2014 Yarenleri! :)

napayım bizimki arasın diye bekledim bekledim uyumuş bizde de misafirler vardı arayamadım ama o da aramadı uyuz sen napıyosun

uyumuş bizimki sinir oldum ben vallahi yarın görcek o

Napıyım kuzum arada whatsapp ı kontrol ediyorum belki girer diye uykum da geliyor yavaştan :)) merak da ediyorum şimdi yatağa girsem de oraya dön buraya dön uyuyamam ya Bi de misafir ağırladın maşallah canım :))

Ya bi arkadaşımda vardı Antalyadan hep böyle katarlı konuşurdu su kat falan hep öyle konuşuyordu görünce acaba oraya özgü bişey mi diye düşündümm
Hi yok kuzum bzm adnada da byle katarli laf cok kullanilyor ama adanayada ozgu bsey degil:) antalya guzl byerms hic gtmedmde isterdm antalyali olmayi ama

Yanlış anlamıyorsun dimi canımcımm mesela biz trakyalıyız bizimlede çok dalga geçilir
Yok kiz yanls anlamam tabikde :) bak bzde şu da var mesela biri bsey dedgnde dedikodu yaprken anneme anltis seklm şu. iste kal ozge dedi vs 'kal' lafi kullanilyr onun nedenyse inanmayp lafn basnda ettgmz zaman olyor braz sacma anlttm ins anltblmsmdr.d.d dha dogrusu araplar kullanr cok bende arabm ya o bakmdan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…