aman aynen bizimki internete girmeye bile tenezzül etmedi çok sinirliyim şuan
napayım bizimki arasın diye bekledim bekledim uyumuş bizde de misafirler vardı arayamadım ama o da aramadı uyuzHos buldum şekerim:) napyrsun bakem
uyumuş bizimki sinir oldum ben vallahi yarın görcek oBen merak icindeyim kuzum mutlaka ararlardı müsait olsalar çıldiriiiiiciiimmm
hosgeldiin kuzum :)Ben geldim beybiler:)
Sen bnknin yaptgni duy aradi telfnundan iyi aksamlar askm naslsn dedi iyiym sen naslsn dedm tık ses yok can dedm gene ses yok horlama sesi snra uyums yaa dusunnapayım bizimki arasın diye bekledim bekledim uyumuş bizde de misafirler vardı arayamadım ama o da aramadı uyuzsen napıyosun
uyumuş bizimki sinir oldum ben vallahi yarın görcek o
Hosbuldun tatlim napiosn:)hosgeldiin kuzum :)
hahah kiyamam yaaaa :):)Sen bnknin yaptgni duy aradi telfnundan iyi aksamlar askm naslsn dedi iyiym sen naslsn dedm tık ses yok can dedm gene ses yok horlama sesi snra uyums yaa dusunkapdm bnde ins komutanlr girmez teli gorurse aboww ama yarn arasn gorur o uyumak neyms bnle konusrken
ay çok heycanlıııay soyledim erdiye heycAnla bekliyorummmm :)
hahahaha kıyamam yaaa bizimki burdayken bile uyuyordu telefonda yaaSen bnknin yaptgni duy aradi telfnundan iyi aksamlar askm naslsn dedi iyiym sen naslsn dedm tık ses yok can dedm gene ses yok horlama sesi snra uyums yaa dusunkapdm bnde ins komutanlr girmez teli gorurse aboww ama yarn arasn gorur o uyumak neyms bnle konusrken
napayim tatlim yaticam oyle yatmadan sizinle bide erdimle konusayim dedim :) sen napiyosunHosbuldun tatlim napiosn:)
Hoşgeldin bebişBen geldim beybiler:)
Dunde oyle yapti kuzum braz msjlastk tam heycn yaptm hep msj atmyr die gene uyuya kalms uykucu ya :dhahah kiyamam yaaaa :):)
Hos buldum bebisim napiosn:)Hoşgeldin bebiş
Iyi yapiyosn tatlm:) bnde seref meselesini izliyordm bde gelm sizle konusim dedm :)napayim tatlim yaticam oyle yatmadan sizinle bide erdimle konusayim dedim :) sen napiyosun
Sen bnknin yaptgni duy aradi telfnundan iyi aksamlar askm naslsn dedi iyiym sen naslsn dedm tık ses yok can dedm gene ses yok horlama sesi snra uyums yaa dusunkapdm bnde ins komutanlr girmez teli gorurse aboww ama yarn arasn gorur o uyumak neyms bnle konusrken
kiz yazik uyusun yaa :) benim ki de uyuyo uyaniyo uyuyo uyaniyo dogru duzgun uyudugu yok garibiminDunde oyle yapti kuzum braz msjlastk tam heycn yaptm hep msj atmyr die gene uyuya kalms uykucu ya :d
Ama kuzum heycanla bekliorm bi iki cift laf edek bi laf edio tık yok cocukta snra sinr olyom:)))Hehehehe çok güldümm kuzum yorulmuştur yazık deme bişey çocuğaaa
Bana da yazk ama kuzum bekliyorm iki cift laf edek dogru duzgn konusamyrz bi laftan snra cocuga bsey olyor saniyesnde uyuyr.d askere gtmednde byleydi kafayi yastga katsn direk uyuyorkiz yazik uyusun yaa :) benim ki de uyuyo uyaniyo uyuyo uyaniyo dogru duzgun uyudugu yok garibimin
Dizi izliyorum kuşum sen naposunHos buldum bebisim napiosn:)
Bana da yazk ama kuzum bekliyorm iki cift laf edek dogru duzgn konusamyrz bi laftan snra cocuga bsey olyor saniyesnde uyuyr.d askere gtmednde byleydi kafayi yastga katsn direk uyuyor
Bende beybi seref meselesini izliyorm sen neyi izliyorsn:)Dizi izliyorum kuşum sen naposun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?