- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
insallah bebegim amiiin:)Kuzumz cook guzl guzeller ALLAHim hayrlsyla kullanmak nasip etsin:)
Bnde bse paylastm kaynanama aldm nasl sence kuzu :)insallah bebegim amiiin:)
canım nediro biblomuuBnde bse paylastm kaynanama aldm nasl sence kuzu :)
Kuzum süs su dolduryon biraz elektrkle calsyr ustndeki topu katyn fisi takyon isik yanyor top donyor suyu devirdayom yapyor cok hosuma gitti alim dedm insallah begenr:)canım nediro biblomuu
ayy whatsapp kullanmakk ben de istiyorumm ben de kontrol etmek istiyorum inşallah telefon kullanmaya başlarız artık biz deNapıyım kuzum arada whatsapp ı kontrol ediyorum belki girer diye uykum da geliyor yavaştan :)) merak da ediyorum şimdi yatağa girsem de oraya dön buraya dön uyuyamam yaBi de misafir ağırladın maşallah canım :))
son çare arattıracaklar sana milli eğitimi artık hahahMinnak şeylerkuzu milli eğitimi mi arasam
Ne o surat asık?iyilik kuzum napim takılıyom hayalet misali
Iyi ol tatlım hep inşallah :) bende uyku tutmadı hayalet misali geziyom
canııım sonrasını okudum yorumlarının çok bunalmış ve seni hedef seçmiş gibime geldi.. canını hiç sıkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. nasipten ötesi yok.. eğer aranızda aşk varsa mutlaka doğru zamanda beraber olacaksınızdır.. gönlünü ferah tutcanlarım beni aranızdan çıkarabilirsiniz sanırım şafak listesinden de çıkarozgeemre kuzum... ayrıldık biz bitti yani o yüzden sanırım burada olup canımı dahada acıtmamalıyım
canıııım hayırlı olsunnKizlarrrr işe alindimm herkese benden bir cayyy
hoşgeldin fıstıkSekerlerim ben geldiim
canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinben geldim ellerim bos gelmedimbunnlar sadece toplayabildiklerimmm cekmediğim hatta yerine bile bilmediklerimde var
çok hoş tatlım ya görmüştüm ben de bir yerde al benceKizlar nasil sizce bu:)Eki Görüntüle 1328570
Kuzum aldm zaten paletlemedn sze atim dedm cok hosuma gitti btane dha ilgnc bse gordm paylasm almadm ama smdi atcgmi:)ayy whatsapp kullanmakk ben de istiyorumm ben de kontrol etmek istiyorum inşallah telefon kullanmaya başlarız artık biz de
son çare arattıracaklar sana milli eğitimi artık hahah
canııım sonrasını okudum yorumlarının çok bunalmış ve seni hedef seçmiş gibime geldi.. canını hiç sıkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. nasipten ötesi yok.. eğer aranızda aşk varsa mutlaka doğru zamanda beraber olacaksınızdır.. gönlünü ferah tut
canıııım hayırlı olsunn
hoşgeldin fıstık
canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
çok hoş tatlım ya görmüştüm ben de bir yerde al bence
Buda havada duran musluk cok ilginc.d.d almadm ama nerye katck die dusndm digerini aldm.d
ay alsam mı acaba okudum ondan al dedim valla kusura bakmaKuzum aldm zaten paletlemedn sze atim dedm cok hosuma gitti btane dha ilgnc bse gordm paylasm almadm ama smdi atcgmi:)
Hos geldin beybi:)kızlarrr hayırlı akşamlarrr ben de geldim
Aynen kz sasrdm gornce gokunim dedm bildgn su akyor.d.d ama hortum var kuzu suyu aktyor bde mutlugu tutyr byle havada cok ayp haha.d al sende bence kuzum dusunursen kaynanaya:)ay alsam mı acaba okudum ondan al dedim valla kusura bakmaaa gördüm o da değişikmiş
Cok acayp demek istdm kz yazamiom yaa telde k.bakma kuzu .dAynen kz sasrdm gornce gokunim dedm bildgn su akyor.d.d ama hortum var kuzu suyu aktyor bde mutlugu tutyr byle havada cok ayp haha.d al sende bence kuzum dusunursen kaynanaya:)
Hos geldin beybi:)
hoşbulduk hayatım, hahah yok ben kaynanaya bir şey almayacağım artık yiterAynen kz sasrdm gornce gokunim dedm bildgn su akyor.d.d ama hortum var kuzu suyu aktyor bde mutlugu tutyr byle havada cok ayp haha.d al sende bence kuzum dusunursen kaynanaya:)
hosgeldin canım teskuur ederim :)kızlarrr hayırlı akşamlarrr ben de geldim
Cok aldn demek ay bnde alyorm cok banada alma kizm diyor dayanamiomd.d. can a almiyorm kaynanaya aldgm kadr hahahoşbulduk hayatım, hahah yok ben kaynanaya bir şey almayacağım artık yiter
hoşbulduk canımhosgeldin canım teskuur ederim :)
ben artık alamam valla çok borca girdim hahahCok aldn demek ay bnde alyorm cok banada alma kizm diyor dayanamiomd.d. can a almiyorm kaynanaya aldgm kadr haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?