- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Beni mi kuzu. Bende hep kat derm bzm aile akraba cogu kat der hep aliskanlik olsa gerekbenim konyali arkadasim var hep kat der cay kat mesela :) bende seni konyali diye dusunuyodum hep kuzum :)
Iyi geceler sekerim opuldunn ALLAH rahatlk versn :)ya rular ben yatiyorum yarin gorusuruz optum hepinizi
Neden yanlış anliyim bitanem.. Bende korkarım yalnız kalamam fln derdim ama başa gelen çekiliyoCanım ben bir gün bile evde yalnız kalmaya korkarım, seni çok takdir ettim şuan kuzucum, yanlış anlamadın beni dimi ben hep hayran olurum tek kalabilen kadınlara :))
Rüyanda Erdini gör bebeğiiiim tatlı rüyalaaarya rular ben yatiyorum yarin gorusuruz optum hepinizi
Iyi geceler kuzum insallah:) ALLAH rahatlk versn gorusurz:))Herkese iyi geceleeeerİnşallah rüyalarımızda askerlerimizi görürüüüüüz
çok şükür kuzum büyük olarak beyaz eşyalar ve elektrikliler kalmıştı onları da aldım kalanlar ufak tefek şeyler bildiğim kadarıyla hamdolsunAllahın izniyle bizim oturacağımız ev kuzummm
aleykümselam kız söylerimamin fıstığım sağol
aynen bizim düzen oturdu bir de yakın olduk ya daha sık görüşmeye başladıksağol caım benim
hmm nerden öğrenilebilir ki ne bileyim emin olamadım ben de şimdievlat onlar yaaaa canlar cann
İyidir bebiş denizliye dönüyorummmSenden nabeeeer?
iyi diyelim ii olsun kuzum ..sen nasilsin?
Günaydınlaaaar
Sevdiceğe cuma günü aps yollamıştım ya netten baktım hala İstanbul'da gözüküyor bu ne yaaauu.
günaydınnNeden yanlış anliyim bitanem.. Bende korkarım yalnız kalamam fln derdim ama başa gelen çekiliyoRabbim onun sabrınıda cesaretinide veriyo çok şükür.. Ben hep ayetel kursi,felak,nas okurum eve girer çıkarken.. Güzel allahım rahatlık veriyo..Yalnizken aklıma hiç kötü şeyler gelmiyo, korkmuyorum ama biri varken kötü şeyler hakkında konuştukmu yok 3harfli fln ayy ozmn tuvalete bile yalnız gidemem ama evde tek başımayken hiiiç korkmuyorum.. rabbim yardım ediyo işte kız
Günaydın cnm bnm.. İnşallah hayatının hiç bi anında hiç bir saniyesinde dahi tek başına kalmazsın kuzucumgünaydınn
çok şükür canım evet duanın verdiği rahatlık, esenlik bir başka oluyor :)
hava biraz gürlesin ben korkarım, ofiste olduğumda da korkuyorum, patronum da dalga geçiyor benle evlenince eşin işteyken napıcaksın sen tek başına alıştır kendini diyor, dedim eşimin yanına giderim bende hahah bırakmasın beni evde tek başıma
Günaydın cnm bnm.. İnşallah hayatının hiç bi anında hiç bir saniyesinde dahi tek başına kalmazsın kuzucumAma yalnız kalmak zorunda kalsan bile rabbim yardım ediyo emin ol
Günaydın cnm bnm.. İnşallah hayatının hiç bi anında hiç bir saniyesinde dahi tek başına kalmazsın kuzucumAma yalnız kalmak zorunda kalsan bile rabbim yardım ediyo emin ol
aynen tatlım.. İnsan yoruluyo kalabalıktan, gürültüden.. Kendini dinlemek, dinlenmek istiyokesinlikle ben seviyorum yanlız kalmayı bazen kendimi dinliyorum ...Allahım yardım ediyor güç veriyor çok şükür canım..
canım benim ne güzel dua bu böyle, çok teşekkür ederim aminn.. inşallah senin de yalnız günlerin biter de eşinle sürekli yanyana olursun
aslında çok severim yalnız kalıp kahvemi alıp kitap okumayı ama gündüzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?