Yok kuzum adanaliyik :)Bişey sorcammm sen Antalyalımısın kuzumm
Ya bi arkadaşımda vardı Antalyadan hep böyle katarlı konuşurdu su kat falan hep öyle konuşuyordu görünce acaba oraya özgü bişey mi diye düşündümmYok kuzum adanaliyik :)
O hayat benime bakıyorum kuzuBende beybi seref meselesini izliyorm sen neyi izliyorsn:)
napayım bizimki arasın diye bekledim bekledim uyumuş bizde de misafirler vardı arayamadım ama o da aramadı uyuzsen napıyosun
uyumuş bizimki sinir oldum ben vallahi yarın görcek o
Hi yok kuzum bzm adnada da byle katarli laf cok kullanilyor ama adanayada ozgu bsey degil:) antalya guzl byerms hic gtmedmde isterdm antalyali olmayi amaYa bi arkadaşımda vardı Antalyadan hep böyle katarlı konuşurdu su kat falan hep öyle konuşuyordu görünce acaba oraya özgü bişey mi diye düşündümm
O hayat benime bakıyorum kuzuAtraksiyonlu bi dizi
Hmm ben hic izlemedm kuzum bnm izledgmde cok gzl bi dizi kerem bursin var dizideO hayat benime bakıyorum kuzuAtraksiyonlu bi dizi
Katarlı konuşmak ne demek kuzuYa bi arkadaşımda vardı Antalyadan hep böyle katarlı konuşurdu su kat falan hep öyle konuşuyordu görünce acaba oraya özgü bişey mi diye düşündümm
Nuranla efsun çok iyi rol yapıyo ama dimi kuzu.. Sinir oluyorum resmeeenAhahha ben de ona bakıyorum içim şişti :))
Uuuuuvvv yağuşuklu var diyosuuuunHmm ben hic izlemedm kuzum bnm izledgmde cok gzl bi dizi kerem bursin var dizide
Nuranla efsun çok iyi rol yapıyo ama dimi kuzu.. Sinir oluyorum resmeeen
Katarlı konuşmak ne demek kuzu
Bu dizide bozdu kendini ama kuzi cok itici geliyor bana .dUuuuuvvv yağuşuklu var diyosuuuun
Hahaha ay koptum ya gulmekten:) cok gzl yormladn kuzu.d.dİşte her şeyde kat derdi su kat çay kat yorum kat öyle şeyler
Gercekten cok iyi oynuyorlar herkes yapamaz hani :)) rollerle bütünleştiler resmen :))
Kuzucum ya sen tek mi yaşıyorsun aklıma takıldı
Hahaha ay koptum ya gulmekten:) cok gzl yormladn kuzu.d.d
Bi çikolatalı "kat kat tat" olsaydıda yiseydik kuzu yaaaİşte her şeyde kat derdi su kat çay kat yorum kat öyle şeyler
Yok kiz yanls anlamam tabikde :) bak bzde şu da var mesela biri bsey dedgnde dedikodu yaprken anneme anltis seklm şu. iste kal ozge dedi vs 'kal' lafi kullanilyr onun nedenyse inanmayp lafn basnda ettgmz zaman olyor braz sacma anlttm ins anltblmsmdr.d.d dha dogrusu araplar kullanr cok bende arabm ya o bakmdan:))Yanlış anlamıyorsun dimi canımcımm mesela biz trakyalıyız bizimlede çok dalga geçilir
Evet kuzucum tekim.. Muhabet kuşum var o bana yoldaş oluyo.. Napiyim işte bebeğim öyle
Yanlış anlamıyorsun dimi canımcımm mesela biz trakyalıyız bizimlede çok dalga geçilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?