2014 Yarenleri! :)

Ayyy haklısın bebeğim yaa çok sinir bozucu oluyo o tarz sorular Ama milletin ağzı torba değilki büzesin.. Ağzı olan konuşuyo işte

Ayyy haklısın bebeğim yaa çok sinir bozucu oluyo o tarz sorular Ama milletin ağzı torba değilki büzesin.. Ağzı olan konuşuyo işte
aynen öyle. yani vakti zamanı gelince zaten yaparım düğünümü niye zırt pırt soruyorsun arkadaşşş? amaç ne? düğün zamanı yakınsa zaten haberin olur hey Allahıııım

Benimde yemek tencere çatal bıçak takımlarını annemler aldılar taksitleri daha yeni bitti şimdi yeni bir masraf çıkartmak istemedim insanın kendi kazancıyla alması daha başka oluyorrrr Biter canım biter hayırlısıylaaa Şunlar askerden gelene kadar bitirsek

benim de niyetim o vallahi kuşum, ya ben okul biter bitmez işe başladığım için hiç evdekilerden istemedim hiçbir şey çok şükür kendim alıyorum ya onlara yüklenmiyorum ya bu yönden içim rahat inşallah kuzum tez zamanda bulursun işi gönlünce yaparsın alışverişiniii

tabi kuzum masallah herseyi seçmişsin yani uygun fiyata kapatmıssın masallah şans yuzune gülmüş anacımm

tabi kuzum masallah herseyi seçmişsin yani uygun fiyata kapatmıssın masallah şans yuzune gülmüş anacımm
çok şükürr darısı başınıza inşallah yavrum insanın üzerinden yük kalkıyor vallahi çünkü borca girmezsem maaş uçup gidiyor elimden

aynen öyle. yani vakti zamanı gelince zaten yaparım düğünümü niye zırt pırt soruyorsun arkadaşşş? amaç ne? düğün zamanı yakınsa zaten haberin olur hey Allahıııım
Onlara dert olmuş işte kuzu byle konuşanları alcan ağzının üstüne bi tane patlatcan Eneeeeem kendimi tanıyamadım bi an Ben şiddet uygulayan biri diilimdir ama içimdeki cenavar kabardı seni sinir ettikleri için

ama öyle ya. biz keyfimden uzatıyoruz evliliği hobi olarak tamamen. tövbe yarabbim

çok şükürr darısı başınıza inşallah yavrum insanın üzerinden yük kalkıyor vallahi çünkü borca girmezsem maaş uçup gidiyor elimden
Orası öyle kusum bende taksinlendirmek istemiyorum aslında diyorumki biriktrisemmi acaba gökhanda yok zaten bişey yapmıcam parayla.. geldiğinde gökhan hepsini toptan alalım diyoruuuz nasıl fikirr?

Orası öyle kusum bende taksinlendirmek istemiyorum aslında diyorumki biriktrisemmi acaba gökhanda yok zaten bişey yapmıcam parayla.. geldiğinde gökhan hepsini toptan alalım diyoruuuz nasıl fikirr?
biriktrebilirsen neden olmasın kuzum, ama ben biriktiremiyorum o yüzden elimde tutamadığımdan takside girmek istedim.. beraber seçersiniz güzelce o da olur
Neler aldın canım :)) çok şükür iyi geçti sonucu da iyi olur inşallah :))
inşallah iyi olur canım beniim..
ankastre set, 9 kg çamaşır makinesi, 3 programlı bulaşık makinesi, çaycı, buhar kazanlı ütü, toz torbalı elektrik süpürgesi, şarjlı el süpürgesi, blender seti (doğrayıcı, çırpıcı) , mikser bir de saç kurutma makinesi bebeğim

Maşallah canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)) kolaylamışsın maşallah :))

Cok iyi bebeğim ncok sevindm dikkatli sakla koru bnm gbi hahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…