2014 Yarenleri! :)

hahaha tamam sırf senin içiiin atıcam kız :):)
oleeey at yavrum at
kızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?
hosgeldin tatlimmm iyiyim sukur sen nasilsinnn
İyi akşamlar güzellerr :)) 2 aydan sonra ilk defa yarimden fotoğraf geldi o güzel yüzünü 2 aydan sonra ilk defa gördüm şuanki duygularımı en iyi siz anlarsınız çok şükürr bin şükürr
ay canim cok sevindim senin adinaa valla superrr :)

Carsi iznindemi nete gecyirsunz kuzum insallah oda carsi iznine cktgnda gorurum onuda:) insan gordukce goresi gelio
yok tatlım telefondan ama sürekli konuşamayız görüntülü çünkü konuşcak yer yok heran yakalatma korkusu ve şebeke sorunu yaşıyoruz gittiğinden beridir bu ikinci

yok tatlım telefondan ama sürekli konuşamayız görüntülü çünkü konuşcak yer yok heran yakalatma korkusu ve şebeke sorunu yaşıyoruz gittiğinden beridir bu ikinci
Olsun tatlm gene firsat yakalyp yazar konsrsnz bzdede o sıkıntı var yazamio malesef:)

Ah canım ağzından bal damlıyor inşallah hür olduğumuz günler de gelir :) şafak 249 daha sizin kaç canım :)

Öyle bir yazmışsın ki aaa dedim hür yarenimiz olacak galiba :) kuzum geçer günler ama sayma ben öyle yapıyorm şafak sayarım sayıyor yerime bizim şafak 136 balım :)

kızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?

Hıııh

Usta belli dgl bnm askern dh kuzum. Aralik 15te belli olacak iste

Pardon balım yaaa ben kısa dönemlerle karıştırdım yaa :) Askerin şuan ne gorevde Muhafız eri falan mı ustası belli olmamış

ikidebir kopuyo canm ya özledim sizleri

Ayy bir ara bizde ne çektik netten çağrı merkezini artık istila ettik şimdi çok şükür bizde seni çooook özledik

Yok kuzum uzun donem. Bnm askeri meslege vermediler die kaldi. Iste 15inde belli olacak nerye dustugu gelck dagtma snra artk ksmetse nerye duserse gideck hayrlisiyla tatlm:)

Hadi bakalım çok az kalmış canım 100 den düşmeye :))

Afyetilsun sekerim. Iyi gider bu sogkta cay:)
aynen canım gel beraber içelim
oleeey at yavrum at

hosgeldin tatlimmm iyiyim sukur sen nasilsinnn

ay canim cok sevindim senin adinaa valla superrr :)
iyiyim ben de çok şükür hoşbuldukk keyifler nasıl?

yaaa kuzum ne olduuu

yaaa kuzum ne olduuu
cok sukur iyi canim yaa durgunlugumu attim annem sayesinde :) ruyamda da erdiyi gordum boyle kanli canli karsimdaydi supriz yapmisti gozleri doldu falan sarildik superdi :) erdinin de keyfini yerine getirdim sukur artik olumsuz olmicaz insallah canimmm

sen nasilsin iyimisin yavrum? :)

Eveet yeniyim.:) kısa dönem yapiyor 4.5 ay var kibris lefkosa
hosgeldin canim :) skma tatli caniniii kisa donemmis bak.. iletisim sorunu var galiba bi yolunu bulursunuz canim yurtdisina 1 saat bedava veren operatorler falan var o caldirsin sen ara o sekil halledersiniz canim

Yok kuzum uzun donem. Bnm askeri meslege vermediler die kaldi. Iste 15inde belli olacak nerye dustugu gelck dagtma snra artk ksmetse nerye duserse gideck hayrlisiyla tatlm:)

Hııı anladım canım benm ayy Askeriye sistemi çok değişik yaaa inş sana yakın bir yerelere düşer inşallah:)

Hadi bakalım çok az kalmış canım 100 den düşmeye :))

Aynen kuzum Yılbaşından sonra Başlıcaz darısı başına tez vakitte inşallahhhh

yaaa kuzum ne olduuu

Sen beni görürsünde selam vermezsin diye hııh diye Yazdm kuzuuuum

Ben çay i agzima almam kuzum ya hic icmem afytlsn sna.d
aa ilginç kızzzz
ohh daha ne olsun hayatııım inşallah bebeğiim
aa aşk olsun hiç olur mu öyle şeyy napıyosun bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…