Ha yola mı çıkmış mı yani o zaman bugün izmir de olsa yarın teslim edilme ihtimali var
tatlım bak sende bnm gibi yanlış sayiyomussun:)kızlarrrr şafağımız atarsa 242 olduben fazla sayıyormuşum ay 3 güne mi seviniyorsun deli demeyin 1 günün bile değerini anladım
@ozgeemre bebeğim şafak tablomuzda düzeltme yaparsan sevinirim 242 olarak
tatlım bak sende bnm gibi yanlış sayiyomussun:)
sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum canım bugün yüksel ihtimal izmir de olur, eğer dağıtım saatinden sonra orda olursa yarın dağıtılır, dağıtım saatinden önce orda olursa bugün dağıtılır
Adam uçakla gelebilir vs dedi ya dedim demekki daha yola çıkmamış işteBirde şey demişti yarın burda olur yetişirse dağıtılır ben anlamadım yaa. Perşembeye kalacak Aradım İstanbul avrupa posta işleme merkezini açmıyorlar
bebeğim sen internetten takip etmeye devam et bence, adamın söylediklerini takma ya
Merhaba tatlımm hoşgeldin.. NasılsınKızlarr Merhabaaa
Üffff bugün olmadı bari yarın yetişsin inşallah ya
Merhba cnm naslsnKızlarr Merhabaaa
merhaba canım iyiyim bugün hava çok kötü burda kapkaranlık şu saatteMerhaba tatlımm hoşgeldin.. Nasılsın
Kuzum nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu herşey yolundamıMerhba cnm naslsn
Aynen tatlm giremiyosun pek bende napaym is guc:) safak sayyrz hehe. Bzm burada yagmr sabahtn beri massallah smdi ankarda o dha sogk ora cnm bnm ya kyamam ona:))Kuzum nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu herşey yolundamı
Ya ben zaten çok sabırsızım
evet kuzum giremedim hiç malesef aynen burdada hava çok kötü çok karanlık ve yagmurlu kıbrsta da öyleymiş türkiye genelinde etkili sanırımAynen tatlm giremiyosun pek bende napaym is guc:) safak sayyrz hehe. Bzm burada yagmr sabahtn beri massallah smdi ankarda o dha sogk ora cnm bnm ya kyamam ona:))
Evet kuzum öyleevet kuzum giremedim hiç malesef aynen burdada hava çok kötü çok karanlık ve yagmurlu kıbrsta da öyleymiş türkiye genelinde etkili sanırım
aynen kuzum vallaEvet kuzum öyleALLAH yardimcilari olsun tatlm yaa
Senin safak kacti kuzummaynen kuzum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?