- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kııııııız nidakuşa bak seeeeenben geldim ellerim bos gelmedimbunnlar sadece toplayabildiklerimmm cekmediğim hatta yerine bile bilmediklerimde var
Hoşgeldin cicîiiiimkızlarrr hayırlı akşamlarrr ben de geldim
hoşbulduk yavrum napıyosun?Hoşgeldin cicîiiiim
Amin kuzucum amiiiiiiin :) daha yolun basındayımm hızlandırmam lazım...Kııııııız nidakuşa bak seeeeenNe güsel çeyizler bunlaaaar rabbim sağlıkla, huzurla ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşaAllaaah
Nereye mi KATCAK kuzuuuu ahahahahaBuda havada duran musluk cok ilginc.d.d almadm ama nerye katck die dusndm digerini aldm.d
İyiyim kuzucum napiyim haberleri izliyorum.. Sen napıosuuuun?hoşbulduk yavrum napıyosun?
Hahaha allah netmesin kz deli.d sus ya nerye katckki biraz kaba geldi bana dogerni aldm .d.dNereye mi KATCAK kuzuuuu ahahahaha
İnşallah bitanem.. Çeyiz hazırlama işi acayiiip zevkli bi iş dimiiiiAmin kuzucum amiiiiiiin :) daha yolun basındayımm hızlandırmam lazım...Rabbim agız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallahh.
Aldığın daha iyi kuzu güle güle kullansın kayınvalideciğinHahaha allah netmesin kz deli.d sus ya nerye katckki biraz kaba geldi bana dogerni aldm .d.d
napayım canım duşa gircem birazdan üşenmezsem hahah bir de öğretmen kartımı kaybettim ya onu arıyorumİyiyim kuzucum napiyim haberleri izliyorum.. Sen napıosuuuun?
AMIN kuzucun insallah:) teskr ederm:)Aldığın daha iyi kuzu güle güle kullansın kayınvalideciğin
evet bebegim cok zevkliiiii :) heyecanlıııİnşallah bitanem.. Çeyiz hazırlama işi acayiiip zevkli bi iş dimiiiiSiz düğünü ne zmana düşünüyodunuz fıstık
Heyooo heyoooo 2015te düğün vaaaaaarevet bebegim cok zevkliiiii :) heyecanlıııbebegm seneye dusunuyorum 2015 inşallah
Kesin çantanın derinliklerinde bi yerdedir kuzunapayım canım duşa gircem birazdan üşenmezsem hahah bir de öğretmen kartımı kaybettim ya onu arıyorum
Ay kizlar yorgunluktan ayagmi hssetmiom dinlenm die oturyorm ama bosa otrdgm yerdende ayagm sizliyor.d.d
Bnm bi aygm.cok sizlio kuzu.s agri kesici al tatlmBende bugün çok yoruldum kuzu ya pztleri çok yoğun oluyo zaten.. Başım ağrıyo çok fenaaa
yok kuzu cok az kalmadı aslında ya 2015 sonu falan işte :))Heyooo heyoooo 2015te düğün vaaaaaarOzamaaan dahada hızlandırmak lazım bu çeyiz işini kuzucım.. Çoooook az kalmıişşşşşş
eski çantamda buldum kuzu hahaha duşumu da aldım keyfim yerine geldiKesin çantanın derinliklerinde bi yerdedir kuzu
al canım ne olacak seninle sevdiceğinle aranda olan bir şey kime nee Allah AllahhBde bse sorcm cnm bu susu aldgm yerde cok cesit seyler var yaa kupa vardi ustunde yilin en iyi srvglisi yaziyordu almayida dusndm hatta haha snra sacma olr die belki braktm almdm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?