Walla canm kahvaltisa bile icmem cay.daa ilginç kızzzz
ohh daha ne olsun hayatııım inşallah bebeğiim
aa aşk olsun hiç olur mu öyle şeyy napıyosun bakiyim
Insallah tatlim tesekkur ederm ayy yakn olsa hep giderm gormeyeHııı anladım canım benm ayy Askeriye sistemi çok değişik yaaainş sana yakın bir yerelere düşer inşallah:)
Aynen kuzum Yılbaşından sonra Başlıcaz darısı başına tez vakitte inşallahhhh
Sen beni görürsünde selam vermezsin diye hııh diye Yazdm kuzuuuum
aa ilginç kızzzz
ohh daha ne olsun hayatııım inşallah bebeğiim
aa aşk olsun hiç olur mu öyle şeyy napıyosun bakiyim
Walla canm kahvaltisa bile icmem cay.d
Insallah tatlim tesekkur ederm ayy yakn olsa hep giderm gormeye
Eveeeet cok guzel dua ettin ALLAH razi olsun tatlm ALLAH gonlune gonlunuze gore versin hayrli tezkereler olsun askerine askerime askerlerimize hehe tekerleme.gibi oldu:))Iyiyim kuzu siz çağırıyorsunuz kaçak diyorsunuz DIYE hep buradayimsen napiyin nasilsin?
Ahahah BENDE oyleydim ama is yerinde fena alistim hem kahve hem caya:) alisirsin kuzum
Inşallah canm inşallah :) topic teki yarenlerin acemi birligi de bulunan askerleri yakin yere duser INŞALLAHne guZel dua ettim :))))
Kahveye alistmda caya alisamam kuzu ben .dIyiyim kuzu siz çağırıyorsunuz kaçak diyorsunuz DIYE hep buradayimsen napiyin nasilsin?
Ahahah BENDE oyleydim ama is yerinde fena alistim hem kahve hem caya:) alisirsin kuzum
Inşallah canm inşallah :) topic teki yarenlerin acemi birligi de bulunan askerleri yakin yere duser INŞALLAHne guZel dua ettim :))))
aa ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hahahWalla canm kahvaltisa bile icmem cay.d
oo iyi yaptın hadi hoşgeldin iyiyim ben de çok şükürIyiyim kuzu siz çağırıyorsunuz kaçak diyorsunuz DIYE hep buradayimsen napiyin nasilsin?
Haha :) bzm ailede caya tiryaki kime cekmissem artk:)aa ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hahah
oo iyi yaptın hadi hoşgeldin iyiyim ben de çok şükür
bir numune sen hahahHaha :) bzm ailede caya tiryaki kime cekmissem artk:)
Hahaha dogru kuzu kisin sogk su icenden ne beklersn hehe:)bir numune sen hahah
Ya taktir ediyorum valla 12 ay bekleyenleri O kadar zor geliyo ki bna 4 ay cok zor o dayAnamiyor bnde usta birligine gideli daha bir hafta olmadi.napcaz bilmiyorumALLAH kavustursn cnm 1sene geciosa 5ay hemen gecer sıkma canini:)
ALLAH sabrni veriyor kuzum. Ben alistm gibi sukur. Sukret halineki 5ay 1sene de ilsa mecbr sabredcz :)Ya taktir ediyorum valla 12 ay bekleyenleri O kadar zor geliyo ki bna 4 ay cok zor o dayAnamiyor bnde usta birligine gideli daha bir hafta olmadi.napcaz bilmiyorum
Cnm cok begndm gule gule kullanmak nasp etsn. Markasi ney? Ben inter aldm onlar kaliteli die. Bak cok gzl ama alacaksan interin al dermkizlar hayal kirikligi yauu :) geri vermeye karar verdim cok kaliteli gelmediler bana :/ Eki Görüntüle 1324570 Eki Görüntüle 1324572 Eki Görüntüle 1324574
Iyi aksamlar sekerm. Hos geldn:))İyi akşamlarrr kızçelerrrr selaaaammm
9cok sukur iyi canim yaa durgunlugumu attim annem sayesinde :) ruyamda da erdiyi gordum boyle kanli canli karsimdaydi supriz yapmisti gozleri doldu falan sarildik superdi :) erdinin de keyfini yerine getirdim sukur artik olumsuz olmicaz insallah canimmm
sen nasilsin iyimisin yavrum? :)
hosgeldin canim :) skma tatli caniniii kisa donemmis bak.. iletisim sorunu var galiba bi yolunu bulursunuz canim yurtdisina 1 saat bedava veren operatorler falan var o caldirsin sen ara o sekil halledersiniz canim
yok tatlim ya gercekten eski modellerdenmis.. markasi bilinmedik bi marka.. hem dusununce bi kere alicam markali isteerim banane :) bide burdan alsam turkiyeye nasil getiricem oda var oyuzden en iyisi istanbuldan kendim secerek almam..Cnm cok begndm gule gule kullanmak nasp etsn. Markasi ney? Ben inter aldm onlar kaliteli die. Bak cok gzl ama alacaksan interin al derm
Eveeeet cok guzel dua ettin ALLAH razi olsun tatlm ALLAH gonlune gonlunuze gore versin hayrli tezkereler olsun askerine askerime askerlerimize hehe tekerleme.gibi oldu:))
Kahveye alistmda caya alisamam kuzu ben .d
aa ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hahah
oo iyi yaptın hadi hoşgeldin iyiyim ben de çok şükür
Ya taktir ediyorum valla 12 ay bekleyenleri O kadar zor geliyo ki bna 4 ay cok zor o dayAnamiyor bnde usta birligine gideli daha bir hafta olmadi.napcaz bilmiyorum
İyi akşamlarrr kızçelerrrr selaaaammm
Sevindim kuzum yaa kabullenirler anne yurwgi iste:) mutlu olmamizi isterler. Bncde marka al kuzu cok guzeller bunlarda bende almstm markasiz ama sekillydi gozmde kLmsti. Yengm dedi alcaksan kaliteli al yksa makinada solar zaman gectkce inter al markali solmaz dedi aldm snra markali:)yok tatlim ya gercekten eski modellerdenmis.. markasi bilinmedik bi marka.. hem dusununce bi kere alicam markali isteerim banane :) bide burdan alsam turkiyeye nasil getiricem oda var oyuzden en iyisi istanbuldan kendim secerek almam..
ama tabi annemin almis olmasi bu mutlulugu bozamaz :) annem kabullendi artik yaaaa :))
AMIN kuzum bnm:)Hahahhaagzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum
Ailende tiryakiymis alirsin canim bak gorusun:)
Hosbuldum balim :) ufakliklar napiyor)
4ay gecer canim ALLAH Sabrini veriyor Bak 8.ayimiza girdik biz :)
Merhabaa TATLIM :) safaklari sen attiriyordun demi yanlis hatirlamadiysam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?