2014 Yarenleri! :)

Canım ben bir gün bile evde yalnız kalmaya korkarım, seni çok takdir ettim şuan kuzucum, yanlış anlamadın beni dimi ben hep hayran olurum tek kalabilen kadınlara :))
Neden yanlış anliyim bitanem.. Bende korkarım yalnız kalamam fln derdim ama başa gelen çekiliyo Rabbim onun sabrınıda cesaretinide veriyo çok şükür.. Ben hep ayetel kursi,felak,nas okurum eve girer çıkarken.. Güzel allahım rahatlık veriyo..Yalnizken aklıma hiç kötü şeyler gelmiyo, korkmuyorum ama biri varken kötü şeyler hakkında konuştukmu yok 3harfli fln ayy ozmn tuvalete bile yalnız gidemem ama evde tek başımayken hiiiç korkmuyorum.. rabbim yardım ediyo işte kız

8 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 50---NEVŞEHİR

PLASLAN / 55--- SAMSUN

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

MYNM / 86

OZGEEMRE / 86

NİDAGKHN / 96

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 131

WAİT_AND_WAİT / 131

EVMAKİNESİ / 132

TUCE_TUCE / 132

SAMOZLEM/132

PERİ__KİZİ / 133

PRENSES / 133

EFULİ__ / 133

POFUDUK16 / 147

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVREM2724 / 168

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 223

ZAMANSİZ93 / 243

YESMCEYHN / 246

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 329

KAMUHE / 330

PANZEHİR121/ 330

DENİZLİLİLİLİ / 332

MLTM / 340

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Minnak şeyler kuzu milli eğitimi mi arasam
İyidir bebiş denizliye dönüyorummm Senden nabeeeer?

Ne o surat asık? iyilik kuzum napim takılıyom hayalet misali

iyi diyelim ii olsun kuzum ..sen nasilsin?

Iyi ol tatlım hep inşallah :) bende uyku tutmadı hayalet misali geziyom

Günaydınlaaaar

Sevdiceğe cuma günü aps yollamıştım ya netten baktım hala İstanbul'da gözüküyor bu ne yaaauu.

günaydınn
çok şükür canım evet duanın verdiği rahatlık, esenlik bir başka oluyor :)
hava biraz gürlesin ben korkarım, ofiste olduğumda da korkuyorum, patronum da dalga geçiyor benle evlenince eşin işteyken napıcaksın sen tek başına alıştır kendini diyor, dedim eşimin yanına giderim bende hahah bırakmasın beni evde tek başıma

Günaydın cnm bnm.. İnşallah hayatının hiç bi anında hiç bir saniyesinde dahi tek başına kalmazsın kuzucum Ama yalnız kalmak zorunda kalsan bile rabbim yardım ediyo emin ol

Günaydın cnm bnm.. İnşallah hayatının hiç bi anında hiç bir saniyesinde dahi tek başına kalmazsın kuzucum Ama yalnız kalmak zorunda kalsan bile rabbim yardım ediyo emin ol

kesinlikle ben seviyorum yanlız kalmayı bazen kendimi dinliyorum ...Allahım yardım ediyor güç veriyor çok şükür canım..

canım benim ne güzel dua bu böyle, çok teşekkür ederim aminn.. inşallah senin de yalnız günlerin biter de eşinle sürekli yanyana olursun
aslında çok severim yalnız kalıp kahvemi alıp kitap okumayı ama gündüzleri

İnşallah bebeğim sevdiceğim gelsin allahın izniylede onun kıçının dibinden ayrılmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…