2014 Yarenleri! :)

kızlarrrr şafağımız atarsa 242 oldu ben fazla sayıyormuşum ay 3 güne mi seviniyorsun deli demeyin 1 günün bile değerini anladım
ozgeemre bebeğim şafak tablomuzda düzeltme yaparsan sevinirim 242 olarak

Kuzu hatirlattin mi ona unuttugunu pekii

Evet akşam yazdım. Beni unuttun dedim ne unutması dedi bugün ayın kaçı dedi aaa pardon aşkım özür dilerim falan filan çok dalgınım bu ara bak şimdi moralim bozuldu iyice falan dedi. Bende fazla uzatmadım, gerçektende dalgın bir şey söylüyorum unutuyor çocuk

canlarım beni aranızdan çıkarabilirsiniz sanırım şafak listesinden de çıkar ozgeemre kuzum... ayrıldık biz bitti yani o yüzden sanırım burada olup canımı dahada acıtmamalıyım

niye bitti canım ne oldu böyle, paylaş belki düzelebilecek birşeydir.. üzme kendini
kuzum zaten uzun zamandır canı sıkkındı üstüne düşmedim bende o ara eve gittim zaten aklı kalmasın bende diye o da hava değişimi aldı 45 gün Allah biliyo ya hiç istemedim hava değişimi almasını ama aldı işte. eve gittievde neler oldu bilmiyorum erkan hemen anlatmaz içmesi falan lazım anlatması için o yüzden neler oldu bilmiyorum az önce yazdım w.appdan çevrimiçi görünce biraz konuştuk ankaraya yanıma gelecekti onu konuştuk sonra pat diye istemiyorum konuşmayı dedi ve bitti :/anlayacağın düzelmez ki

ailevi bir problemden dolayı sana böyle davrandığını mı düşünüyorsun canım

ailevi bir problemden dolayı sana böyle davrandığını mı düşünüyorsun canım
aile ilk kez sorun olmuyo canım aramızda ekonomik yönden çok sıkıyolar bu etken ama o da sevgisine sahip çıksaydı kolayı seçmeseydi o burda 50 gün yattı ailesi yoktu başında ben vardım kmse yokken şu 7 ay boyunca askerde sadece ben vardım ben yanındaydım onların gazına gelip benden vazgeçmeseydi. çok pişman olsun yyaaa hakikaten benim yokluğumu anlasın. aşığım deli gibi de seviyorum ama ben bunu haketmedim be kuzum canım o kadar yanıyoki ailem nişan olacak diye beklerken biz ayrıldık kabus gibi hemde nedensiz... neden sorduğumda bi nedeni yok dedi...

canlarım beni aranızdan çıkarabilirsiniz sanırım şafak listesinden de çıkar ozgeemre kuzum... ayrıldık biz bitti yani o yüzden sanırım burada olup canımı dahada acıtmamalıyım

Canı sıkkın olduğunda erkekler konuşmayalım vs diyebilir canım. Başka ne söyledi ki umutsuzsun bu kadar. Sıkma canını.

Canı sıkkın olduğunda erkekler konuşmayalım vs diyebilir canım. Başka ne söyledi ki umutsuzsun bu kadar. Sıkma canını.
hiç mi dedim evet hiç dedi kuzum. umutsuz değilim ama çok ağırıma gitti hayatının yükünü taşıyamadığı her dakika bana ayrıalım demesin. bana kızsın etsin anlatsın ama içine atıp banada bitti demesin çocuk değiliz biz artık yeter ben onun için ailemi arkama aldım zar zor ikna ettim şimdi nişanolsun diye bekliyolar biz ayrılıyoruz şimdi iki gün sonra gelirse ben ona nasıl güveneyim :/

nasıl bitti yardımcı oluncak bir durum varsa payhlaş canım..
kuzum anlattığım gibi beyimizin canı sıkkınmış benlik bi durum yokmuş artık benimle konuşmak istemiyomuş ailesel problemler vardı ama bence bu sadece o değil artık. ya sevmiyo yada başka biri var

evrem2724 Hemen bu kadar umutsuz olma. Aranızda sağlam temeller oluşmuşsa, hemen öyle bitti denilince bitmez. O belki bir anlık gaza gelip vazgeçti zor olandan ama zamanla hata yaptığını anlayıp sana dönmek için taklalar atacak.

belki üstünde askerliğin de vermiş olduğu bi buhran hali vardır canım, ekonomik sebepler diyorsun ya şuan bir işi yok ve erkekler eğer ceplerinde paraları yoksa çocuktan beter mızmız mutsuz bişey oluyorlar.. senden uzaklaşmasının nedenleri az çok tahmin ediyorsan seni anlıyorum şu şu nedenlerden dolayı böylesin ama çözümü var diyip ona çıkış yolu sunabilirsen, onu anladığını düşünüp seninle paylaşacaktır.. konuşmadan etmeden bitirmeyin canım benim verdiğiniz emeklere günah değil mi

biz çok zorluk aştık ailesi beni istemedi önce ikna ettik aileler tanışsın dedik cenazeler oldu askere gitti ailesi ile küstü ben arayı yaptım barıştırdım kendi ailemi ikna ettim hemen nişsan yapacaktık çok uzun bi zaman değil 1 senedir beraberiz ama dolu doluydu o hastalandı ben bekledim ben hastalandım o bekledi. tamam belki pişman olacak ama şu anda bana neden bunu yaşatıyo ihtiacım varken ben nasıl ona güveneyim yüzükler takılınca yine bunalıp bitti derse bide aileler mi girsin araya şu anda da biliyolar aileler ama en azından resmiyet yok sevmesem kılımı kıpırdatmam ama çok seviyorum ben onu kuzummm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…