
kuzum cok güzel ..saat takmayi seviyosa degisik modellerde hosuna gidecektir:)Telden giriyorm da sanırım olduuu
Dusun Bakalm yeso:)düşüneyim bakayım :))
SelAm cnm teslm tarihi kacKızlar benım sevgılım ust devreler 55 gun sonra gıdınce telefon kullanrz ancak dedı tam dgru hesapladımı acaba bu sayılarda şafagı olan varmı
Nye kuzumyav bu net beni katil edecek
Selaam canimmmmselam kızlar
3kasmsa ksmetse 2kasimda tezkeresini alir die dusunyorm. Acemideyse arapk 15gbi usta brgi belli olur yilbasndan oncede gelr diye dusunyorm brakrlrsa oda bn bekliorm suanTeslım tarıhı 3 kasım csnım ama kendınden once gıden ust devrelerı nezaman terhıs olcak acaba
selam kızlar
Teslım tarıhı 3 kasım csnım ama kendınden once gıden ust devrelerı nezaman terhıs olcak acaba
kuzum cok güzel ..saat takmayi seviyosa degisik modellerde hosuna gidecektir:)
bnmki takmaz mesela oyle yaşlı kafası bizimki:)
3kasmsa ksmetse 2kasimda tezkeresini alir die dusunyorm. Acemideyse arapk 15gbi usta brgi belli olur yilbasndan oncede gelr diye dusunyorm brakrlrsa oda bn bekliorm suan
saolasin :) atarim da oyle cok ahim sahim bisey degil yau :)Vayy hayırlı olsun hıhhFotoğrafını atta bakalım
he ya sonunda kuzum :) tamam canim eve gideyim aticamanlaştık sonunda bebeğim :))) süper 150 parça, fotoğraf bekliyorumm
tamam kusuuuum :)Tamam bitanem aksam atta bakalim:)
ohhh badi gozun aydin tatlimmmm :)kızlarrrr :)) çok şükür sevdicek kargosunu aldı telefonu da içeri sorunsuz sokmuş
yok kiz oyle dusunme ne guzel sevincimizi paylasiyoruzz.. hem ben bayiliyorum kizlarin ceyizlerine bakmaya fikir ediniyorum sende yap yap yap yap :))))inşallah bebişim de ben o konularda utangacım biraz :) nebiliyim sanki gösteriş gibime geliyooo
saolasin :) atarim da oyle cok ahim sahim bisey degil yau :)
he ya sonunda kuzum :) tamam canim eve gideyim aticam
tamam kusuuuum :)
ohhh badi gozun aydin tatlimmmm :)
yok kiz oyle dusunme ne guzel sevincimizi paylasiyoruzz.. hem ben bayiliyorum kizlarin ceyizlerine bakmaya fikir ediniyorum sende yap yap yap yap :))))
canım benim ya yanyanayken zaman çok hızlı akıyor dimi..
hasret tükenmez gibiiiiii kavuşmak bir dakika......
bende kayinvalidecik ve annecikle oturuyorum tatlim:) kahve takimina eminim bayilir kayinvaliden:) hediyelesmek guzeldir muhabeti arttirirCalsyrm canm sen. Aynen biter iki gun nasl gecti anlmdm bnde:)
hahaha tamam sırf senin içiiin atıcam kız :):)saolasin :) atarim da oyle cok ahim sahim bisey degil yau :)
he ya sonunda kuzum :) tamam canim eve gideyim aticam
tamam kusuuuum :)
ohhh badi gozun aydin tatlimmmm :)
yok kiz oyle dusunme ne guzel sevincimizi paylasiyoruzz.. hem ben bayiliyorum kizlarin ceyizlerine bakmaya fikir ediniyorum sende yap yap yap yap :))))
Sen ne aldın ki tatlım :)hahaha tamam sırf senin içiiin atıcam kız :):)
Ayyy aklima birsey gelmiyor( ama iclik gonderdigin zaman bya yardim ederiz Balim cunku paket kucuk olunca aklima birsey gelmedi
Ahh ahh canm bakalim bizde boyle hissedecek miyiz merak ettim..izne mo Geliyor yoksa hur yaren mi olacaksin:)
Ne demek canimm :) ayy benimde almam gerek nisan ICIN :/
en iyisi hayatım zaten nabze göre şerbet :)bnde hicbisi demiyorum kuzu ..bakıyorum mutlu bnde sormuyorum hic dun niye durgundun diye, bunaltmak istemiyorum ..
çok hoş canıım eniştemiz güle güle kullansın inşallah :)kizlar askima saat aldim malum sevgililer gununde burda inşallah:) bide siz bakin begenicekmisiniz:)
Eki Görüntüle 1323805
ohhh süper kuzucuğum maşallahbugunde masallahi var herkesin yaaa :) valla bende okadar olumsuzluklara ragmen bugun cok mutluyum :) hem erdimin sesini duydum iki gundur arayamiyordu denetim yuzunden hemde annem beni cok mutlu etti :) bana kasik catal bicak seti almiss al kizim ilk ceyizin olsun dedi ayy bir fena oldum ki :) seni vermem turkiyeye diyen kadin ceyizime basladi inanamiyorum yaaa :))))
misafirler var diye inceleyemedim ama resmini gordum biraz eski model ama yarin incelicem artik. begenmezsem geri vercez yoksa da iste gunluk kullaniriz erdimlee :)
haydi bekliyoruz bakalım resmiKizlar ya az sonra eve gidince resimlerini cekeyim catal bicak setimin beraber bi bakalim karar verelim guzel mi degilmi diyee yoksa geri vericemm :)
Allah kavuştursun bitanem şimdidenn inşallah tezkere zamanımız da çabucak geliiirrbebisleeeeer napiosunuuuuz :) yarin menim askim gidiyooo ufffcok cabuk gecti bu bi hftaaa
aa niye beğenmesin ki? sonuçta mühim olan senin onu düşünmen kuzum, tereddüt etme al benceYa kizlar kendme ceyzlik kahve fincani alacm altligi da soyle anlatm. Cikolta katma icn yerde var. Kaynanama da almayi dusnyrm szce begnrmi:)
her zaman olmuyor o canım ya malesef doğru zaman mekan bulunması lazım benim için öyle yani he şimdi kalkıp yazayım desem yazamam ama bazen içimden öyle bir geliyor kii :)Yaa mektup yazmayı bir türlü beceremiyorum biri bana yardım etsin.
ee hadi gözünüz aydın fıstığıımkızlarrrr :)) çok şükür sevdicek kargosunu aldı telefonu da içeri sorunsuz sokmuş
selam canııımselam kızlar
kızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?
İyi akşamlar güzellerr :)) 2 aydan sonra ilk defa yarimden fotoğraf geldi o güzel yüzünü 2 aydan sonra ilk defa gördüm şuanki duygularımı en iyi siz anlarsınız çok şükürr bin şükürr
iyiyim canıım benim çok şükür işten geldim ben de, iyi akşamlarrr, ayyy çok güzel bir duygu yaa benim de ilk resim göndermesi o kadar hoşuma gitmişti kiiiiHoşgeldin canımm ben bugün çok şükür iyiyimYarimin yüzünü gördüm 2 aydan sonra ilk defa Sen nasılsın kuzucumm
Tamam tatlim alacam bde cekip atarm burya gormenz icn kuzu:)en iyisi hayatım zaten nabze göre şerbet :)
çok hoş canıım eniştemiz güle güle kullansın inşallah :)
ohhh süper kuzucuğum maşallah
haydi bekliyoruz bakalım resmi
Allah kavuştursun bitanem şimdidenn inşallah tezkere zamanımız da çabucak geliiirr
aa niye beğenmesin ki? sonuçta mühim olan senin onu düşünmen kuzum, tereddüt etme al bence
her zaman olmuyor o canım ya malesef doğru zaman mekan bulunması lazım benim için öyle yani he şimdi kalkıp yazayım desem yazamam ama bazen içimden öyle bir geliyor kii :)
ee hadi gözünüz aydın fıstığıım
selam canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?