İnşallah bebeğim sevdiceğim gelsin allahın izniylede onun kıçının dibinden ayrılmıycam
Az kaldı bebeğim yaa atarsa 331inşallah canım benim şafak kaç :))
günaydın canım bugün elien ulaşır hafta sonu girince öyşe olabiliyor bazen ..
doğumgününümü unuttuBugün ya da yarın ulaşır galiba yaa
Bende ocakta yıldönümümüz var kargo yollamayı düşünüyordum. Adam doğumgünümü unutunca vazgeçtim ahaha
Az kaldı bebeğim yaa atarsa 331
Bugün ya da yarın ulaşır galiba yaa
Bende ocakta yıldönümümüz var kargo yollamayı düşünüyordum. Adam doğumgünümü unutunca vazgeçtim ahaha
aynen katılıyorum 200ler hızlı geçiyor aman aman nazar değmesininşallah canım benim, 300ler bana geçmek bilmemişti alışmam zaman aldı zorlandık çok ama şükür 200ler hızlı geçiyor sanki aman nazar değdirmeyeyim
Bugün ya da yarın ulaşır galiba yaa
aynen katılıyorum 200ler hızlı geçiyor aman aman nazar değmesin
doğumgününümü unuttu
yolla canım benim ya birinizden biri romantik düşünceli olsun ahahah
bence sen gönder onu utandır kuzum ...hiç öyle düşünme :)
Evet canım
Dur bakalım yollarken bir adet kütük koycam kargoya
Ocak bir gelsinde duruma ruh halime bağlı canısı
ahaah kütük çok iyi fikir canım bak sana arkadaş yolladım yazmalı üstünedediğin gibi zamana bırak ama bence yolla ya çok şekerr adama belki tesir eder kurabiyeler
Kurabiyeler çok güzel. Hatta birinin üstüne doğumgünümü unutmasıyla ilgili laf sokan bir şey yazdırmam lazım
O bir gelsin karşıma alıp çok güzel konuşcam ben dur hele şimdilik içime atıyorum
plakaya kadar geçen hergün bin asır gibi ama 81 dedimi şafak su gibi akıp gider :)100ler geçmiyor sürekli 100den düşmeyi bekliyorsun diyorlar, bakalım Allah nasip ederse deneyimleriz inşallah 100leri de
askerlikten dolayı unutmuştur tatlım ya sen gönder kargoyu sevinsinEvet canım
Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı
Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı
ne güzel demiş, saygıyla anıyoruz
askerlikten dolayı unutmuştur tatlım ya sen gönder kargoyu sevinsin
plakaya kadar geçen hergün bin asır gibi ama 81 dedimi şafak su gibi akıp gider :)
Bakalım o gün bir gelsin beyin fırtınası yaparız seninle ne yazdıralım diye
gelince hesap sorarsın şimdi bunu düşünüpte moralini bozma :)Aynen canım normalde 00.01 de kutlardı :)
Ama biliyor musun bir kere sordum askerden önce doğumgünümü adam hatırlamadı inanamıyorum ya
azıcık kalmış o vakit :)inşallah canım.. benim ilk hedefim nasipse 15 günlük izin.. nisan bir gelse hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?