2014 Yarenleri! :)

Insallah tatlim tesekkur ederm ayy yakn olsa hep giderm gormeye

aa ilginç kızzzz

ohh daha ne olsun hayatııım inşallah bebeğiim

aa aşk olsun hiç olur mu öyle şeyy napıyosun bakiyim

Iyiyim kuzu siz çağırıyorsunuz kaçak diyorsunuz DIYE hep buradayim sen napiyin nasilsin?

Walla canm kahvaltisa bile icmem cay.d

Ahahah BENDE oyleydim ama is yerinde fena alistim hem kahve hem caya:) alisirsin kuzum

Insallah tatlim tesekkur ederm ayy yakn olsa hep giderm gormeye

Inşallah canm inşallah :) topic teki yarenlerin acemi birligi de bulunan askerleri yakin yere duser INŞALLAH ne guZel dua ettim :))))

Eveeeet cok guzel dua ettin ALLAH razi olsun tatlm ALLAH gonlune gonlunuze gore versin hayrli tezkereler olsun askerine askerime askerlerimize hehe tekerleme.gibi oldu:))

Kahveye alistmda caya alisamam kuzu ben .d

Walla canm kahvaltisa bile icmem cay.d
aa ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hahah

oo iyi yaptın hadi hoşgeldin iyiyim ben de çok şükür

ALLAH kavustursn cnm 1sene geciosa 5ay hemen gecer sıkma canini:)
Ya taktir ediyorum valla 12 ay bekleyenleri O kadar zor geliyo ki bna 4 ay cok zor o dayAnamiyor bnde usta birligine gideli daha bir hafta olmadi.napcaz bilmiyorum

Ya taktir ediyorum valla 12 ay bekleyenleri O kadar zor geliyo ki bna 4 ay cok zor o dayAnamiyor bnde usta birligine gideli daha bir hafta olmadi.napcaz bilmiyorum
ALLAH sabrni veriyor kuzum. Ben alistm gibi sukur. Sukret halineki 5ay 1sene de ilsa mecbr sabredcz :)

9

Cnm cok begndm gule gule kullanmak nasp etsn. Markasi ney? Ben inter aldm onlar kaliteli die. Bak cok gzl ama alacaksan interin al derm
yok tatlim ya gercekten eski modellerdenmis.. markasi bilinmedik bi marka.. hem dusununce bi kere alicam markali isteerim banane :) bide burdan alsam turkiyeye nasil getiricem oda var oyuzden en iyisi istanbuldan kendim secerek almam..

ama tabi annemin almis olmasi bu mutlulugu bozamaz :) annem kabullendi artik yaaaa :))

Eveeeet cok guzel dua ettin ALLAH razi olsun tatlm ALLAH gonlune gonlunuze gore versin hayrli tezkereler olsun askerine askerime askerlerimize hehe tekerleme.gibi oldu:))

Hahahha agzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum

Kahveye alistmda caya alisamam kuzu ben .d

Ailende tiryakiymis alirsin canim bak gorusun:)

aa ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hahah

oo iyi yaptın hadi hoşgeldin iyiyim ben de çok şükür

Hosbuldum balim :) ufakliklar napiyor )

4ay gecer canim ALLAH Sabrini veriyor Bak 8.ayimiza girdik biz :)

İyi akşamlarrr kızçelerrrr selaaaammm

Merhabaa TATLIM :) safaklari sen attiriyordun demi yanlis hatirlamadiysam :)

Sevindim kuzum yaa kabullenirler anne yurwgi iste:) mutlu olmamizi isterler. Bncde marka al kuzu cok guzeller bunlarda bende almstm markasiz ama sekillydi gozmde kLmsti. Yengm dedi alcaksan kaliteli al yksa makinada solar zaman gectkce inter al markali solmaz dedi aldm snra markali:)

AMIN kuzum bnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…