2014 Yarenleri! :)

Ha yola mı çıkmış mı yani o zaman bugün izmir de olsa yarın teslim edilme ihtimali var

sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum canım bugün yüksel ihtimal izmir de olur, eğer dağıtım saatinden sonra orda olursa yarın dağıtılır, dağıtım saatinden önce orda olursa bugün dağıtılır

Adam uçakla gelebilir vs dedi ya dedim demekki daha yola çıkmamış işte Birde şey demişti yarın burda olur yetişirse dağıtılır ben anlamadım yaa. Perşembeye kalacak Aradım İstanbul avrupa posta işleme merkezini açmıyorlar

bebeğim sen internetten takip etmeye devam et bence, adamın söylediklerini takma ya

zamansiz_ cnm bnde fazla sayyrdm izne geldgnde dogrusunu ogrendm can dan 4gun fazla sayiymsm sevnmstm bnde 4gunemi sevnyn askm demsti hee sanane dmstm.d

Aynen tatlm giremiyosun pek bende napaym is guc:) safak sayyrz hehe. Bzm burada yagmr sabahtn beri massallah smdi ankarda o dha sogk ora cnm bnm ya kyamam ona:))
evet kuzum giremedim hiç malesef aynen burdada hava çok kötü çok karanlık ve yagmurlu kıbrsta da öyleymiş türkiye genelinde etkili sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…