130 canım bugün itibari ile senin kaç olduSenin safak kacti kuzumm
Massallah kuzum bitrms saylrsn:) bnm safak karanlik kuzu dha 329130 canım bugün itibari ile senin kaç oldu
kısa dönem bizim ondan kısa böyle yoksa ustasına gideli daha 2hafta oldu :) eninde azalıp biticek inşşallah canım bugünlerde biticekkMassallah kuzum bitrms saylrsn:) bnm safak karanlik kuzu dha 329
Hii ondan:) Evet kuzum. Bnm asker dha ustaya gitmedi.kısa dönem bizim ondan kısa böyle yoksa ustasına gideli daha 2hafta oldu :) eninde azalıp biticek inşşallah canım bugünlerde biticekk
nereye gitck ustaya canımHii ondan:) Evet kuzum. Bnm asker dha ustaya gitmedi.
Belli sgl tatlim 15inde belli olcak ksmetse:)nereye gitck ustaya canım
Anladım kuzum inş rahat edebilceği biryere gider :) Söz nişan varmı kuzum sizin yada düğün ne zman bellimi :)Belli sgl tatlim 15inde belli olcak ksmetse:)
Ins kuzum sagolasn.Söz oldu askere gitmeden oldu kuzum dugun belli dgl dha ya temelli gelsnde kararlstrlck ksmetse:) sendeAnladım kuzum inş rahat edebilceği biryere gider :) Söz nişan varmı kuzum sizin yada düğün ne zman bellimi :)
Aynen öyle yaaaaa cnmbiran önce ustabirliğine geçsede bitse şu hasretlik artık ...
aynı kuzum bnmde gitmeden sözümüz oldu :) Düğünü eylülde istiyoruz ma bakalım biizmkiler neder bilemiyorum gelince kararlaştırcz bzde bakalımIns kuzum sagolasn.Söz oldu askere gitmeden oldu kuzum dugun belli dgl dha ya temelli gelsnde kararlstrlck ksmetse:) sende
Hayirlisi olsun kuzum. Bnde dugunumu yaz a istiyorm kış n olmasni sevmem:)aynı kuzum bnmde gitmeden sözümüz oldu :) Düğünü eylülde istiyoruz ma bakalım biizmkiler neder bilemiyorum gelince kararlaştırcz bzde bakalım
Aynen kuzum zaten eylülde olmazsa bizimde nisan 2016 ya kalır kış gelini olmak istemiyorum aslaHayirlisi olsun kuzum. Bnde dugunumu yaz a istiyorm kış n olmasni sevmem:)
Bncde kuzum yaz dha guzl ya civil civil :)Aynen kuzum zaten eylülde olmazsa bizimde nisan 2016 ya kalır kış gelini olmak istemiyorum asla
kesinlikle bebegimBncde kuzum yaz dha guzl ya civil civil :)
Ohh şükür biriyle konuşabildim. Bugün akşam İzmir'de olurmuş yarında teslim alır dedi :)
Askeri bölgelere keşke daha hızlı teslimat yapılsa. Askerler hep o kargoyu bekliyor. Benimkide yaptığım un kurabiyelerini bekliyor. :) Gitse de yese.
Ahaha canım bende karar verdim ocakta yollucam yemekte yollucam ama bu şekilde gidiyorsa çürür artık gidene kadar
O yüzden en iyisi bayatlaması zor olan kurabiyeler göndermek. Ben her ay göndericem kurabiye, kurabiye canavarı o. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?