2014 Yarenleri! :)

iyiyim canıım benim çok şükür işten geldim ben de, iyi akşamlarrr, ayyy çok güzel bir duygu yaa benim de ilk resim göndermesi o kadar hoşuma gitmişti kiiii

Bir fotoğrafa bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim Canım benim ya en iyi siz anlarsınız zaten başka birine söylesem deli misin der :))

İyi akşamlar güzellerr :)) 2 aydan sonra ilk defa yarimden fotoğraf geldi o güzel yüzünü 2 aydan sonra ilk defa gördüm şuanki duygularımı en iyi siz anlarsınız çok şükürr bin şükürr
Ayy kiyamam cok sevndm tatlm benm. Insan varya cok mutlu olyir ya anlatamam resm gormek bile yetio gozun aydn sekerm:)

Usta belli dgl bnm askern dh kuzum. Aralik 15te belli olacak iste

sevmek bir omur sureeeer sevismek 1dakikaaaa uuufff uff
bende kayinvalidecik ve annecikle oturuyorum tatlim:) kahve takimina eminim bayilir kayinvaliden:) hediyelesmek guzeldir muhabeti arttirir
Hehe dmi bosa dememsler bi kahvenin 40yillik hatri var die .d.d fincani alrm atrm resmini sizede vermeden:)

Tamam tatlim alacam bde cekip atarm burya gormenz icn kuzu:)
hadi bakalım inşallah kuzum
Bir fotoğrafa bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim Canım benim ya en iyi siz anlarsınız zaten başka birine söylesem deli misin der :))
aynen öyle kuzum bizi bizden başka kim anlar kii
Ho geldin beybi:) eve yeni geldm sen napion kuzum naslsn
hoşbulduk hayatııım iyiyim ben de çay faslı işte

aynı canım ya geceleri düşünmekten uyuyamaz oldum dün görüntülü konuştuk saha doğrusu o konuştu ben onu izledim :) çok özledim dayanamıyooooom gelsin artıkkk
Carsi iznindemi nete gecyirsunz kuzum insallah oda carsi iznine cktgnda gorurum onuda:) insan gordukce goresi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…