Afyetilsun sekerim. Iyi gider bu sogkta cay:)hadi bakalım inşallah kuzum
aynen öyle kuzum bizi bizden başka kim anlar kii
hoşbulduk hayatııım iyiyim ben de çay faslı işte
Bende resmlermze bakyrm dvmli :) ksmetse gelseler artk temelli:) iim kuzum sen naslsn bakalm:)
oleeey at yavrum athahaha tamam sırf senin içiiin atıcam kız :):)
hosgeldin tatlimmm iyiyim sukur sen nasilsinnnkızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?
ay canim cok sevindim senin adinaa valla superrr :)İyi akşamlar güzellerr :)) 2 aydan sonra ilk defa yarimden fotoğraf geldi o güzel yüzünü 2 aydan sonra ilk defa gördüm şuanki duygularımı en iyi siz anlarsınız çok şükürr bin şükürr
yok tatlım telefondan ama sürekli konuşamayız görüntülü çünkü konuşcak yer yok heran yakalatma korkusu ve şebeke sorunu yaşıyoruz gittiğinden beridir bu ikinciCarsi iznindemi nete gecyirsunz kuzum insallah oda carsi iznine cktgnda gorurum onuda:) insan gordukce goresi gelio
ALLAH iglik versin tatlm:)İnşallah kuzucum inşallah :)) çok şükür canım iyiyim
Olsun tatlm gene firsat yakalyp yazar konsrsnz bzdede o sıkıntı var yazamio malesef:)yok tatlım telefondan ama sürekli konuşamayız görüntülü çünkü konuşcak yer yok heran yakalatma korkusu ve şebeke sorunu yaşıyoruz gittiğinden beridir bu ikinci
oleeey at yavrum at
hosgeldin tatlimmm iyiyim sukur sen nasilsinnn
ay canim cok sevindim senin adinaa valla superrr :)
Ah canım ağzından bal damlıyor inşallah hür olduğumuz günler de gelir :) şafak 249 daha sizin kaç canım :)
kızlaar ben geldiiiim, nasılsınızzzz napıyosunuzzz?
Usta belli dgl bnm askern dh kuzum. Aralik 15te belli olacak iste
ikidebir kopuyo canm yaözledim sizleri
Yok kuzum uzun donem. Bnm askeri meslege vermediler die kaldi. Iste 15inde belli olacak nerye dustugu gelck dagtma snra artk ksmetse nerye duserse gideck hayrlisiyla tatlm:)Öyle bir yazmışsın ki aaa dedim hür yarenimiz olacak galiba :) kuzum geçer günler ama sayma ben öyle yapıyormşafak sayarım sayıyor yerime bizim şafak 136 balım :)
Hıııh
Pardon balım yaaa ben kısa dönemlerle karıştırdım yaa :) Askerin şuan ne gorevde Muhafız eri falan mı ustası belli olmamış
Ayy bir ara bizde ne çektik netten çağrı merkezini artık istila ettik şimdi çok şükürbizde seni çooook özledik
Öyle bir yazmışsın ki aaa dedim hür yarenimiz olacak galiba :) kuzum geçer günler ama sayma ben öyle yapıyormşafak sayarım sayıyor yerime bizim şafak 136 balım :)
Hıııh
Pardon balım yaaa ben kısa dönemlerle karıştırdım yaa :) Askerin şuan ne gorevde Muhafız eri falan mı ustası belli olmamış
Ayy bir ara bizde ne çektik netten çağrı merkezini artık istila ettik şimdi çok şükürbizde seni çooook özledik
aynen canım gel beraber içelimAfyetilsun sekerim. Iyi gider bu sogkta cay:)
iyiyim ben de çok şükür hoşbuldukk keyifler nasıl?oleeey at yavrum at
hosgeldin tatlimmm iyiyim sukur sen nasilsinnn
ay canim cok sevindim senin adinaa valla superrr :)
yaaa kuzum ne olduuuÖyle bir yazmışsın ki aaa dedim hür yarenimiz olacak galiba :) kuzum geçer günler ama sayma ben öyle yapıyormşafak sayarım sayıyor yerime bizim şafak 136 balım :)
Hıııh
saol canim :) aminnn insallah hepimiz duyalim askerlerimizin sesiniii
sen yenimisin burda canim? askerin nerde?
Ben çay i agzima almam kuzum ya hic icmem afytlsn sna.daynen canım gel beraber içelim
iyiyim ben de çok şükür hoşbuldukk keyifler nasıl?
yaaa kuzum ne olduuu
ALLAH kavustursn cnm 1sene geciosa 5ay hemen gecer sıkma canini:)Eveet yeniyim.:) kısa dönem yapiyor 4.5 ay var kibris lefkosa
cok sukur iyi canim yaa durgunlugumu attim annem sayesinde :) ruyamda da erdiyi gordum boyle kanli canli karsimdaydi supriz yapmisti gozleri doldu falan sarildik superdi :) erdinin de keyfini yerine getirdim sukur artik olumsuz olmicaz insallah canimmmaynen canım gel beraber içelim
yaaa kuzum ne olduuu
hosgeldin canim :) skma tatli caniniii kisa donemmis bak.. iletisim sorunu var galiba bi yolunu bulursunuz canim yurtdisina 1 saat bedava veren operatorler falan var o caldirsin sen ara o sekil halledersiniz canimEveet yeniyim.:) kısa dönem yapiyor 4.5 ay var kibris lefkosa
Bekliyoruzzzzzz:)Eveeeet resimler geliyor birazdannn :):):)
Yok kuzum uzun donem. Bnm askeri meslege vermediler die kaldi. Iste 15inde belli olacak nerye dustugu gelck dagtma snra artk ksmetse nerye duserse gideck hayrlisiyla tatlm:)
Hadi bakalım çok az kalmış canım 100 den düşmeye :))
aynen canım gel beraber içelim
yaaa kuzum ne olduuu
aa ilginç kızzzzBen çay i agzima almam kuzum ya hic icmem afytlsn sna.d
ohh daha ne olsun hayatııım inşallah bebeğiimcok sukur iyi canim yaa durgunlugumu attim annem sayesinde :) ruyamda da erdiyi gordum boyle kanli canli karsimdaydi supriz yapmisti gozleri doldu falan sarildik superdi :) erdinin de keyfini yerine getirdim sukur artik olumsuz olmicaz insallah canimmm
sen nasilsin iyimisin yavrum? :)
hosgeldin canim :) skma tatli caniniii kisa donemmis bak.. iletisim sorunu var galiba bi yolunu bulursunuz canim yurtdisina 1 saat bedava veren operatorler falan var o caldirsin sen ara o sekil halledersiniz canim
aa aşk olsun hiç olur mu öyle şeyy napıyosun bakiyimHııı anladım canım benm ayy Askeriye sistemi çok değişik yaaainş sana yakın bir yerelere düşer inşallah:)
Aynen kuzum Yılbaşından sonra Başlıcaz darısı başına tez vakitte inşallahhhh
Sen beni görürsünde selam vermezsin diye hııh diye Yazdm kuzuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?