günah işte çok günah hemde erkan üzerine düşersen inatlaşır kızar daha çok kendi haline bırakmam lazım ama eğer gelişi uzarsa benim inancım biterse diye çok korkuyorum. cebinde para yk sağlık problemi var askerlik sürekli uzuyo bizim ona da üzülüyo ama askerde biz birbirimize destek olarak erittik şafağı uzaktan sayarak eziyet ederiz kendimie biliyorum ama inşallah anlar hatasını da dönerbelki üstünde askerliğin de vermiş olduğu bi buhran hali vardır canım, ekonomik sebepler diyorsun ya şuan bir işi yok ve erkekler eğer ceplerinde paraları yoksa çocuktan beter mızmız mutsuz bişey oluyorlar.. senden uzaklaşmasının nedenleri az çok tahmin ediyorsan seni anlıyorum şu şu nedenlerden dolayı böylesin ama çözümü var diyip ona çıkış yolu sunabilirsen, onu anladığını düşünüp seninle paylaşacaktır.. konuşmadan etmeden bitirmeyin canım benim verdiğiniz emeklere günah değil mi
biz çok zorluk aştık ailesi beni istemedi önce ikna ettik aileler tanışsın dedik cenazeler oldu askere gitti ailesi ile küstü ben arayı yaptım barıştırdım kendi ailemi ikna ettim hemen nişsan yapacaktık çok uzun bi zaman değil 1 senedir beraberiz ama dolu doluydu o hastalandı ben bekledim ben hastalandım o bekledi. tamam belki pişman olacak ama şu anda bana neden bunu yaşatıyo ihtiacım varken ben nasıl ona güveneyim yüzükler takılınca yine bunalıp bitti derse bide aileler mi girsin araya şu anda da biliyolar aileler ama en azından resmiyet yok sevmesem kılımı kıpırdatmam ama çok seviyorum ben onu kuzummm ya
askerlik hakikaten dengesizleştirdi o konuda çok haklısın :/ askerliğin bitimini mi bekliyim o zaman kadar ya başkası olursa hayatındaÇok üzüldüm ya. Erkek milleti kadını anlamak zor der ama asıl erkek milletini anlamak daha zor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Askerlik onu daha da dengesiz yapmış olabilir. Askerlik bitiminde net olarak görebilirsin sonuçları bence.
bende aynsını düşünüyorum dedim zaten ona da bugün ben yazmam sende yazma ankaraya gelincede yazma dedim ama inşallah dayanırım yazmam yada cevap vermem çünkü sevgim mantığıma ağır gelebilir bundan emin değilimbu çocuk oyuncağımı ya seni istemiyorum veya bitisn ..sonra yok hata yaptım geri dön ..sakın moarlini bozma 1 yıl hiç birşey değil canım 14 yıllık ilşkiler bitiyor ben şahiidm bu olaya hemde yakın zamanda olan ailmeden birisi o yüzden sakın arkana bakma bugün bunu diyen 2 gün sonra daha farklı olur ..ben yaşadığım için söylüyorum bunları ...
günah işte çok günah hemde erkan üzerine düşersen inatlaşır kızar daha çok kendi haline bırakmam lazım ama eğer gelişi uzarsa benim inancım biterse diye çok korkuyorum. cebinde para yk sağlık problemi var askerlik sürekli uzuyo bizim ona da üzülüyo ama askerde biz birbirimize destek olarak erittik şafağı uzaktan sayarak eziyet ederiz kendimie biliyorum ama inşallah anlar hatasını da döner
en azından biraz sessiz kalmam lazım kuzum cuma memlekete gideek ailesinden uzaklaşacak en azından belki kafayı dinler oraya gidince kuzanleride sıkışıtırır zaten beni sorarlar o yüzden samsuna gitmesini bekliyorum zaten ondan sonrada ankaraya gelecek kontrolu var offffeğer seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan aşkınıza güveniyorsan onu yalnız bırakma derim seni ne kadar itse de, anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyor bu dönem sizin için bir sınav olabilir pes etme ve pes etmemeyi öğret derim canım
en azından biraz sessiz kalmam lazım kuzum cuma memlekete gideek ailesinden uzaklaşacak en azından belki kafayı dinler oraya gidince kuzanleride sıkışıtırır zaten beni sorarlar o yüzden samsuna gitmesini bekliyorum zaten ondan sonrada ankaraya gelecek kontrolu var offff
sürekli degildi aslında ama 2 aydır böyle. eski sevgilisi intihar etmişti beni duyunca onun vicdan azabıda var haliylezor bi dönem canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı
ama eğer bi gel bi git yapan bir çocuksa devamlı, iyi düşün ve kendini düşün derim
sürekli degildi aslında ama 2 aydır böyle. eski sevgilisi intihar etmişti beni duyunca onun vicdan azabıda var haliyle
8 ayçok iyidik ama sonrasında noldu bende anlamadım o kızın ölümü falan da etkiledi sanırım aslında ben daha çok takıyodum kafama bende yansıttım ama haırlısı olsunartık başka bişe diyemicem :/ilişkiniz de yeniymiş iyi düşün canım, ilk yıl ilişki için önemlidir ve ilk seneden böyle gelgitler yaşanıyorsa bunları dikkate almanı tavsiye ederim
8 ayçok iyidik ama sonrasında noldu bende anlamadım o kızın ölümü falan da etkiledi sanırım aslında ben daha çok takıyodum kafama bende yansıttım ama haırlısı olsunartık başka bişe diyemicem :/
sürekli degildi aslında ama 2 aydır böyle. eski sevgilisi intihar etmişti beni duyunca onun vicdan azabıda var haliyle
Evet kuzu ozlettn kendini yaakuzummm bende uzun zamandır giremedim zaten :/ iyiyim sen nasılsınnn :)
sevndm kuzu hayrli olsn kzz cay mi ismatlyn pinti tatli yedr hahaha:) saka uapiom haa alnmaKizlarrrr işe alindimm herkese benden bir cayyy
Kuzumz cook guzl guzeller ALLAHim hayrlsyla kullanmak nasip etsin:)ben geldim ellerim bos gelmedimbunnlar sadece toplayabildiklerimmm cekmediğim hatta yerine bile bilmediklerimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?