2014 Yarenleri! :)

sabaha karşı 5te yola çıkmamış mı canım, öyle demediler mi

Canım adamda ne dediğini bilmiyor bence Kodu verdim baktı. Diyor bu hala İstanbul'da gelmemişki bize uçakla gelirse erken gelir gelmezse geç gelir büyük ihtimal uçakla gelir ama yer yoksa gelmez gelince yetişirse dağıtıma çıkar akşam gelebilir vs vs beynim yandı

ahahah bugün ilk defa güldüm kız bu ne böyle.. senin değil adamın beyni yanmışş.. ben olsam tamam abim sen sıkma canını ya elbet gelir der kapatırdım:))

ahahah bugün ilk defa güldüm kız bu ne böyle.. senin değil adamın beyni yanmışş.. ben olsam tamam abim sen sıkma canını ya elbet gelir der kapatırdım:))

Ahaha ben hala yarın teslim edilir mi beyfendi diye sorup duruyorum
Ulen son tlleri de bunlara harcadım yaa Olsa bir daha arıyacam, netten baktım İzmir kargo merkezinde bekletilebiliyormuş

Ulen son tlleri de bunlara harcadım yaa Olsa bir daha arıyacam, netten baktım İzmir kargo merkezinde bekletilebiliyormuş

Canım ben dün İstanbul'dan 11.40'da kargoya verdim. Bugün 1 saat önce Manisa Posta İşletme Dağıtım'daydı. Tahminim bugün Manisa Ahmetli'ye gider. Yarında Ahmetli İlçe Jandarma'ya dağıtımı yaparlar. Yani ben ptt'den hiç umutlu değildim ama yinede beni şaşırttı. Bir de askeri bölgelere yalnızca ptt kargo dağıtım yapıyor. Yurtiçi, Aras, UPS falan onlar dağıtım yapamıyor yalnızca şubede bekletiyorlar, asker gidip kargosunu alıyor. O yüzden sevgilin ptt ile yolla demiştir.

Ben hatayı cuma günü yollamakla yaptım zaten. Araya haftasonu giriyor ya bekletiyorlar aksıyor. Bende dün yollasaydım daha çabuk olurdu her şey. Aynen o yüzden ptt dedi bence ama maalesef hala mektup nerelerde belli değil yani Benimki İzmir de mi o da belli değil sevk mevk bir şeyler yazıyor adam uçak filan diyor beynim yandı

Bende perşembe yollayacaktım, sonra dedim ki en iyisi pazartesi yollamak. Hafta boyunca gider diye düşündüm. Izmirdedir mektup. Hangi il ve ilçeye gidecek mektup? Benim kargomun son hali bu işte. Merkezde yapıyor olsaydı bugün bile teslim edilirdi ama Ahmetli olunca yarına kaldı.

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-09-11-24-15-1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 51

niye bu kadar sorunlu oldu canım ya.. ben de ptt ile çalışıyorum bazen iş dolayısıyla hiç böyle bir olaya rastlamadım..
kargo şirketiyle yollayıp askerin çarşıdayken alsaydı daha kolay olurdu sanki he.. öyle bir imkanınız varsa bundan sonra bu şekilde yap istersen

canım konuştum askerimle.. bize daha öyle bir açıklama yapılmadı.. merminin yabancı bir silaha ait olduğu söylendi.. geceden beri hala sınırda mevzideyiz dedi

Gözün Aydın canm konuşabilmişsin.. Allah yardımcıları olsun

Canım sen nerden bakıyorsun bana link atabilir misin? Ben de ordan bakayım çünkü farklı yerden bakıyoruz belli.

Yaa ben nerden blm ptt dedi onunda ağzını burnunu kırcam yaa sinir oldum

Gözün Aydın canm konuşabilmişsin.. Allah yardımcıları olsun

çok şükür canım, o da nasıl haber aldım biliyomusun.. gece nöbetimiz vardı.. dedimki telefonunu yanına al belki rahat olursun mesajlasırız.. yok dedi almıyım riske atmıyım dedi.. normalde o böyle deyince ben de tamam nasıl istersen haklısın riske atmayalım kaptırmayalım telefonu derim.. dün gece nedense al sen yanına telefonunu diye ısrar ettim.. o da aldı konuştuk mesajlaşabildik.. sonra apar topar askerleri toplayınca telefonunu da bırakamamış koğuşa, yanında götürdü..
telefonu yanında olmasa hop oturup hop kalkardım çok şükür öyle işimize yaradı telefon

Canım sen nerden bakıyorsun bana link atabilir misin? Ben de ordan bakayım çünkü farklı yerden bakıyoruz belli.

Yaa ben nerden blm ptt dedi onunda ağzını burnunu kırcam yaa sinir oldum

yine çocuğun başına patladı kabak, o da nerden bilsin böyle olucağını kızz sakin ol :))

yine çocuğun başına patladı kabak, o da nerden bilsin böyle olucağını kızz sakin ol :))

Sakin değilim heyecanlandım banane ya alsın bir an önce. O da normalde sormaz böyle şeyleri gitmiş sormuş yağmurda da su gibi olmuş eli boş dönmüş. Bugün de dedi sor ara bugünde sormaya gitcem ahaha böyle yapınca çok hoşuma gidiyor

Canım şimdi ptt.gov.tr den baktım

1.
Kabul Edildi - İSTANBUL(AVR)(EYÜP/SEFERAĞA SAN. SİT.)
05/12/2014 1110
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(EYÜP/SEFERAĞA SAN. SİT.)
05/12/2014 16:18:42
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM)
08/12/2014 1359
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM)
09/12/2014 04:09:53

Yuhhh İzmir lafı geçmiyor bile bunda. Diğer linkte böyle değil ama alla alla. Seninkine baktım çok hızlı benimki hala İstanbul'da töbe est ya

Canım tupperım gelsin salata götürcem sabah kahvaltılarına da çözüm bulmam şart :)

Tupperware rahatlık resmen :) alıcam bende inşallah annem çok memnun sende memnun musun tatlım? sandviç içinde bir kabı vardı sanki?

İçine doğmuş demek tatlım :) iyi ya haber Almana sevindim.. Telefon çok önemli dediğin gibi iyi icat edilmiş napardık yoksa

sırılsıklam olmuş adam bak gör gör ilgileniyor senin de haliyle hoşuna gidiyor maşallah maşallah Allah bozmasın

Allah bin kere razı olsun icat edenlerden.. belki farklı dinlerdeniz ama dua ederim yani
ben çok korkuyorum bu içine doğma hissinden canım ya sevdicekle ilgili ne olsa hissediyorum korku oldu artık bende.. annem de diyorki ikizin midir nedir kardeş de değilsiniz ama

sırılsıklam olmuş adam bak gör gör ilgileniyor senin de haliyle hoşuna gidiyor maşallah maşallah Allah bozmasın

Amin canımm

Ama moralim bozuldu

1.
Kabul Edildi - İSTANBUL(AVR)(EYÜP/SEFERAĞA SAN. SİT.)
05/12/2014 1110
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(EYÜP/SEFERAĞA SAN. SİT.)
05/12/2014 16:18:42
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM)
08/12/2014 1359
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM)
09/12/2014 04:09:53

Hala istanbul'da

Hmm anladm kuzum dha varmams vay be

torbaya eklendi demek, yola çıktı demek canım.. bundan sonraki aşama geliş kaydı yapıldı izmir.. yazması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…