İvit cınıııııım
hahaha kesinlikle ne beklersin ki
canım günlük falan kullanılır niye kullanmasın hatıra soıuçta ama yeni de alınabilir tabikiii
iyiler kuzum bomba gibiler yaa evlatlarım beniimm canlarım
hoşgeldin canım, yolunda çok şükürr sen nasılsııın?
olsun kuzum benim bak bizimki taktı taktı şuan bende yüzük zayıfladı çocuk bir de çok sık çıkartmak zorunda kalıyorum orda burda kalıyor bazen en garantisi sende dursun dedi yüzük bende şuano an çıkartmış bulunmuştur merak etme takma öyle kafaya
kız bulduğuna şükret Allahım yaaaadeli
hemde nasil:)
yap yavrum cok guzel olacakk :) evet kurabiye cikolata tarzi bi cok sey gonder hem askerinin hosuna gidecek hem diger askerler de yararlanacak :)Tşk ederim bebeğim bunu yapiyimmmm.. Kurabiye vs de yapsam mi ki acaba asker arkadaşlarıyla yisin yavrukuşummmm????
insallah tatlimmm.. hangi ev yavrum annenlerle tasindiginiz ev mi yoksa enisteyle senin evin miii :) bitir bitir ne guzel sen baya hafifletmissin kuzum digerlerini de hallettin mi birikime baslarsin hic merak etme senhayırlısıyla o da olur bebeğim sen gönlünü ferah tut, biz de öyle kuzum evimizin içinin sıfırdan döşenmesi lazım petekler ve camlar tamam sadece şuan için, ev bitse bizim de i§miz kolaylanacak ama nasip bakalım ben de çeyizimi hemen bitirip birikim yapmak istiyorum
denerim fıstığîm sağolll :*
çok sağol bebeğiiim :*
aynen öyle hayatımm sana da kolay gelsin bu aradaaa :*
kuzum benimm nasıl da heveslisinn ne güzell, canım net cevap veremem emin değilim son gelişmeleri pek takip edemiyorum da muhtemelenn şart değildir çünkü bizim kurucularımız avukat demek ki açılabiliyor muhtemelen altında çalışacak elemanlarda bu şart aranır yine de yanlış bilgilendirmek istemem.bir araştır bakalım :)Naber tatlım :)
Yaaa şimdiki aklım olsa var ya kesin anasınıfı öğretmeni olurdumbişi sorcam kuzum sen bilirsin :) bu parti ve oyun evleri açmak için anasınıfı veya çocuk Gelişimi okumak gerekir mi?
:) nasılsın canım bakalım :)
uuu tamam beyyybiiii :) selam soylekuzumlar, kayınvalidem ve görümcem geliyorlar oturmayaa giremezsem merak etmeyin beni telefonu çok sık alamam da elime
Tamam tatlm ztn haftasonu bilyrz seni kz kaynanangl oluo dedikodular yogun olur haha :) hos sohbetler dilerm tatlmkuzumlar, kayınvalidem ve görümcem geliyorlar oturmayaa giremezsem merak etmeyin beni telefonu çok sık alamam da elime
kuzum benimm nasıl da heveslisinn ne güzell, canım net cevap veremem emin değilim son gelişmeleri pek takip edemiyorum da muhtemelenn şart değildir çünkü bizim kurucularımız avukat demek ki açılabiliyor muhtemelen altında çalışacak elemanlarda bu şart aranır yine de yanlış bilgilendirmek istemem.bir araştır bakalım :)
çok şükür kuzum büyük olarak beyaz eşyalar ve elektrikliler kalmıştı onları da aldım kalanlar ufak tefek şeyler bildiğim kadarıyla hamdolsunyap yavrum cok guzel olacakk :) evet kurabiye cikolata tarzi bi cok sey gonder hem askerinin hosuna gidecek hem diger askerler de yararlanacak :)
benim kArgom gittiginde masaya koymuslar acaba yenge bu sefer ne gonderdi erdi gelsede acsak su kargoyu midemiz bayram etse demisler :) erdi gelince saldirmis hepsiii :) sende yap mutlaka yavummmm :)
insallah tatlimmm.. hangi ev yavrum annenlerle tasindiginiz ev mi yoksa enisteyle senin evin miii :) bitir bitir ne guzel sen baya hafifletmissin kuzum digerlerini de hallettin mi birikime baslarsin hic merak etme sen
aleykümselam kız söylerimuuu tamam beyyybiiii :) selam soyleallah muhabbetinizi arttirsin yavruuu
aynen bizim düzen oturdu bir de yakın olduk ya daha sık görüşmeye başladıkTamam tatlm ztn haftasonu bilyrz seni kz kaynanangl oluo dedikodular yogun olur haha :) hos sohbetler dilerm tatlm
hmm nerden öğrenilebilir ki ne bileyim emin olamadım ben de şimdiÖnceden sevmezdim çocukları ama şimdi bayılırım pamuklara yaaa :) nete baktım kuzu ama orada da kesin bilgi yok ki offama sana teşekkür ederim balım yardımcı oldun birazda
öyle canım benim biz de öyle anca haftasonları, ama şimdi yakın olduk ya ondan daha sıklaştıBnde 3gbi gdcm kaynanama ksmetse haftasonu bi gidp goreblyrm calsyrm die gonul ister devmli gidm gorm ama olmuyor cok yorgun olyorm.s
Daha iyi bebegim yakin olmak gibisi yok iyi anlasmak gibisi yok ALLAH bozmasn:)çok şükür kuzum büyük olarak beyaz eşyalar ve elektrikliler kalmıştı onları da aldım kalanlar ufak tefek şeyler bildiğim kadarıyla hamdolsunAllahın izniyle bizim oturacağımız ev kuzummm
aleykümselam kız söylerimamin fıstığım sağol
aynen bizim düzen oturdu bir de yakın olduk ya daha sık görüşmeye başladıksağol caım benim
hmm nerden öğrenilebilir ki ne bileyim emin olamadım ben de şimdievlat onlar yaaaa canlar cann
ALLAH bozmasin beybi :) dha iyi oyle sıkı fiki olmak:)öyle canım benim biz de öyle anca haftasonları, ama şimdi yakın olduk ya ondan daha sıklaştı
İyidir bebiş denizliye dönüyorummmNaber tatlım :)
Yaaa şimdiki aklım olsa var ya kesin anasınıfı öğretmeni olurdumbişi sorcam kuzum sen bilirsin :) bu parti ve oyun evleri açmak için anasınıfı veya çocuk Gelişimi okumak gerekir mi?
:) nasılsın canım bakalım :)
Kuzu bak sunuda onerrm ben yabacm geldgnde. Kalpli kutular olyor ya sirin kutular ondn al ciklata doldur kucuk kucuk notlar yaz:) cok sevnr hem diger askerlerde faydalanr yerler:)Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz
Bu kalpli kutuları nerden bulabilirim acaba bebeğimKuzu bak sunuda onerrm ben yabacm geldgnde. Kalpli kutular olyor ya sirin kutular ondn al ciklata doldur kucuk kucuk notlar yaz:) cok sevnr hem diger askerlerde faydalanr yerler:)
oo bitmis yavrum hepsini almissin ne guzel yaaa :) kusum evinin resimlerini cekersen cok isterim gormeyi yavrumm :)çok şükür kuzum büyük olarak beyaz eşyalar ve elektrikliler kalmıştı onları da aldım kalanlar ufak tefek şeyler bildiğim kadarıyla hamdolsunAllahın izniyle bizim oturacağımız ev kuzummm
aleykümselam kız söylerimamin fıstığım sağol
aynen bizim düzen oturdu bir de yakın olduk ya daha sık görüşmeye başladıksağol caım benim
hmm nerden öğrenilebilir ki ne bileyim emin olamadım ben de şimdievlat onlar yaaaa canlar cann
Tatlm buyk magazalrdan mesela cakmak plaza var bzm ordan alyorm birsuru sey olyorBu kalpli kutuları nerden bulabilirim acaba bebeğim
Hııııı tamam tenkyuuu bebeğiiiimTatlm buyk magazalrdan mesela cakmak plaza var bzm ordan alyorm birsuru sey olyor
ben tarcini sevmeeeem :) kakaolu daha hos olur kusuuum :)Kızlar sizce tarçınlı aşk kurabiyesı mi yapıyım? Kakaolu ve sade içerikli iki renkli kurabiye mi yapiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?