Sevndm bebegm bnde k9nustm sukur:) bnm de facm yk tTlm yasakldi beyfndi bnde ona yaskladm hahaİiyim bende bebişşş şimdi sevdicegimle konustummm ohhhh superiiim
Cok iyi bebeğim ncok sevindm dikkatli sakla koru bnm gbi hahaha :)
çok sağol kuzumm korurum merak etme hahah benim malım kıymetlidirSevndm bebegm bnde k9nustm sukur:) bnm de facm yk tTlm yasakldi beyfndi bnde ona yaskladm haha
Oyle olyor cnm bnm sevdcgm de haksz yere ceza almsti insallah seninki almazİnşallah almazlar ama yani boş yere huzurları kaçtı. Zaten orada keyifleri çok çabuk kaçıyor. Çok gereksiz bir hareket yüzünden iyice moralleri sıfıra indi.
Ay sorma yaa ekliyor tanmdgm ksler reddedyrmn snra kskanclk yapye bnm sucm neyse.d 1sene olck.dondrdk kuzu unttm inan artk sifremi hahaha:)çok sağol kuzumm korurum merak etme hahah benim malım kıymetlidiryaaaa başlıcam sizin kıskançlıklarınıza gelin bakim feyse
aa sahi hahahahahbir tane daha adaşın vardı senin ben onunla karıştırdım vallahi kusura bakma
iyi halt ettiniz aferinAy sorma yaa ekliyor tanmdgm ksler reddedyrmn snra kskanclk yapye bnm sucm neyse.d 1sene olck.dondrdk kuzu unttm inan artk sifremi hahaha:)
bilmiyorum kız sadece adını hatırlıyorum başka topikten de olabilirAaaaa benim burda adaşımmı varmış kimmişş ooo
:)) ama diyorm izn alim instgram yukleym die varsa szide eklerm kuzu izn alm bakm ne dcek.diyi halt ettiniz aferin
bilmiyorum kız sadece adını hatırlıyorum başka topikten de olabilir
:)) ama diyorm izn alim instgram yukleym die varsa szide eklerm kuzu izn alm bakm ne dcek.d
Ben geri kalmism ne twittrm var ne instgramim varr cok sukur bi whatsaapm var hahahahİnstagramda var kuzu her türlü sosyal ağa sahibiz biz
ben de instagramı zar zor açtım ahahha ama açtım sonunda:)) ama diyorm izn alim instgram yukleym die varsa szide eklerm kuzu izn alm bakm ne dcek.d
Izn alim gelirm kuzum ins izn verir smdi der bn yokm napcn instgrami.d.dben de instagramı zar zor açtım ahahha ama açtım sonundagel instagrama
Aynen canım bende oyle dusunuyorum :)bakalım be nbiriktirebilcekmiyimmbiriktrebilirsen neden olmasın kuzum, ama ben biriktiremiyorum o yüzden elimde tutamadığımdan takside girmek istedim.. beraber seçersiniz güzelce o da olur
inşallah iyi olur canım beniim..
ankastre set, 9 kg çamaşır makinesi, 3 programlı bulaşık makinesi, çaycı, buhar kazanlı ütü, toz torbalı elektrik süpürgesi, şarjlı el süpürgesi, blender seti (doğrayıcı, çırpıcı) , mikser bir de saç kurutma makinesi bebeğim
aman öyle demese çatlar zatenIzn alim gelirm kuzum ins izn verir smdi der bn yokm napcn instgrami.d.d
valla biriktiremezsen düşünmeden takside gir kuzumAynen canım bende oyle dusunuyorum :)bakalım be nbiriktirebilcekmiyimm
Aynen kuzum dur mesaj atim gordugnde cvplar zaten.daman öyle demese çatlar zaten
valla biriktiremezsen düşünmeden takside gir kuzum
Bnde cok ozledm tatlm bnm safak atarsa 332 dha cook varBen askerimi çooook özlediim
hadi bakalım kuzummAynen kuzum dur mesaj atim gordugnde cvplar zaten.d
hoşgeldin canııım iyiyiz seni sormalıııı, nasıl geçti sınavlarıın?selam kızlar nasılsınız sınavlarım vardı gelemedim buralara neler yapıyosunuz
hoşbuldmmmhoşgeldin canııım iyiyiz seni sormalıııı, nasıl geçti sınavlarıın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?