2014 Yarenleri! :)

Bende daymlardan geldm annemlerle kuzum bugn hepmz disardaydk herlde haha:)

Bugün aşkımın çarşı izni vardı. Dışarı çıktı yedi içti geri döndü. Bazı kendini bilmez gerizekalılar ağızlarıyla değil, başka yerleriyle içtikleri için dolapları yumruklamaya başlamışlar. Ve bu hayvanlar yüzünden insanlıktan adamlıktan nasiplerini almamış üç beş soysuz yaratık yüzünden orada askerlik yapan herkes ceza alabilirmiş. Aşkımın keyfi kaçtı, benimde kaçtı. Böyle hayvanları adam edemezsin. Askerede gitse adam olmaz, hayvan hayvandır her yerde.!!!

Bi insan yedisinde naslsa yetmisndede ayndr cnm istedkleri kadr askere gtsnler degsmez. Olan dger askerlere olyor. Insallah ceza almazlar

Bende daymlardan geldm annemlerle kuzum bugn hepmz disardaydk herlde haha:)
aynen hahah heraldee, ben de beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi aldım ihihi

aynen öyle. inşallah sizinkiler de ceza almaz yaaa çok alakasıızzz

aynen hahah heraldee, ben de beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi aldım ihihi

Ooo super hayrli ugurlu olsun tatlm gule gule kullanmak nasp etsn RABBIM:) nasl uygnmuydu fiyatlar falan

Bi insan yedisinde naslsa yetmisndede ayndr cnm istedkleri kadr askere gtsnler degsmez. Olan dger askerlere olyor. Insallah ceza almazlar

İnşallah almazlar ama yani boş yere huzurları kaçtı. Zaten orada keyifleri çok çabuk kaçıyor. Çok gereksiz bir hareket yüzünden iyice moralleri sıfıra indi.

Ooo super hayrli ugurlu olsun tatlm gule gule kullanmak nasp etsn RABBIM:) nasl uygnmuydu fiyatlar falan
amiin canım benim çoook sağolll, yani çok şükür canım personel de elinden geldiğince yardım da bulundu sağolsunn 5680 tlye ihtiyacım olan her şeyi aldım çok şükür

İnşallah almazlar ama yani boş yere huzurları kaçtı. Zaten orada keyifleri çok çabuk kaçıyor. Çok gereksiz bir hareket yüzünden iyice moralleri sıfıra indi.
inşallah kısa zamanda toparlarlar, evet zaten çok keyifli bir ortamları yoktur muhakkak bir de bu çıktı..

Ohhh maşallah kuzucukkkk Çeyizin bayaa tAmamlandı sanırım dimiiii Bende iyim bitanem askerimle konuştummm çooook mutluyuuuum

Neler aldın bebeğiiim? Bizede fikir olsuuun paylaş bisimleeeee..

kizlar bugun arkadasimin nikahi vardi hersey cok guzeldi.. butun arkadaslarimin sevgilileri yanindaydi okadar kotu oldumm ki.. ama erdim keyfimi yerine getirdi moralimi duzeltti saolsun :) sonra daa cicegimi de kaptim kizlarrrr :)
Oooo süper bebeğiiiiim çiçeğide kaptığına göreee seni bu yaz evlendiriyorus ozamaaaaaaaaan

Ohhh maşallah kuzucukkkk Çeyizin bayaa tAmamlandı sanırım dimiiii Bende iyim bitanem askerimle konuştummm çooook mutluyuuuum

Neler aldın bebeğiiim? Bizede fikir olsuuun paylaş bisimleeeee..
ohh biz bugün daha hiç konuşamadık bebeğim çok şükür çanak çömlek tencere vs. adına mutfakta masraf tutacak şeylerim kalmadı, an itibariyle beyaz eşyalarım ve küçük ev aletlerim de tamamlandı kalanlar çok zorlamayacak şeyler inşallah.. canım kullanmayacağım şeyleri almak istemedim gerekirse daha sonra alırım diye düşündüm ankastre seti (fırın ocak davlumbaz), çamaşır makinesi 9 kg, bulaşık makinesi 3 programlı, saç kurutma makinesi, mikser, blender seti (çırpıcı, doğrayıcı, el blenderı), buhar kazanlı ütü, toz torbalı elektrik süpürgesi, şarjlı el süpürgesi sanırım bunlar kuzum aldıklarım unuttuğum yoksa

Ne kadar tuttu bunların hepsi bebegim? Sizin düğün bu yaz mıydı bi de? Bide bideee hangi markadan aldın bebiş?

iyi tutmuş yavruukuşum güle güle kullanırsınız inşallah..
inşallah canım benim, yani adam yapabileceğini yaptı bir de iyilerinden aldım ürünlerin hani fonksiyonları falan tabi kullanmadan bilemem ama özenle seçtim bana da uygun geldi fiyatı, en azından hepsi bitmiş oluyor çok şükür büyük eşya olarak

hepsini tek bir yerden tercih ettim Arçelik aldım kuzum.. bizim düğün tarihimiz daha net değil malesef bebeğim hepsi 5680 tl tuttu..
Çoooook iyi fiyatı bebeğim yaa sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullanırsın inşallah.. Düğünde geç olsn güç olmasın bebeğim ya sıkma canını

Çoooook iyi fiyatı bebeğim yaa sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullanırsın inşallah.. Düğünde geç olsn güç olmasın bebeğim ya sıkma canını
amiiinn inşallah canım beniim Allah razı olsun bir de çaycı aldım bu arada şimdi hatırladım çok şükür Rabbim yüzümüze bakıyor belki de iyi denk getirdim.. kuzum geç olsun güç olmasın evet ama şu etrafn düğün ne zaman? soruları zırt pırt beni boğuyor vallahi

Nobet değişiminde doldur boşan yapan bir askerin silahı yanlışlıkla ateş almış arkadaşını vurmuş

kizlar bugun arkadasimin nikahi vardi hersey cok guzeldi.. butun arkadaslarimin sevgilileri yanindaydi okadar kotu oldumm ki.. ama erdim keyfimi yerine getirdi moralimi duzeltti saolsun :) sonra daa cicegimi de kaptim kizlarrrr :)

Oh ohhh yakında düğün var deseneeee

Eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir diye boşuna dememişler canım inşallah ceza almaz başkaları yüzündennn

hepsini tek bir yerden tercih ettim Arçelik aldım kuzum.. bizim düğün tarihimiz daha net değil malesef bebeğim hepsi 5680 tl tuttu..

Maşallah canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) Bende işe başlayınca ilk işim beyaz eşya taksidine girmek olucakk

ayy tekrar Allah sabır versin, amiinn inşallah kesinlikle ne olursa olsun hemen takside girmek lazım kuzum.. ben de ilk işe girdiğimde tencere yemek takımı çatal kaşık vs bu tarz şeyler almıştım set 3000 tl onun taksidi bitti şimdi de beyaz eşya ve küçük ev aletlerine başlıyorum Rabbim onu da bitirmeyi nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…