- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ayyy haklısın bebeğim yaa çok sinir bozucu oluyo o tarz sorularamiiinn inşallah canım beniim Allah razı olsun bir de çaycı aldım bu arada şimdi hatırladımçok şükür Rabbim yüzümüze bakıyor belki de iyi denk getirdim.. kuzum geç olsun güç olmasın evet ama şu etrafn düğün ne zaman? soruları zırt pırt beni boğuyor vallahi
aynen öyle. yani vakti zamanı gelince zaten yaparım düğünümü niye zırt pırt soruyorsun arkadaşşş? amaç ne? düğün zamanı yakınsa zaten haberin olur hey AllahıııımAyyy haklısın bebeğim yaa çok sinir bozucu oluyo o tarz sorularAma milletin ağzı torba değilki büzesin.. Ağzı olan konuşuyo işte
ayy tekrar Allah sabır versin, amiinn inşallah kesinlikle ne olursa olsun hemen takside girmek lazım kuzum.. ben de ilk işe girdiğimde tencere yemek takımı çatal kaşık vs bu tarz şeyler almıştım set 3000 tl onun taksidi bitti şimdi de beyaz eşya ve küçük ev aletlerine başlıyorum Rabbim onu da bitirmeyi nasip etsin inşallahhhh
benim de niyetim o vallahi kuşum, ya ben okul biter bitmez işe başladığım için hiç evdekilerden istemedim hiçbir şey çok şükür kendim alıyorum ya onlara yüklenmiyorum ya bu yönden içim rahat inşallah kuzum tez zamanda bulursun işi gönlünce yaparsın alışverişiniiiBenimde yemek tencere çatal bıçak takımlarını annemler aldılar taksitleri daha yeni bitti şimdi yeni bir masraf çıkartmak istemedim insanın kendi kazancıyla alması daha başka oluyorrrrBiter canım biter hayırlısıylaaa Şunlar askerden gelene kadar bitirsek
tabi kuzum masallah herseyi seçmişsin yani uygun fiyata kapatmıssın masallahinşallah canım benim, yani adam yapabileceğini yaptı bir de iyilerinden aldım ürünlerin hani fonksiyonları falan tabi kullanmadan bilemem ama özenle seçtim bana da uygun geldi fiyatı, en azından hepsi bitmiş oluyor çok şükür büyük eşya olarak
çok şükürrtabi kuzum masallah herseyi seçmişsin yani uygun fiyata kapatmıssın masallahşans yuzune gülmüş anacımm
Onlara dert olmuş işte kuzu byle konuşanları alcan ağzının üstüne bi tane patlatcanaynen öyle. yani vakti zamanı gelince zaten yaparım düğünümü niye zırt pırt soruyorsun arkadaşşş? amaç ne? düğün zamanı yakınsa zaten haberin olur hey Allahıııım
ama öyle ya. biz keyfimden uzatıyoruz evliliği hobi olarak tamamen. tövbe yarabbimOnlara dert olmuş işte kuzu byle konuşanları alcan ağzının üstüne bi tane patlatcanEneeeeem kendimi tanıyamadım bi an Ben şiddet uygulayan biri diilimdir ama içimdeki cenavar kabardı seni sinir ettikleri için
Orası öyle kusum bende taksinlendirmek istemiyorum aslında diyorumki biriktrisemmi acaba gökhanda yok zaten bişey yapmıcam parayla.. geldiğinde gökhan hepsini toptan alalım diyoruuuz nasıl fikirr?çok şükürrdarısı başınıza inşallah yavrum insanın üzerinden yük kalkıyor vallahi çünkü borca girmezsem maaş uçup gidiyor elimden
ohh ne güzel kuzummm ben elektronikçileri gezdimm ve bir sürü şey aldımmmm :))) nasıl geçti sınavv? :)
biriktrebilirsen neden olmasın kuzum, ama ben biriktiremiyorum o yüzden elimde tutamadığımdan takside girmek istedim.. beraber seçersiniz güzelce o da olurOrası öyle kusum bende taksinlendirmek istemiyorum aslında diyorumki biriktrisemmi acaba gökhanda yok zaten bişey yapmıcam parayla.. geldiğinde gökhan hepsini toptan alalım diyoruuuz nasıl fikirr?
inşallah iyi olur canım beniim..Neler aldın canım :)) çok şükür iyi geçti sonucu da iyi olur inşallah :))
biriktrebilirsen neden olmasın kuzum, ama ben biriktiremiyorum o yüzden elimde tutamadığımdan takside girmek istedim.. beraber seçersiniz güzelce o da olur
inşallah iyi olur canım beniim..
ankastre set, 9 kg çamaşır makinesi, 3 programlı bulaşık makinesi, çaycı, buhar kazanlı ütü, toz torbalı elektrik süpürgesi, şarjlı el süpürgesi, blender seti (doğrayıcı, çırpıcı) , mikser bir de saç kurutma makinesi bebeğim
çok şükür bebeğiim, amiin inşallahhhh beraber de kullanırız hihiMaşallah canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)) kolaylamışsın maşallah :))
çok şükür bebeğiim, amiin inşallahhhh beraber de kullanırız hihi
kızlar yaa facebookta falan ekleyelim mi birbirimizi ne dersinizzz?
canıımm mesaj atıyorum hemen sanaaaBende bu fikre katılıyorumm face i olanlar yazabilirlerr
canıımm mesaj atıyorum hemen sanaaa
aa sahi hahahahahKızzz biz ekliyizzyaa yanlış mı hatırlıyorum
Bnm facem yokki bebeğimçok şükür bebeğiim, amiin inşallahhhh beraber de kullanırız hihi
kızlar yaa facebookta falan ekleyelim mi birbirimizi ne dersinizzz?
ya keşke olsaa pööffBnm facem yokki bebeğim
Cok iyi bebeğim ncok sevindm dikkatli sakla koru bnm gbi hahaha :)amiin canım benim çoook sağolll, yani çok şükür canım personel de elinden geldiğince yardım da bulundu sağolsunn 5680 tlye ihtiyacım olan her şeyi aldım çok şükür
inşallah kısa zamanda toparlarlar, evet zaten çok keyifli bir ortamları yoktur muhakkak bir de bu çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?