iyiyim canıım benim çok şükür işten geldim ben de, iyi akşamlarrr, ayyy çok güzel bir duygu yaa benim de ilk resim göndermesi o kadar hoşuma gitmişti kiiii
Ho geldin beybi:) eve yeni geldm sen napion kuzum naslsnkızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?
Ayy kiyamam cok sevndm tatlm benm. Insan varya cok mutlu olyir ya anlatamam resm gormek bile yetio gozun aydn sekerm:)İyi akşamlar güzellerr :)) 2 aydan sonra ilk defa yarimden fotoğraf geldi o güzel yüzünü 2 aydan sonra ilk defa gördüm şuanki duygularımı en iyi siz anlarsınız çok şükürr bin şükürr
Usta belli dgl bnm askern dh kuzum. Aralik 15te belli olacak isteMerhabaaaa cancağazım :)
Şuan Şubat'ta gelenler gidecektir terhislerini alacaktır canımizin kullanmamışlarsa okadar Zaman'ları kalmıştır tahminimce :)
Kendi seçmişti canım bakıyorum da beğenir mi acaba bilemedim
Acemilikler Çoktan belli olmadı mı kuzum?
sorma bebeğim ya tam siteye giriyorum kopuyonoldu tatlım
Ayy kiyamam cok sevndm tatlm benm. Insan varya cok mutlu olyir ya anlatamam resm gormek bile yetio gozun aydn sekerm:)
Arada bana da oluo yaa :) naslsn sekermsorma bebeğim ya tam siteye giriyorum kopuyo
ikidebir kopuyo canm yaMerhaba canim teslim tarihi nedir acaba?
Noldu ki tatlim
Var canim da resmini atmadim yaa
özledim sizlere giremiyorumNye kuzum
Bende resmlermze bakyrm dvmli :) ksmetse gelseler artk temelli:) iim kuzum sen naslsn bakalm:)1 saattir şapşal şapşal bakıyorum ya doyamadım bakmaya ahahaha ne bu halim böyle :)) sağol canımm benim nasılsın
iyiyim şekerim sen nasılsın :)Arada bana da oluo yaa :) naslsn sekerm
Ayy bzde ozledk seni tatlm yaa naslsn napiosnözledim sizlere giremiyorum
Bende kafyi yedm kac kere sormusm naslsn die haha:) iyiym tatlm cok sukur askern armsni bekliorm:)iyiyim şekerim sen nasılsın :)
iyi bitanem ne olsun çalışıyorum sevdiğimi özlüyorumAyy bzde ozledk seni tatlm yaa naslsn napiosn
hele benBende kafyi yedm kac kere sormusm naslsn die haha:) iyiym tatlm cok sukur askern armsni bekliorm:)
Hahaha:) ay kuzum ya dha tezkereye cok var dusundkce cnm sklyr haahele bençoklu alıntı yapaydım ya bu kadar yazana kadar hahaha
aynı canım ya geceleri düşünmekten uyuyamaz oldum dün görüntülü konuştuk saha doğrusu o konuştu ben onu izledim :) çok özledim dayanamıyooooom gelsin artıkkkHahaha:) ay kuzum ya dha tezkereye cok var dusundkce cnm sklyr haa
Hehe dmi bosa dememsler bi kahvenin 40yillik hatri var die .d.d fincani alrm atrm resmini sizede vermeden:)sevmek bir omur sureeeer sevismek 1dakikaaaa uuufff uff
bende kayinvalidecik ve annecikle oturuyorum tatlim:) kahve takimina eminim bayilir kayinvaliden:) hediyelesmek guzeldir muhabeti arttirir
hadi bakalım inşallah kuzumTamam tatlim alacam bde cekip atarm burya gormenz icn kuzu:)
aynen öyle kuzum bizi bizden başka kim anlar kiiBir fotoğrafa bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdimCanım benim ya en iyi siz anlarsınız zaten başka birine söylesem deli misin der :))
hoşbulduk hayatııım iyiyim ben de çay faslı işteHo geldin beybi:) eve yeni geldm sen napion kuzum naslsn
Carsi iznindemi nete gecyirsunz kuzum insallah oda carsi iznine cktgnda gorurum onuda:) insan gordukce goresi gelioaynı canım ya geceleri düşünmekten uyuyamaz oldum dün görüntülü konuştuk saha doğrusu o konuştu ben onu izledim :) çok özledim dayanamıyooooom gelsin artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?