2014 Yarenleri! :)

İvit cınıııııım

Naber tatlım :)

Yaaa şimdiki aklım olsa var ya kesin anasınıfı öğretmeni olurdum bişi sorcam kuzum sen bilirsin :) bu parti ve oyun evleri açmak için anasınıfı veya çocuk Gelişimi okumak gerekir mi?

:) nasılsın canım bakalım :)

Tşk ederim bebeğim bunu yapiyimmmm.. Kurabiye vs de yapsam mi ki acaba asker arkadaşlarıyla yisin yavrukuşummmm????
yap yavrum cok guzel olacakk :) evet kurabiye cikolata tarzi bi cok sey gonder hem askerinin hosuna gidecek hem diger askerler de yararlanacak :)
benim kArgom gittiginde masaya koymuslar acaba yenge bu sefer ne gonderdi erdi gelsede acsak su kargoyu midemiz bayram etse demisler :) erdi gelince saldirmis hepsiii :) sende yap mutlaka yavummmm :)
insallah tatlimmm.. hangi ev yavrum annenlerle tasindiginiz ev mi yoksa enisteyle senin evin miii :) bitir bitir ne guzel sen baya hafifletmissin kuzum digerlerini de hallettin mi birikime baslarsin hic merak etme sen

kuzum benimm nasıl da heveslisinn ne güzell, canım net cevap veremem emin değilim son gelişmeleri pek takip edemiyorum da muhtemelenn şart değildir çünkü bizim kurucularımız avukat demek ki açılabiliyor muhtemelen altında çalışacak elemanlarda bu şart aranır yine de yanlış bilgilendirmek istemem.bir araştır bakalım :)

Önceden sevmezdim çocukları ama şimdi bayılırım pamuklara yaaa :) nete baktım kuzu ama orada da kesin bilgi yok ki off ama sana teşekkür ederim balım yardımcı oldun birazda

çok şükür kuzum büyük olarak beyaz eşyalar ve elektrikliler kalmıştı onları da aldım kalanlar ufak tefek şeyler bildiğim kadarıyla hamdolsun Allahın izniyle bizim oturacağımız ev kuzummm
uuu tamam beyyybiiii :) selam soyle allah muhabbetinizi arttirsin yavruuu
aleykümselam kız söylerim amin fıstığım sağol
Tamam tatlm ztn haftasonu bilyrz seni kz kaynanangl oluo dedikodular yogun olur haha :) hos sohbetler dilerm tatlm
aynen bizim düzen oturdu bir de yakın olduk ya daha sık görüşmeye başladık sağol caım benim

Önceden sevmezdim çocukları ama şimdi bayılırım pamuklara yaaa :) nete baktım kuzu ama orada da kesin bilgi yok ki off ama sana teşekkür ederim balım yardımcı oldun birazda
hmm nerden öğrenilebilir ki ne bileyim emin olamadım ben de şimdi evlat onlar yaaaa canlar cann

Bnde 3gbi gdcm kaynanama ksmetse haftasonu bi gidp goreblyrm calsyrm die gonul ister devmli gidm gorm ama olmuyor cok yorgun olyorm.s

Daha iyi bebegim yakin olmak gibisi yok iyi anlasmak gibisi yok ALLAH bozmasn:)

İyidir bebiş denizliye dönüyorummm Senden nabeeeer?

Kızlaaar ben yarın sevdiceğime cep tlfnunu kargoluycam..hazır kargo göndericekken sizce başka ne göndereyim? Bana bi akıl verirmisiniiiiz
Kuzu bak sunuda onerrm ben yabacm geldgnde. Kalpli kutular olyor ya sirin kutular ondn al ciklata doldur kucuk kucuk notlar yaz:) cok sevnr hem diger askerlerde faydalanr yerler:)

oo bitmis yavrum hepsini almissin ne guzel yaaa :) kusum evinin resimlerini cekersen cok isterim gormeyi yavrumm :)

Kızlar sizce tarçınlı aşk kurabiyesı mi yapıyım? Kakaolu ve sade içerikli iki renkli kurabiye mi yapiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…